Cautare

3375 de rezultate pentru "piatra lunii" (3.29 secunde)
O poveste, destul de ciudata, ne spune ca, odata, un copil a spart o piatra cu mainile goale; era o piatra albastra ce se unduia in apele marilor, o piatra cum nu mai fusese alta pe pamantul scaldat de soarele verii.
Pentru a se apara de soare, cladirile aveau pereti grosi si plafoane din piatra masiva. ... • Cera Galan (6.500 m altitudine, cladiri cu etaj, constructie practic nedatabila din piatra pura (max 12 tone/buc!) camere foarte inalte, intrari prin acoperisurile conice din piatra);
Este bine sa ai asupra ta o astfel de piatra mai ales daca intri in aceasta categorie de persoane. Rolul de protectie al ametistului este cunoscut de pe vremea celtilor care o considerau piatra druizilor.
Pentru o stare normala de sanatate sau pentru mentinerea unei atmosfere speciale in familie, asezati o piatra verde sau albastra in partea de est a camerei.
In anul 1927, proprietarul suprafetei de 5 ha cariera de piatra amplasata in dereaua comunei Murfatlar (actualmente orasul Basarabi) - proprietar caruia ii vom spune I.S.C. ... 1435 din 17 mai 1927 pentru cariera de piatra.
Mnod-Herzen, dezvaluie ca Oul Filozofic era numit in vechime piatra encephala, piatra de Armenia sau piatra egiptenilor. ... Initiatii afirma ca intr-una din zilele urmatoare, acest Ou Filozofal se va transforma in insasi Piatra Filozofala, Piatra Intelepciunii sau Piatra Nemuririi.
Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat, in 8 limbi diferite, un MESAJ compus din 10 indemnuri adresate UMANITATII. Monumentul este recunoscut sub denumirea de Ghidul de piatra din Georgia, sau Stonehenge-ul American.
ce te mistuie, ce te mistuie intreb piatra de pe care tocmai s-a ridicat ingerul acestui cuvant, ce te mistuie piatra? ... apa ma mistuie, raspunse piatra, apa care roade pesteri in carnea mea de piatra si rani fara scapare prin care viermii inghetati ai pietrei alearga.
cioplitul in piatra. ... 1.000 de piese de arta taraneasca Piatra este elementul definitoriu al casei-muzeu. ... Conacul este o constructie masiva din piatra, cu ziduri groase de aproape 80 cm, tipica arhitecturii rurale de acum doua secole.
s-a constituit si a durat un tip de civilizatie caracterizata printr- un mod de constructie a unor monumente rudimentare care folosea blocuri de piatra de mari dimensiuni.
Din a doua parte a lunii, incepi sa tratezi cu superficialitate unele situatii din jurul tau si acest lucru te poate costa mai tarziu. ... La inceputul lunii vei cheltui foarte multi bani. ... La jumatatea lunii va trebui sa fii foarte atent, caci sanatatea ti-ar putea crea neplaceri.
Totusi, luna februarie 2020 va face abstractie de la aceasta regula, desi in a doua parte a lunii aspectul vremii va fi ceva mai hibernal.
Acum, nu mai e piatra pe piatra Totusi, dincolo de aceste generalitati, parca exagerat de optimiste, nu putem aluneca spre un lejer joc speculativ a la oul si gaina?Terorism vs razboi impotriva terorismului?! ... Generatie dupa generatie, o sa trebuiasca sa puna piatra la loc.
Daca ii treci pragul, vei vedea o cruce mare, de piatra inscriptionata, amplasata chiar in mijlocul catapetesmei. La aceasta sfanta cruce - denumita de localnici Crucea de Leac - credinciosii se roaga ingenunchiati, cu fruntea si cu mainile lipite de piatra sfanta, asteptand ajutor si tamaduire.
O cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiata, noaptea trecuta, de persoane ramase necunoscute. ... Proprietara a avut legaturi dubioase cu clanurile de interlopi din Piatra Neamt, inclusiv cu Gheorghita Mararu.
Ulterior, in cea de-a doua saptamana va avea un regim termic normal pentru ultima decada a lunii martie. ... Din 25 martie pana la sfarsitul lunii, o usoara racire va determina medii ale maximelor cuprinse intre 14 si 16 grade.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
"Pinalti" vine cu sustinerea La evenimentul organizat ieri a fost invitat si primarul orasului Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, cunoscut de mai toata lumea sub numele de "Pinalti", care a castigat saptamana trecuta un nou mandat de primar, cu aproximativ 80% dintre sufragii.
O persoana a murit, iar alta a fost ranita ieri la pranz, dupa ce un barbat a intrat intr-o cafenea din centrul municipiului Piatra Neamt si a tras cu un pistol cu gloante inspre acestea. ... Cristian Chilat este din Piatra Neamt, fiind vechi dusman al familiei Mararu.
Victor Ponta participa astazi la mitingul electoral al aliantei PSD-UNPR-PC, care are loc la Sala Polivalenta din Piatra Neamt. ... VICTOR PONTA, Presedintele Partidului Social Democrat, vine in Piatra-Neamt pe 16 mai pentru a sustine eurocandidatii aliantei PSD-PC-UNPR.
google-analytics.com