Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (4.99 secunde)
Am adus la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie piatra lunii, varietatea labradorit, lapis lazuli, pirita bruta, scoica paua, jasp boble-be, care este nou, opal roz, agata, tulit, o piatra din Himalaya si un mangano-calcit, ne-a spus geologul Carmen Andrei.
Nicovala si Mosor, urmariti penal Pavel Nicovala a fost amendat de Agentia de Gospodarire a Apelor din Craiova cu suma de 600 de milioane de lei vechi pentru ca a folosit la realizarea drumului piatra si pietris din albia raului Gilort.
Totodata, Tariceanu a confirmat si suspendarea pentru 1 an a lui Gheorghe AŸtefan din functia de primar al Piatra Neamt. ... Totodata, Tariceanu a confirmat decizia de suspendare pentru un an din partid a primarului municipiului Piatra Neamt, Gheorghe AŸtefan.
Episcopul reformat al Eparhiei de pe langa Piatra Craiului nu a avut curajul sa protesteze in fata participantilor la cea de-a III-a Adunare Ecumenica de la Sibiu, asa cum a amenintat in repetate randuri, in schimb a gasit un alt motiv de a atrage atentia reprezentantilor europeni.
Apoi, au venit si au pus piatra. ... Tot o treaba avem de catva timp, sa punem piatra, scoatem piatra si iar o punem la loc...
Lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea loc vineri, la Piatra Neamt. ... Potrivit acestuia, la lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, de la Piatra Neamt, judetul Iasi va fi reprezentat de peste 2.000 de membri si simpatizanti.
Concret, primariile trebuie sa obtina mai multi bani de pe urma resurselor locale, terenuri si cladiri pe care le detin in proprietate, si trebuie sa le valorifice superior - eventualele cariere de piatra de pe plan local, dar si potentialul turistic al localitatilor", a explicat Florian Barbu.
"Semnatarii motiunii si-au propus sa ridice piatra si sa loveasca. Problema nu graviteaza in jurul interogatiei de ce se da cu piatra, ci in jurul unui subiect ce tine de moralitatea politica: uite cine s-a gasit sa dea cu piatra!
Ambele dosare penale vizeaza lucrari de imbunatatiri funciare efectuate pe raza judetului Dolj de aceeasi firma - SC MARCONF SRL Piatra-Olt.
Candidatul PSD la prezidentiale Mircea Geoana a declarat astazi, la Piatra Soimului, ca are contacte cu "mai-marii acestei lumi", ceea ce l-ar ajuta pentru discutiile, in calitate de sef al statului, cu liderii mondiali in ceea ce priveste atragerea de investitii.
plombarea gropilor, considerandu-le mai rezistente decat piatra cubica Vremea s-a imbunatatit, asa ca angajatii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova s-au pus serios pe treaba.
O piatra funerara datand din anul 200 dupa Hristos a fost descoperita in adancurile Dunarii, in apropiere de Hidrocentrala de la Portile de Fier.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... "Au extras piatra cu 5 metri mai jos decat nivelul normal si dintr-un munte de pe malul Dunarii a ramas cu o baltoaca.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... "Au extras piatra cu 5 metri mai jos decat nivelul normal si dintr-un munte de pe malul Dunarii a ramas cu o baltoaca.
Prima unitate KFC din judetul Neamt poate fi gasita in cadrul Shopping City Piatra Neamt din Bulevardul Decebal, numarul 79, in zona de food court.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... In acelasi format se prezinta si unitatea din Piatra Neamt.
Suporterii olteni au tresarit din nou in aceasta saptamana, si asta pentru ca patronul divizionarei secunde FC Olt, Claudiu Postolache, a afirmat ca a discutat cu oficialitatile locale craiovene si ar muta echipa de la Piatra Olt.
Pe langa aceasta, vizitatorii vor fi intampinati cu expozitia temporara de sculptura in piatra "Mari Adormite- pietre, fosile, arta".
Si pentru ca nu doar taranii ramasi in sate au cioplit frumos piatra, am adus si pietrele unui taran din familia artistica a taranului Brancusi, de la Paris, pe numele lui George Apostu, gata, gata ss fie inghitit si el de Franta.
google-analytics.com