Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (2.63 secunde)
Evenimentul reuneste, intr-un singur spatiu, un program complex, distractiv, relaxant si interactiv vizand mai multe arii din viata de zi cu zi a femeii urbane, de la dezvoltarea personala la timp liber, de la cursuri motivationale pana la ateliere organizate de profesionisti din domeniile art&deco, aranjamente florale, pictura sau cel al dansului.
- De cand esti pasionat de pictura si cum a inceput totul? ... In 1990, m-am inscris la sectia pictura a scolii populare de arte, George Folescu, unde l-am avut ca profesor pe renumitul pictor calarasean, Corneliu Ratcu.
Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu. ... Implicarea grafismelor in pictura Corneliei Victoria Dedu ajunge pana in punctul de interpretare a reflexelor de lumina si umbra.
Michelangelo Buonarroti, cunoscut in intreaga lume drept un geniu artistic cu realizari exceptionale in pictura, sculptura si arhitectura, a fost totodata si un foarte bun anatomist, secret pe care l-a ascuns prin distrugerea tuturor schitelor si notelor sale anatomice.
Il cunosc pe Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal, de un an, de cand am inceput si eu sa cochetez cu pictura si sa particip la diverse Saloane de Pictura din Calarasi.
Remarcabile sunt aici Valul lui Traian, un zid de protectie care s-a distrus in perioada colectivizarii fortate din timpul comunismului, Bazilica Paleocrestina din sec 4 e.n., Biserica Sfantul Tanase secolul 13, manastirile Cocos, Celic, Saon secolul 19. ... Cand v-at apucat de pictura?
Vom vedea vineri colegiul in care domnul Nicolaescu va candida", a mentionat Lazar. ... Sergiu Nicolaescu a mai fost senator din 1990 pana in 2004, din partea actualului PSD. ... PSD ar putea sustine si un al doilea candidat al conservatorilor in judet, deputatul Lia Ardelean, potrivit Newsin.
Specialistii de la fabrica PSD de zvonuri Ieri, purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, a gasit cea mai facila explicatie in privinta aparitiei la bursa zvonurilor a subiectului alegerilor anticipate.
El a confirmat doar ca Guvernul lucreaza, impreuna cu un grup de economisti, pentru elaborarea unui program pe termen lung de politici economice si fiscale. ... Scenarii si prognoze Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al PNL, confirma faptul ca la nivelul Coalitiei nu s-a discutat deocamdata despre marirea TVA.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, sustine ca in coalitia de guvernamant nu exista nici o criza, iar raportul de forte in Alianta D.A. nu este un subiect de actualitate. ... In afara mai apar discutii“, a declarat Nicolaescu.
Conducerea Aliantei a gasit un motiv in plus de a solicita grabirea adoptarii Regulamentului.
Dezbaterea motiunii a urmat acelasi tipar consacrat in ultimele luni - „Puterea zice una, Opozitia zice alta si fiecare are impresia ca i-a tras-o celuilalt“, asa cum a subliniat si ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Liderul PNL Mures, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca Biroul Permanent Judetean al filialei a decis sa solicite conducerii Aliantei D.A.
PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla pe tema sanatatii si impotriva ministrului Eugen Nicolaescu. Deputatul PSD de Timis, Ovidiu Branzan, unul dintre initiatorii motiunii, a declarat ca va fi inceputa o campanie de strangere de semnaturi in toata tara pentru demiterea lui Nicolaescu.
In fata unei intrebari care viza situatia in care se va plasa PNL dupa alegerile din 2008, vicepresedintele liberalilor, Eugen Nicolaescu, s-a aratat convins ca partidul sau va fi tot la putere.
De aceea, de cateva zile, prin targ umbla zvonul cum ca subprefectul Adrian Nicolaescu ar putea fi schimbat, in timp ce acesta habar nu are despre ce poate fi vorba.
Potrivit lui Eugen Nicolaescu, viceliderul de grup al PNL, motiunea de cenzura se intemeiaza pe un complex de argumente.
Presa informeaza ca liberalul Eugen Nicolaescu a declarat, la "100%":
Candidatii USL sunt pe val, datorita scorului bun al aliantei, dar in Capitala este mai greu decat in zona rurala sa castigi un colegiu cu peste 50%, din cauza electoratului pretentios.
In aceste conditii, cei 20 de centi (7.000 de lei vechi) pe pachetul de tigari, pe care ii anuntase initiatorul acestei legi, Eugen Nicolaescu, se transforma in 45 de centi, aproximativ 16.000 de lei vechi pe pachet.
google-analytics.com