Cautare

3375 de rezultate pentru "piatra lunii" (3.88 secunde)
Ziduri puternice de cetate s-au inaltat si, peste ele, odaile cu tavan jos, pline de aerul sarat si de lumina verde-albastra, turnul visat intai altfel si apoi ascutit in gluga de minaret, ca sa se potriveasca parca dorintei musulmanilor de aici, care-i zic Reginei Maria, Sultana, si mai ales prispele cu troite bizantine, scaune de piatra venetieine, stalpi dalmatini si ulcioare si vase mari de flori, clasice.
Dar ei sunt e piatra, de aia solida, dig in fata vicisitudinilor vietii, daca nu se pot pune cu ale naturii. ... muicaa, suntem neam de piatra!
Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. ... Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Agerpres informeaza ca Politia Romana a declansat o actiune de proportii in judetul Neamt, pentru prevenirea si combaterea infractiunilor stradale si pentru depistarea urmaritilor general, date fiind ultimele evenimente produse la Piatra Neamt. ... Sambata dimineata, un magazin din centrul municipiului Piatra Neamt a fost incendiat de persoane necunoscute.
"Ca noutate, am adus la targul de cristale coliere cu tepi din piatra lunii, dar si coliere din agat, jasp, mokkait care sper sa fie interesante in perioada urmatoare", ne-a spus Oscar Edelstein.
inele cu pietre - la 10 RON, pandante cu vanadinit, charoit, jasp, eudialit, jasp, amazonit, malachit, bronzit, coliere din piatra lunii, turmalinam, ochi de pisica, cercei montati in argint din charoit, rodocrozit, serpentinit - la 50 RON", ne-a spus Maxim Hiruta.
Activul net total al SIF Banat-Crisana a fost de 1,538 miliarde de lei (449 de milioane de euro) la sfarsitul lunii noiembrie, cu 0,7% mai mare decat in octombrie, cand se situa la 1,526 miliarde de lei (434,7 milioane de euro).
Daca in ianuarie 2009, volumul imprumuturilor contractate in judet ajunsese la aproximativ 4,963 miliarde de lei, la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an, nivelul imprumuturilor era de aproximativ 4,812 miliarde de lei, ceea ce inseamna o diminuare de aproximativ 3%.
Daca in unele magazine, manechinele imbracate cu tricouri de "discount" stau in vitrine inca de la jumatatea lunii trecute, alti comercianti au lansat noi promotii dupa Craciun sau dupa Anul Nou.
iar cuadratura Venus-Neptun din 20 ale lunii ne poate expune la pierderi, suparari sau griji, cauzate de o prea mare incredere in cei din jur. ... Tranzitele lunii vor fi:
In Banat, pe parcursul celor doua saptamani de prognoza, regimul termic va fi caracterizat de valori in general peste cele climatologic specifice lunii februarie, astfel ca, in medie, temperaturile maxime vor fi de 9-14 grade, iar cele minime de la 2 la 5 grade Celsius.
Comunicarea va fi o tema dominanta a lui iunie, in special in prima jumatate a lunii; ... Asta este in mod special necesar cu cat energia Cosmosului spre finele lunii se va domoli, deci sustinerea Universului pentru actiune se va diminua.
Si-au ingropat casele din piatra pe jumatate in pamant, si-au pus acoperis de paie si stuf. ... Cei mai cu stare aveau chiar si cosciug, plus o cripta din piatra cioplita. ... Echipele de arheologi sapa de la inceputul lunii februarie, pe traseul tronsonului Cernavoda - Constanta al Autostrazii Soarelui.
ametist, citrin, ochi de tigru, jasp, aventurin, ochi de soim, piatra lunii, turmalina, smarald, pietre pretioase si semipretioase, coliere din granat, ametist, carneol, ametrin, cristal de cuart, piatra sangelui, heliodorul, care este foarte buna, acum, in timpul pandemiei.
safire, rodocrozit, larimar, piatra 2 key, agat de Botswana, shatukit, labradorit, piatra lunii, unele sunt din India, unele din Africa, ne-a spus Alain Salvador.
Miezul discordiei - asasinatul petrecut in miezul zilei intr-o cafenea din Piatra Neamt. ... Crima de la Piatra Neamt a scos la iveala si o relatie de prietenie intre interlopul Mararu si seful Politiei Neamt, Aurelian Vasea Soric.
Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii: ... A facut, timp de 10 ani, gimnastica ritmica de performanta, la Clubul Sportiv din Piatra Neamt.
Catalin Doscas) Cu toate ca edilul-sef spunea in vara ca la sfarsitul lunii august vor fi gata de reabilitat si ultimele strazi din Centru Vechi si ca se va trece apoi la reabilitarea fatadelor, in teren situatia este cu totul altfel.
"Zona pietonala va avea pavaj tratat cu o piatra nobila, iar zona semicarosabila va fi cu piatra cubica. In jur de 20-30% din suprafata va fi amenajata ca spatiu verde.
"Am adus la acest targ cateva broscute realizate special pentru ziua de 1 iunie, din malachit, peridot, ametist si coral rosu - la 10 RON, bratara din malachit plus cercei din malachit - la 100 RON, coliere din cianit, prehnit, sardonix, ametist de Namibia, onix, granat si piatra soarelui naturala - intre 80 RON - 100 RON, crizocol cu malachit, shatukit, cristale naturale montate in argint si confectionate manual in Romania, cercei montati in argint cu aquamarin, rubin in zoisit, charoit si coral rosu", ne-a spus Andrei Costin Victor, de porfesie geolog.
google-analytics.com