Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (2.68 secunde)
Pictezi in gand, atunci cand scrii sau scrii in timp ce lucrezi la un tablou?
Cu ocazia aniversarii a 80 de ani, maestrul Sergiu Nicolaescu anunta, pentru Inpolitics, viitoarea sa retragere din viata politica. ... Pana in acel moment, care se apropie, o sa imi fac munca bine", explica Sergiu Nicolaescu.
Mircea Badea ii ataca pe cei care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa celor care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu.
Si-a petrecut copilaria, dupa cum declara intr-un interviu: - Intr-o lume modesta, intr-un cartier paralel cu Costache Negri, unde era plin de tigani, dar tigani cu care puteai sa fii prieten.
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie. ... Potrivit legii, un parlamentar care este si avocat nu poate sa pledeze impotriva statului.
Deputatul PC Sergiu Andon si-ar putea pierde mandatul de parlamentar, pentru ca se afla intr-o situatie incompatibila cu aceasta functie, au decis judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
De asemenea, consideram ca aceasta tema chiar nu mai este de actualitate pentru ca s-a dovedit ca nu mai este criza, ca Guvernul si Parlamentul functioneaza si, daca va exista o criza, vom vedea la vremea respectiva ce solutii vom avea, iar una dintre solutii poate fi si cea a alegerilor anticipate“, a declarat vicepresedintele liberal Eugen Nicolaescu.
„Alegerile anticipate reprezinta o solutie extrema in cazul neindeplinirii obiectivelor cuprinse in calendarul Aliantei pana la sfarsitul acestui an“, a afirmat ieri purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, confirmand astfel ca liberalii nu sunt, deocamdata, adeptii acestei solutii, intens sustinuta de democrati.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat la Buzau, ca PD nu a avut, nu are si nu va avea propuneri pentru functiile de conducere in cadrul serviciilor secrete si l-a atacat pe aceasta tema pe liberalul Eugen Nicolaescu.
Deputatul PNL Sorin Paveliu, sustinator al Platformei Stolojan-Stoica, a declarat ieri ca va depune un denunt penal impotriva ministrului Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, acuzandu-l de neglijenta in serviciu, daca premierul Tariceanu nu il va demite pe acesta pana saptamana viitoare.
Judecatoria Sectorului 1 a stabilit ca plangerea presedintelui Traian Basescu prin care acesta cere daune morale de 50.000 de lei vechi ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sa fie discutata la 7 septembrie.
Procesul in care presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu a fost amanat, vineri, pentru 12 octombrie, ca urmare a faptului ca, la randul sau, si Nicolaescu a formulat o plangere impotriva sefului statului.
Fostul subprefect al Constantei, Adrian Nicolaescu (foto), este de un an de zile inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului. In ciuda titulaturii care trezeste respect, Nicolaescu nu poate spune ca a plecat la mai bine. ... Ca subprefect, Adrian Nicolaescu a incasat in 2007 venituri salariale de 73.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, este sfatuit de colegul sau de partid - deputatul Sorin Paveliu - sa „nu se lase orbit de dificila lupta cu „grupurile de interese“ atunci cand lupta impotriva coruptiei din sistemul sanitar“.
Pe noile retete, va fi specificat medicamentul cel mai ieftin Ministrul Nicolaescu:
De la lansarea "reformei Nicolaescu" in Sanatate am asistat la o polemica foarte dura intre sustinatorii acestei reforme si adversarii ei.
fotografia si pictura. Ea a publicat pe Facebook un anunt privind vernisajul primei sale expozitii de pictura: ... Debutul meu in lumea artei, la prima mea expozitie de pictura, intitulata FEMINISTICE!
Casuta despre care am amintit este de fapt un mic paraclis. ... Se spune ca sfanta cruce de la Coslogeni dateaza din anul 1620 si ca ar fi fost facuta de un boier din Calarasi pentru a fi dusa la Fetesti.
un nou record stabilit pentru opera lui Andreescu, cel mai scump cm2 de arta din Romania si lotul cel mai intens licitat. ... Urmatoarea vanzare consistenta a serii a fost pictura "Tarancuta" de Stefan Luchian, opera ce provine din colectia primului monografist al artistului, Virgil Cioflec.
google-analytics.com