Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (3.01 secunde)
In sedinta CNC al Coalitiei urmeaza sa se faca o comparatie intre textul Comisiei de la Venetia si proiectul de lege, urmand sa se ajunga la o solutie, a precizat purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu.
Termen-limita - 1 februarie La randul sau, purtatorul de cuvant al Aliantei D.A., Eugen Nicolaescu, a precizat ca "la propunerea celor doi copresedinti s-a luat in discutie modul in care acest proiect de lege a iesit din Parlament si cum este intors acum la Parlament".
Conducerea liberala a decis ieri ca ministrii Cabinetului Tariceanu sa raspunda in Parlament criticilor din motiunea de cenzura a PSD, a anuntat purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, la finalul sedintei Comitetului Executiv al formatiunii.
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat ieri ca PD ca este la fel de necinstit si imoral ca si Traian Basescu, votand impotriva unei legi pe care o sustinuse initial.
Desi, intre timp, o parte din acei parlamentari au trecut de partea sa, seful statului continua sa foloseasca numarul 322, cunoscut in mediile ezoterice ca un simbol masonic.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, colectioneaza toate panglicile pe care le taie atunci cand participa la inaugurarea institutiilor din sistemul sanitar.
Colegul liberalului Melescanu, Nicolaescu a afirmat, nici mai mult nici mai putin, ca Basescu l-a amenintat telefonic pe ministrul Justitiei.
Deputatul liberal Eugen Nicolaescu crede ca proiectul de revizuire a Constitutiei propus de Guvern este "o smecherie ieftina", prin care se dubleaza initiative deja existente si care ii pune pe parlamentari in pozitia de a "lua de bun" textul Executivului.
Eugen Nicolaescu (PNL): ... Viceliderul deputatilor PNL Eugen Nicolaescu a sustinut, marti, in plen, ca raportul Comisiei juridice in cazul Dan Pasat este o smecherie si a anuntat ca opozitia se va abtine la votul privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului democrat-liberal.
Noul sef al Avocatului Poporului are un trecut controversat si il considera pe Traian Basescu "un creier ce ar trebui ascultat". ... Nu conteaza ca la Curtea de Conturi este presedinte un fost PSD-ist (Nicolae Vacaroiu), din moment ce majoritatea atunci cand se iau deciziile apartine PDL.
Nicolaescu: Initierea suspendarii, in stand-by Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca initierea suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu era conditionata de refuzul sefului statului de a-l investi pe Puiu Hasotti, acum actiunea ramanand in stand-by.
Nicolaescu:
Un astfel de domeniu este si cel al tamplariei termoizolante, unde nu toti respecta standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana. ... De aceeasi parere este si Catalin Nicolaescu, directorul economic al unei firme din domeniu.
Ion Nicolaescu, inspectorul-sef al ITM, spune ca problemele sunt create atunci cand administratorii firmelor-fantoma isi declara un sediu social la care nu pot fi gasiti. ... Unii agenti economici au declarat pentru evidentele noastre un sediu social, dar au omis sa mentioneze si punctele de lucru.
Cu guvernatorul regiunii Silistra am hotarat sa ne axam pe dezvoltarea turismului, incercand sa punem in evidenta in special turismul cultural", a declarat subprefectul judetului Constanta, Adrian Nicolaescu.
Cu toate ca statutul de somer nu este nici pe departe unul fericit, potrivit legislatiei in vigoare, cei mai multi someri primesc, stand acasa, aproximativ un salariu minim pe economie.
Inspectorii de munca aplica sanctiuni in stanga si dreapta, organizand nu de putine ori adevarate flagrante pentru a descuraja un fenomen ce ia amploare.
"Vrem sa schimbam parerea despre niste oameni care, la un moment dat, au gresit. ... "În Dolj, nu s-a organizat niciodata o bursa destinata persoanelor private de libertate si nici nu exista un astfel de proiect", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a AJOFM Dolj.
"Vrem sa schimbam parerea despre niste oameni care, la un moment dat, au gresit. ... "În Dolj, nu s-a organizat niciodata o bursa destinata persoanelor private de libertate si nici nu exista un astfel de proiect", a declarat Laura Nicolaescu, purtatoarea de cuvânt a AJOFM Dolj.
google-analytics.com