Cautare

958 de rezultate pentru "pictura un hobbyu sergiu nicolaescu" (3.11 secunde)
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
este organizata anul acesta de regizorul, scenaristul, scriitorul si profesorul de regie Ioan Carmazan, care a preluat stafeta de la maestrul Sergiu Nicolaescu, cel care, acum 20 de ani, a infiintat Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film.
Iubirea pentru film, pentru istorie si pentru tara in care a trait si a muncit Sergiu Nicolaescu era una nemarginita. A fost un om foarte respectat, un simbol al cinematografiei romanesti.
Stare de alerta la crematoriul unde va fi incinerat Sergiu Nicolaescu. Presa are interdictie totala La singurul crematoriu din Bucuresti, cel din Vitan Barzesti, e tensiune mare cu o zi inainte de incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu.
Lia Vasilescu, la sefia Comisiei de Cultura Social-democrata Lia Olguta Vasilescu va fi noul presedinte al Comisiei pentru Cultura a Senatului dupa ce regizorul Sergiu Nicolaescu si-a inaintat, astazi, demisia din PSD, sustin surse pesediste, pentru Inpolitics.
Astazi, muzicianul si poetul Sergiu Cioiu, lanseaza noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR:
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu. Toti iubitorii de arta pot vizita in perioada 9-22 mai 2013, expozitia de pictura ' Gratie si Miscare '.
Ziua Dobrogei, celebrata prin pictura Mai multi elevi din Capitala vor strabate Dobrogea, incepand de saptamana viitoare, pentru a celebra, prin pictura, ziua acestei stravechi regiuni, vatra multimilenara pentru numeroase culturi si popoare.
Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro. ... In 1929, i s-a acordat o bursa, la Paris, unde a studiat pictura si desenul.
Pasiunea mea, pictura (Autoare: Irina Bartolomeu) M-am apucat de pictura dintr-o joaca. ... Nici acum nu am gasit vopseaua acrilica potrivita pentru un anumit mediu. De la acrilice, am trecut usor la pictura in ulei. ... La acrilice, odata pictura terminata, daca vreti sa modificati ceva, se observa imediat ajustarile.
Ulterior, l-a invitat pe secretarul Senatului, Zoltan Puskas, sa faca si un apel nominal.
Din acest punct de vedere, daca dam crezare vorbelor lui, ministrul Eugen Nicolaescu n-ar intra in tipologia trufasului. ... Dupa cum s-au petrecut deunazi lucrurile la Timisoara, Nicolaescu a dat dovada de un nemasurat dispret fata de cetatean, fata de oamenii cu care a stat fata in fata.
Ultimul film in care a jucat Sergiu Nicolaescu se lanseaza in 2013 - Regizorul este un batran singuratic! Filmul lui Bogdan Mustata, "Lupu", despre un adolescent care incepe o calatorie in lumea mortilor, a crimei si a dragostei, este ultima pelicula in care joaca Sergiu Nicolaescu.
In timpul dezbaterilor din plen, presedintele Comisiei pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa, Sergiu Nicolaescu, a cerut retrimiterea proiectului la comisie, pentru rediscutare.
Senatorul Sergiu Nicolaescu, proaspat demisionar din PSD, a declarat pentru NewsIn ca gestul de a parasi formatiunea social-democrata poate fi explicat printr-o "nepotrivire de caracter cu unii lideri ai PSD", refuzand sa dea amanunte despre motivul demisiei sale.
Sergiu Mocanu (foto), fostul consilier prezidential din R. ... Sergiu Mocanu, acuzat de organizarea violentelor din 7 aprilie, a facut aceste declaratii dupa ce Judecatoria Buiucani i-a prelungit luni arestarea la domiciliu cu inca 25 de zile.
Presedintele PNL Mures, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca renunta la conducerea organizatiei, pe motiv ca se afla in situatie de incompatibilitate, detinand si functia de membru al Biroului Executiv Central al partidului.
"M-am imbatat ca porcul" nu mai e un simplu enunt, o constatare nuda, ci o teza complexa care trebuie dezbatuta, analizata, disecata.
Google si-a schimbat, miercuri, logoul pentru a marca 172 de ani de la nasterea pictorului francez Paul Cezanne, in locul cunoscutului logo al motorului de cautare fiind publicata o pictura cu natura moarta (foto), realizata in stilul postimpresionist al artistului.
Trebuie sa credem in asta si trebuie sa fim asa cum suntem noi, un popor cultural si aproape de Dumnezeu. ... "Spatii", la Editura Muzeului Literaturii Romane, (2003) / Expozitia personala de pictura la biserica "Doamna Oltea" in saptamana patimilor, 5-10 aprilie, 2004, cu tema:
google-analytics.com