Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (3.10 secunde)
Miezul discordiei - asasinatul petrecut in miezul zilei intr-o cafenea din Piatra Neamt. ... Crima de la Piatra Neamt a scos la iveala si o relatie de prietenie intre interlopul Mararu si seful Politiei Neamt, Aurelian Vasea Soric.
Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt. ... Falca la Arad, Pinalti la Piatra-Neamt, Videanu la Capitala, MRU la SIE, Boc la Victoria, Cel care nu i se spune numele la Cotroceni.
si preluat pe blogul divei din Plescoi, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe "Pinalti" Stefan, la indicatiile Elenei Udrea, suna la politie pentru a reclama o prezumtiva "frauda electorala".
"A spus "Adio partidului", a spus ca nu doreste sa fim o piatra de moara pentru domnia sa si nici domnia sa pentru noi. Nu cred ca, vreodata, in istoria noastra, am fost piatra de moara pentru presedinte".
El a afirmat din nou, la RTV, ca va avea grija sa nu il traga in jos pe liderul PNL, Crin Antonescu, in campania pentru alegerile prezidentiale de anul viitor, mentionand insa ca, potrivit ultimelor sondaje, nu este chiar "o piatra de moara" pentru acesta.
Oamenilor le plac vorbele, dar la televizor. Pentru voturi e nevoie de fapte. Iar pentru noul PNL faptele vechiului PDL atarna ca o piatra de moara!
Este o veritabila piatra unghiulara de la care pleaca orice anticipare a rezultatelor.
“Ori cu capul de piatra ori cu piatra de cap“, titreaza “Der Spiegel“, aratandu-se indignat, dupa votul din Parlamentul de la Strasbourg, ca, “fie ce-o fi, noua extindere a clubului de la Bruxelles se va face prin cooptarea unora dintre cele mai sarace tari“.
Daca la Brasov dealerii de autoturisme Dacia si-au epuizat in cateva zile cotele repartizate pentru participare, la Piatra-Neamt doar sase nemteni au ajuns cu rablele la REMAT.
Pâna în prezent, cele mai importante investitii din judet sunt elvetiene (Holcim - circa 60 de milioane de euro), austriece (Billa - 4,5 milioane de leva, OMV - 2,5 milioane de leva), grecesti (extractie de piatra), olandeze (piatra de var si calcar), si italiene (textile), nemtesti (productie si distributie de gaze pure, supermarketuri) si rusesti (LukOil).
Oradea, Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Bacau, Piatra Neamt, Miercurea Ciuc, Sfantu Gheorghe. ... Pana acum, 14 cladiri au fost reabilitate, din cele 693 de blocuri inscrise in acest program, in Bucuresti, Buzau, Medgidia, Moldova Noua, Ploiesti, Topoloveni, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Targoviste si Targu Mures.
'Dupa ce guvernul Boc, pierzandu-si complet capul in valtoarea evenimentelor, a inlocuit o masura inumana si criminala (impozitarea pensiilor) cu alta, poate mai devastatoare (sporirea TVA), iata ca a mai gasit un mijloc de a stoarce bani din piatra seaca.
Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii: ... A facut, timp de 10 ani, gimnastica ritmica de performanta, la Clubul Sportiv din Piatra Neamt.
Pe strada Postei, din spatele Muzeului National de Istorie, infrastructura e gata, stalpii de iluminat sunt la locul lor iar cativa muncitorii lucreaza plictisiti la montarea dalelor de piatra.
Parcurgand lista cu unitatile administrativ teritoriale beneficiare am constatat o alocare bugetara de 200 000 lei catre municipiul Iasi si o alta alocare bugetara de 1 150 000 lei catre municipiul Piatra-Neamt .
Gheorghe Stefan, primarul municipiului Piatra Neamt, presedintele organizatiei judetene a PDL), care a avut un mare succes cu televiziunea sa din Piatra Neamt scotandu-l parlamentar pe dl Radulescu, isi face o televiziune mai mare unde incearca sa adune oameni, probabil doar cu scopul de a-i extrage din alte locuri.
"Zona pietonala va avea pavaj tratat cu o piatra nobila, iar zona semicarosabila va fi cu piatra cubica. In jur de 20-30% din suprafata va fi amenajata ca spatiu verde.
Melinesti, Piatra Neamt si Moldovita. ... Cu o suprafata totala de 313 mp, din care sala de vanzari este de 206 mp, unitatea din Piatra Neamt, judetul Neamt, functioneaza in format City pe str.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Partida VC Unic LPS Piatra Neamt - CSM Lugoj s-a disputat ieri, dupa inchiderea editiei. ... CVM Tomis Constanta - VCM LPS Piatra Neamt, CSM Bucuresti - CSU Galati, Unirea Dej - Universitatea Cluj, Dinamo Bucuresti - Stiinta Baia Mare si Remat Zalau - Steaua Bucuresti.
google-analytics.com