Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (3.51 secunde)
Ministrul Eugen Nicolaescu a anuntat ca, potrivit contractului-cadru valabil de la 1 martie, este sistata finantarea din fondurile Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a spitalelor private, banii fiind directionati spre spitalele publice.
Ministrul Nicolaescu: ... Este pentru prima data in Romania cand unei institutii i se acorda statut de interes economic general", a precizat ministrul Nicolaescu. ... "Atunci cand institutul va obtine acreditari pentru toate liniile de fabricatie putem gandi ca institutul sa exporte anumite produse", sustine ministrul Nicolaescu.
Jurnalul National - Ministrul Eugen Nicolaescu:
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
Sau cel putin asa ar vrea ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu. ... Sa-si fi adus ea aminte de vorbele lui Caragiale, „sa se modifice, primesc, dar sa nu se schimbe nimic”, sau reforma lui Nicolaescu e menita mai mult sa incurce itele sistemului sanitar?
Domnul Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, transforma controversata Lege a farmaciilor intr-o problema pur personala. Cine nu este pentru proiectul ministerial este impotriva lui Nicolaescu. ... Important este ca legile sanatatii sa poarte numele Nicolaescu. ... Replica a fost „made Nicolaescu“.
Domnul Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, transforma controversata Lege a farmaciilor intr-o problema pur personala. Cine nu este pentru proiectul ministerial este impotriva lui Nicolaescu. ... Important este ca legile sanatatii sa poarte numele Nicolaescu. ... Replica a fost „made Nicolaescu“.
Bean, Nicu Constantin, in timp ce Jimmy Stanescu s-a bazat pe actori romani precum Toma Caragiu, Gheorghe Dinica, Amza Pellea, Sergiu Nicolaescu, Ion Besoiu, Stefan Mihailescu- Braila.
Dupa prezentarea, pe scurt, a raportului CSAT pe 2005 de catre consilierul prezidential pe probleme de securitate si aparare, Sergiu Medar, vicepresedintele Comisiei de aparare a Senatului, Norica Nicolai a formulat mai multe critici legate de lipsa unei viziuni a CSAT cu privire la o strategie nationala de aparare.
Avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul PC Sergiu Andon, nu a fost primit ieri in sedinta Colegiului CNSAS. El a fost acuzat de un membru al Colegiului ca "ar da buzna" si ca a reusit sa intre in institutie doar pentru ca este parlamentar.
Astazi vor fi finalizate ultimele opt localitati pentru care avem ortofotoplanuri (fotografie facuta din avion, realizata la o anumita scara, scanata si georeferentiata)", a declarat Sergiu Dragancea, directorul executiv al Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Dolj.
"Numarul fermierilor care si-au inscris terenul in Registrul Fermelor se ridica la aproximativ 80.000", a declarat ieri Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj, in cadrul unei conferinte de presa.
Ion Iliescu, dupa ceremonia de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu: ... Si cel care este ars si ii este imprastiata cenusa, tot in pamant se intoarce Fostul presedinte Ion Iliescu a fost prezent la ceremonia de incinerare a trupului neinsufletit al regizorului Sergiu Nicolaescu.
Pe blogul hapi.ro am gasit un articol innteresant, despre ura la romani, intitulat: ... Colectia a ramas in folclor dupa propagarea crestinismului De acolo aflu ca Fenrir este un lup monstruos.
Cum decurge incinerarea la crematoriul Vitan-Barzesti Incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu a declansat o adevarata isterie in media, dar si in mediul bisericesc, BOR opunandu-se acestei practici. ... La intrarea din spatele Crematoriului un paznic plictisit completeaza un rebus sifonat iar doua femei in varsta asteapta in liniste pe scaune.
una ca televiziunea ar trebui sa aiba un rol educativ, cealalta ca televiziunea e o afacere. Cele doua puncte de vedere pot supravietui perfect si fara sa se puna de acord, dar daca ne-am multumi cu concluzia asta am omite un lucru important.
Am mai facut niste coliere si pictura pe sticla (icoane). ... Fac pictura pe matase, in general", ne-a spus Rodica Dumitriu. ... Mai serios, m-am reapucat de pictura prin 2000.
Astazi, la orele 13.00, la Muzeul Municipal Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de sculptura si pictura intitulata sugestiv Eclectic. Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune:
Fereastra este in forma de acvila, nota muzicala, paleta de pictura, cap de acvila de munte, masti de teatru si respectiv clepsidra, iar in interiorul ei este ambutisata valoarea nominala a bancnotei.
Juan Gris a fost un important exponent al celei de-a doua faze a cubismului, iar stilul sau dominant a fost cubismul sintetic. ... Aceste trei elemente se regasesc si in noul logo al Google, care ii este dedicat lui Juan Gris, fiind gandit ca o pictura cubista.
google-analytics.com