Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (2.74 secunde)
Deputatul Lavinia Sandru a anuntat, marti, ca isi va depune candidatura ca independent pentru Colegiul de deputat 22 - Cotroceni, dupa ce a demisionat din PIN, unde era prim-vicepresedinte, si a afirmat ca intentioneaza sa duca in viitorul Parlament spiritul partidului.
"Daca nu ma consultati in legatura cu numirile pe mine sa nu mai contati!" ar fi spus Iliescu la un moment dat.Liderul PSD Mircea Geoana a incercat sa-l tempereze pe Iliescu spunand ca Gusa nu va intra in partid ci va lucra exclusiv pentru el in calitate de consilier.Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca partidul nu are nevoie de "mercenari" si "strainasi" precum Cozmin Gusa si s-a intrebat retoric daca nu cumva PSD a devenit un partid "de handicapati" daca a ajuns sa-l mandateze pe fostul lider PIN sa reorganizeze filialele din Ardeal."Gusa eu cred ca e un factor perturbator un element strain de acest partid.
schimbarea codului secret (PIN) si obtinerea unui extras de cont al cardului de credit, a declarat directorul executiv din cadrul institutiei, Igor Zganjer."Schimbarea codului PIN este importanta pentru ca ofera mai mult confort si mai mult control asupra cardului", a explicat Zganjer.
Mai mult, pentru a-i convinge pe clientii on-line ai bancii sa le dea datele personale precum numarul de cont si codul PIN, atacatorii promit o polita de asigurare a conturilor bancare de pana in 50.000 euro.
Constantin Paun - un film de animatie care aduce in prim plan un moment de istorie sau Calatoriile lui Pin-Pin, regia: ... CALATORIILE LUI PIN-PIN Scenariul si regia:
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cosmin Gusa, a prezentat ieri la Camera Deputatilor proiectul unei motiuni simple cu titlul „Ce faceti cu petrolul Romaniei?“, pe care o va inregistra la Biroul Permanent dupa ce va strange numarul necesar de semnaturi, minimum 50 de deputati.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, considera ca suntem aproape de un colaps economic care, deocamdata, nu este vizibil.
Consiliul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii va lua in discutie in perioada urmatoare petitia vicepresedintelui Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia Sandru (foto).
Conducerea Partidului Initiativa Nationala (PIN) a solicitat presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului sa-l sanctioneze pe senatorul UDMR Gyorgy Frunda (foto) pentru recomandarea de a se respecta, la nivel legislativ si constitutional, standardele europene privind minoritatile, pe care a propus-o Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).
Conducerea Senatului si Camerei a decis ieri ca situatia senatorului UMDR György Frunda (foto) si solicitarile PSD, PRM si PIN, de a fi demis din functia de sef al delegatiei romane la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), sa fie analizate de comisiile juridice comune si dezbatute in plenul reunit al Camerelor.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Liderii PIN, Lavinia ßandru si Cozmin Gusa, sustin ca intre reprezentantii CNSAS si cei ai partidelor politice exista negocieri subterane pentru a "spala" trecutul anumitor politicieni privind colaborarea cu fosta Securitate.
Un nou razboi s-a declansat pe scena politica din Romania, principalii actori fiind liderul PRM Corneliu Vadim Tudor si liderul PIN Cozmin Gusa, caruia i s-a alaturat prietenul social-democrat Victor Ponta, dar in calitate de avocat.
Noi, PIN, respingem excesele de orice fel - fie ca se numesc euroscepticism, extremism sau ultra-nationalism - si propunem in schimb eurorealismul.
"Nu am fost chemati" La randul lui, presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ieri ca cei in masura sa elaboreze o strategie postaderare sunt "cei care au contact cu Guvernul", partidele de opozitie putand contribui doar cu unele amendamente.
Potrivit liderului PIN, aceasta campanie dureaza de aproape un an.
Liderul PIN Lavinia Sandru a afirmat intr-o conferinta de presa ca cel mai recent "biletel" al sefului statului arata ca Romania este condusa de doi ani de un guvern bicefal - Guvernul Tariceanu si Guvernul Basescu.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri ca Romania se afla in pericolul ca fondurile europene sa fie deturnate catre oligarhi, cu complicitatea PNL, PSD, PD.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri ca presedintele suspendat Traian Basescu ar trebui sa-si dea demisia din functie in cazul in care la referendum nu va reusi sa adune jumatate plus unu din voturile romanilor.
google-analytics.com