Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (5.92 secunde)
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru se afla pe primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare.
Lista celor 35 de candidati PIN care vor participa la scrutinul pentru Parlamentul European este deschisa de catre deputatul Lavinia Sandru, care a obtinut punctajul maxim la concursul organizat de partid, se arata intr-un comunicat de presa.
Sesizarile au fost redactate si semnate de 25 de lideri PIN si de cei 35 de candidati ai partidului la europrlamentare si se refera la refera la intentia declarata a presedintelui Traian Basescu de a convoca un referendum pentru ziua de 25 noiembrie 2007, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul European.
Dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins plangerea formulata de PIN fata de hotararea BEC de a nu inregistra semnul electoral al partidului - reprezentand ursul carpatin - pe listele pentru alegerile europarlamentare, liderul PIN, Cosmin Gusa, a cerut inclusiv interventia presedintelui Traian Basescu in rezolvarea problemei sale.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Initiativa Nationala, Luminita Chipaila ne-a precizat ca la inceputul lunii decembrie a facut o solicitare, adresata primarului Dumitru Nicolae, in care a cerut repartizarea unui sediu in care filiala judeteana a PIN sa-si poata desfasura activitatea.
PIN sustine ca, in urma sesizarii oficiale a lui Cozmin Gusa, referitoare la avantajele patrimoniale pe care primarul Adriean Videanu le-a obtinut in urma montarii bordurilor de granit din Bucuresti, Curtea de Conturi a confirmat ca isi extinde cercetarile in respectivul dosar.
Candidatii PIN si PDL la Primaria Generala al Capitalei, Cozmin Gusa si Vasile Blaga, s-au contrat, joi seara, la ProTV, Gusa intrebandu-l pe Blaga de ce nu l-a exclus din partid pe Adriean Videanu, pentru incompetenta, iar Blaga replicandu-i ca are legaturi cu "oameni din anumite servicii".
Carevasazica, am aflat ca Adunarea Nationala a liderilor PIN, ar fi hotarat excluderea lui Aurelian Pavelescu (din pura intamplare deputat de Olt ales pe listele PD), mana dreapta a lui Cozmin Gusa din acest asa-zis partid, acuzat grav pentru purtarea unor negocieri secrete cu liderii altor partide.
Anul acesta, calendarul se numeste Calendar Girls 2015, iar cele 12 top modele apar mai mult sau mai putin dezbracate Gigi Hadid, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Cameron Russell, Isabeli Fontana, Adriana Lima, Karen Elson, Joan Small, Natalia Vodianova, Sasha Luss si Anna Ewers.
Claire Danes ("Homeland") Cea mai buna actrita in rol principal, intr-un serial de comedie/ musical:Lena Dunham ("Girls") Cel mai bun serial de televiziune musical/ comedie: "Girls" (HBO) Premiul pentru intreaga cariera (Cecil B.
Nadine Coyle este membra a formatiei Girls Aloud).
GIRLS TRIP t.rom. GIRLS TRIP: DEZMAT CU FETELE COMEDIE PREMIERA: 1 SEPTEMBRIE 2017 Scenariul: Kenya Barris si Tracy Oliver Regia:
o alta pereche de gemene, clujencele Gabriela si Monica Irimia, Cheeky Girls, celebre mai degraba pentru scandaluri ireverentioase cu tenta sexuala si legaturi cu politicieni englezi decat pentru muzica propriu-zisa.
o alta pereche de gemene, clujencele Gabriela si Monica Irimia, Cheeky Girls, celebre mai degraba pentru scandaluri ireverentioase cu tenta sexuala si legaturi cu politicieni englezi decat pentru muzica propriu-zisa.
formatiuni politice aflate la putere, din cauza conflictelor pe care le-a avut cu conducerea acestora, Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si mai apoi membru in Biroul Permanent al PD, este in prezent presedintele nou-infiintatului Partid Initiativa Nationala, pe scurt PIN, care a fost inscris oficial ieri, 10 martie a.c., la Tribunalul Bucuresti.
Partidul Initiativa Nationala (PIN) mai are, deocamdata, ca vicepresedinte pe Aurelian Pavelescu, ca secretar general pe Sergiu Constantinescu, iar ca purtator de cuvant pe Lavinia Sandru. ... El a precizat ca in PIN nu vor fi primiti fosti nomenclaturisti comunisti.
Liderii PIN, Cosmin Gusa si Aurelian Pavelescu au acuzat ieri faptul ca proiectul de statut al minoritatilor nationale, „opera exclusiva a UDMR, se vadeste a fi si o actiune de supravietuire a clanurilor politico-economice maghiare constituite in jurul UDMR in ultimul deceniu, ideea de pastrare a identitatii culturale a minoritatii aparand ca o forma de pastrare a privilegiilor“.
Sergiu Constantinescu, secretarul general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), a anuntat ieri ca partidul sau a decis sa-i confere lui Adriean Videanu (foto), primarul general al Capitalei, Diploma de participare la "Ocolul Bucurestiului in 10 promisiuni electorale" si trofeul "Marmura din faianta pentru primarul de la Alianta".
In cadrul Centrului Cultural Mangalia a avut loc prima sedinta, cea de constituire si alegere a componentei Biroului de Conducere Local al Partidul Initiativa Nationala (PIN).
google-analytics.com