Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (3.36 secunde)
Plecare pentru o vedere panoramica a Esentepe, iar apoi spre Uchisair, un castel natural din piatra. ... De asemenea, vei vizita Castelul Natural de Piatra Ortahisar si vechiul sat grecesc Sinasos.
Vom trece din nou, zi dupa zi, in goana nebuna, pe caldaramul pe care am ajuns sa ni-l cunoastem piatra cu piatra si por cu por.
Parintii mei i-au oferit sorei mele, Silvi, cand a implinit 18 ani, un inel din aur vechi cu o piatra verde. Am fost fascinata de acea piatra si i-am zis mereu ca i se potriveste.
Un jucator al echipei de fotbal Jiul Rovinari a fost lovit cu o piatra in cap de o persoana necunoscuta.
Un an de la tragedia din Spitalul Piatra Neamt: Amintirile nu dispar, durerea ramane
Faptul ca Uniunea Europeana a cerut aceasta reforma, justitia fiind o piatra extrem de grea la gitul aderarii, n-a avut nici un fel de efect.
Faptul ca Uniunea Europeana a cerut aceasta reforma, justitia fiind o piatra extrem de grea la gitul aderarii, n-a avut nici un fel de efect.
Un incendiu puternic a izbucnit marti seara pe dealul Pietricica din municipiul Piatra Neamt. Exista riscul ca flacarile sa ajunga la casele din apropiere, la o manastire si la fondul forestier din vecinatate.
Forte din Politie si Jandarmerie asigura siguranta in Bolintin Vale, judetul Giurgiu, miercuri seara, dupa ce un sofer de microbuz a fost lovit cu piatra in cap si a murit, duminica la spital, in urma unui scandal izbucnit pe strada.
Locatarii unui bloc din Piatra Neamt traiesc zilnic un cosmar. Oamenii sunt terorizati de un vecin cu probleme psihice, care locuieste intr-un focar de infectie.
Acelasi presedinte n-a uitat, tot de acolo, din America - de unde a mai aruncat inca o piatra in ograda politicii romanesti, cat sa ii tulbure rau apele - sa faca lobby. ... sa arunce inca o data cu piatra.
El a facut apel la izolarea totala a Rusiei, care ar trebui sa ajunga "inapoi in Epoca de Piatra in urma sanctiunilor".
Un numar de 80 de statii de transport public vor fi modernizate la Piatra Neamt, cu o investitie de peste 4,8 milioane de euro.
Adica si ei, profesorii, frustrati de anumite chestiuni (nu mai intram in detalii), se grabesc sa arunce si ei cu piatra, fara sa mai ia in calcul ca si ei sunt implicati in educatia loazelor in cauza!
Pana la demonstratie insa, poate ca ar trebui sa lase piatra jos, nu de alta, dar nu avem nevoie de un alt presedinte care sa puna pumnul in gura celor care au alta parere decat el, chiar si daca acele pareri sunt gresite sau mirosind
Pacientii din Piatra Neamt sunt nevoiti sa mearga zeci de kilometri distanta, pana la Roman pentru un Computer Tomograf.
Fiecare dintre noi greseste, si ziaristii se abat mai mult sau mai putin de la deontologia profesionala, dar totusi sunt primii care arunca cu piatra, din pacate.
"Daca Nastase este considerat piatra de moara cu probleme de credibilitate si imagine, atunci nu inteleg de ce unii vor sa il aiba drept eminenta cenusie in spatele cortinei, sa le dea pe sub cortina strategii si alte scenarii.
In 1996, in Ziua Duminicii Mari (Rusaliile), poetul pune o piatra funerara comuna (pentru mama si pentru el) pe mormantul mamei, cu urmatoarele epitafuri daltuite de sculptorul Tudor Cataraga intr-o piatra simpla de Cosauti:
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand cu data de 10.02.2011, ora 00:00, se inchide circulatia rutiera pe Splaiul Independentei, pe tronsonul cuprins intre aleea de acces in Institutul Central de Biologie si strada Piatra Craiului, in vederea realizarii pasajului rutier, care va face legatura intre Splaiul Independentei si Autostrada Bucuresti - Pitesti.
google-analytics.com