Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (3.11 secunde)
Oltencele au disputat de atunci trei partide, cu CSM Bucuresti, Tomis Constanta si Unic Piatra Neamt, si le-au pierdut pe toate. Denisa Rogojinaru si colegele sale au luat un singur punct in cele trei partide, mai precis, in cea de marti seara, de pe teren propriu, cu Piatra Neamt.
inregistrata sambata, la Piatra Olt, cu FC Olt Slatina, nu a fost deloc pe placul celor de la Gaz Metan Severin.
In una dintre desele sale vizite in tara natala, danezul de 27 de ani a cucerit o blonda focoasa, Line Guldberg (23 de ani), pe care a si adus-o recent la Piatra-Neamt. ... 4.500 de euro e salariul lui Villadsen la Piatra-Neamt.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Un copil in varsta de 12 ani de la clubul Delfinul Bucuresti, membru al lotului national de inot, a cazut de la etajul 3 al cabanei si a murit in cantonamentul de la Piatra Arsa.
Schumacher a fost implicat duminica intr-un accident pe pirtia de schi de la Meribel, lovidu-se, in cadere, cu capul de o piatra. ... Purta o casca de protectie, insa s-a lovit de o piatra in momentul caderii.
Muzeul Pietrei cuprinde peste o mie de lucrari in piatra cioplite de artisti tarani. Mai multe sculpturi in piatra au fost rasturnate.
coliere din pietre, cristale, bratari din rasina - la 10 RON, articole feng shui, pandante din piatra Pi (din coral), ce simbolizeaza ciclurile vietii, moartea si renasterea.
http://giuvaer-dcristal.blogspot.com Ce sa faceti ca sa va mearga bine In mijlocul sufrageriei puneti un cristal de stanca sau pomisori din orice piatra, pentru a crea armonie in familie.
crucifixuri din lemn (produse noi prezentate in premiera aici), cu suporturi realizate din piatra (de Eva Bako) din Sfantu Gheorghe, decoratii din lemn - la 40 RON, oglinzi sculptate in lemn - la 80 RON, staueta cu Maica Domnului cu pruncul - la 520 RON, suport pentru sticla de vin - la 35 RON, sculptura cu Isus sculptat - la 80 RON, suport pentru condimente - la 90 RON, batranel sculptat in lemn - la 270 RON, decoratiuni de mobila - la 10 RON, suport din lemn cu pahare - la 45 RON si suport simplu, fara pahare - la 30 RON", ne-a spus Veres Ferenc, care este presedintele Asociatiei Artistilor Populari si a Mestesugarilor din Judetul Covasna.
"Am adus la acest targ cateva broscute realizate special pentru ziua de 1 iunie, din malachit, peridot, ametist si coral rosu - la 10 RON, bratara din malachit plus cercei din malachit - la 100 RON, coliere din cianit, prehnit, sardonix, ametist de Namibia, onix, granat si piatra soarelui naturala - intre 80 RON - 100 RON, crizocol cu malachit, shatukit, cristale naturale montate in argint si confectionate manual in Romania, cercei montati in argint cu aquamarin, rubin in zoisit, charoit si coral rosu", ne-a spus Andrei Costin Victor, de porfesie geolog.
fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
Sediul Episcopiei Romane a Maramuresului In anul 1391, nepotii lui Dragos Voda au daruit Manastirii Sapanta-Peri terenuri si bunuri, fiind ridicata o biserica din piatra. Timp de 312 ani, in aceasta biserica din piatra si-a avut sediul Episcopia Romana a Maramuresului.
In pridvor regasim piatra de mormant (lungime 153 cm si latime 81 cm) apartinand familiei ctitorului:
Am gasit-o bine cladita din piatra tare frumoasa, impodobita cu turle maestru sculptate cu impletituri sapate in piatra, dar mai presus de toate dominand intr-o perspectiva incantatoare tot sesul de la picioare precum si orasul Targoviste care, multumita palatelor, caselor boierilor si marelui numar de frumoase manastiri si biserici aflate acolo ofera o panorama placuta ochilor.
In 1935-1936, cu ocazia refacerii cu placaje din piatra de talie de la Turcoaia, Campulung, Baschioi, Bamporoc si Ruschita, se adopta o decoratie mai retinuta, tot de influenta neoromaneasca, dar simplificata in sens modern si se renunta la marile grupuri statuare.
In acel moment, Dochia ii cere ajutor zeului Zamolxis si ii cere sa o prefaca in stane de piatra decat sa capituleze in fata cuceritorului poporului dac. Ascultandu-i ruga fierbinte, zeul o transforma impreuna cu oile sale in stane de piatra.
Vizitatorii sunt atrasi sa admire ferestrele sale vitrate, contraforturile zburatoare, sculpturile impresionante si gargoyles de piatra sculptata. ... SCULPTURI - Exteriorul Catedralei Notre Dame prezinta o colectie de sculpturi numite grotesti, creaturi de piatra menite sa protejeze biserica de spiritele malefice.
Piatra fundamentala a impunatoarei constructii (sa nu uitam ca orasul avea la vremea respectiva cca 11.000 de locuitori), a fost pusa in ziua de 11 iunie 1895, in prezenta lui M.
Obiective turistice Castelul Bran, monument istoric si arhitectonic, este situat intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, la 30 de km de Brasov, in Pasul Rucar-Bran. ... Pestera s-a format in calcarele jurasice ale Masivului Piatra Craiului.
google-analytics.com