Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (3.56 secunde)
Poarta, amenajata pe latura de nord-est, este un turn de forma dreptunghiulara (14,70 x 10,50m), pavat cu dale mari de piatra, reprezentand de fapt o platforma-temelie, cu unul sau doua etaje, cu doua intrari(una, exterioara, de tip cataracta si o a doua, interioara, amenajata in grosimea zidului de incinta, in aceasta zona pastrandu-se pornirile unei bolti din blocuri de piatra);
Zidurile sunt imbracate in totalitate intr-o broderie de piatra. Mai exact vorbim de blocuri de piatra sculptate pe rand in detaliu, aducand in acelasi loc stiluri diversificate, unite mai apoi cu plumb topit.
Si plange cu lacrimi de piatra, de dorul fiicei sale, care traieste in Franta, unde si-a facut doua licente si un masterat, la Sorbona.
Dintre toate mineralele pamantului, turmalina este singura piatra permanent incarcata electric si din acest motiv este denumita "magnetul cristalin". Turmalina nu are efecte secundare si este considerata ca fiind piatra prosperitatii si totodata un bun pastrator al bunastarii. ... In general, piatra este un bun stimulator al intensitatii energetice.
A folosit tehnologie din epoca de piatra V-ati gandit vreodata cum ati putea construi o casa perfect functionala cu mai putin de 5.000 de euro? ... A folosit numai piatra, lemn si lut, iar cea mai mare parte a locuintei se afla sub pamant.
- pe o structura din lemn, iar compartimentarile se fac cu ziduri de chirpici ce se sprijina pe fundatii din piatra.
Un incendiu de proportii a avut loc intr-o mansarda a pensiunii Boema din Piatra Neamt, duminica dimineata (1 Ianuarie 2017), la orele 6:00.
Ziduri puternice de cetate s-au inaltat si, peste ele, odaile cu tavan jos, pline de aerul sarat si de lumina verde-albastra, turnul visat intai altfel si apoi ascutit in gluga de minaret, ca sa se potriveasca parca dorintei musulmanilor de aici, care-i zic Reginei Maria, Sultana, si mai ales prispele cu troite bizantine, scaune de piatra venetieine, stalpi dalmatini si ulcioare si vase mari de flori, clasice.
Dar ei sunt e piatra, de aia solida, dig in fata vicisitudinilor vietii, daca nu se pot pune cu ale naturii. ... muicaa, suntem neam de piatra!
Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. ... Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt. ... Sambata dimineata, un magazin din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiat de persoane necunoscute.
Primele doua colegii uninominale pentru alegerea Camerei Deputatilor au fost decupate in municipiul Piatra Neamt si completate primul cu Garcina, Alexandru cel Bun si Dobreni, iar cel de-al doilea cu Dumbrava Rosie si Savinesti.
Piatra de temelie a primului bloc ANL din Seini, pusa de premierul Victor Ponta Premierul a pus piatra de temelie la fundatia blocului ANL care se construieste in localitate.
Vom lupta cu regimul Basescu, vom guverna bine si vom castiga alegerile si pe 25 mai, si pe 16 noiembrie!", a spus premierul Victor Ponta la Piatra Neamt.
Piatra fundamentala a a fost pusa in ziua de 11 iunie 1895 in prezenta lui M.
In urma lui, Guvernul parafrazeaza vechiul banc cu cei zece intelepti care se chinuie sa scoata din apa piatra aruncata de ...
Si-au ingropat casele din piatra pe jumatate in pamant, si-au pus acoperis de paie si stuf. ... Cei mai cu stare aveau chiar si cosciug, plus o cripta din piatra cioplita.
Astazi, de la ora 17.00, voleibalistele de la SCM-U (locul 7 in clasament) vor disputa meciul restant cu Unic Piatra Neamt (locul 5 in clasament) din cadrul etapei a 11-a.
pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures. Bijutierii au taiat liditul si au descoperit ca are un luciu extraordinar si au denumit respectiva piatra onix", ne-a spus Emil Spiac.
"Ca noutate, am adus la targul de cristale coliere cu tepi din piatra lunii, dar si coliere din agat, jasp, mokkait care sper sa fie interesante in perioada urmatoare", ne-a spus Oscar Edelstein.
google-analytics.com