Cautare

355 de rezultate pentru "petrecere aniversara" (4.03 secunde)
Pentru ca 18 turisti romani care au participat la Revelionul organizat la Hotel Parthenon din Atena nu au fost intampinati asa cum ar fi trebuit, mancarea, muzica si organizarea lasand de dorit, Agentia de turism Hello Holidays le-a oferit acestora, dar si celorlalti turisti din grup o alta petrecere, organizata de aceasta data la Paralia Katerini.
Vedeta si-a aniversat ziua de nastere in Bucuresti si a avut parte de o super petrecere de ziua ei, la un renumit restaurant din Herastrau, Dakota.
Pe data de 25 mai a.c., incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
, incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
Initial am zis sa facem o petrecere pentru copii dar suntem multi, avem familie mare, prieteni multi, n-aveam cum, cel putin nu la turta:) La petrecere n-am vrut sa cant, aveam de gand sa cant doar o melodie, am zis sa fie doar DJ dar n-am scapat.
Nelu Vlad are si un mesaj pentru romani, inainte de spectacolul Petrecere la Palat - 40 de ani AZUR: ... https://www.iabilet.ro/bilete-nelu-vlad-si-azur-petrecere-la-palat-40-de-ani-de-muzica-38323/), Eventim, Bilet.ro, Myticket, Entertix si de la Sala Palatului.
Inscrie-te la concurs in perioada 27 martie - 7 aprilie si poti castiga bauturi racoritoare pentru intreaga petrecere! ... Posteaza aici https://www.sodastream.ro/concurs, sub forma de comentariu la share, care e motivul pentru care vrei sa dai o petrecere.
Adriana Toma) Viata este, ce-i drept, o petrecere la care avem impresia ca am ajuns neinvitati. Prea tarziu ne dam seama ca este cea mai tare petrecere de care puteam avea vreodata parte.
Un politist promovat intens de IPJ Cluj pe pagina de Facebook a Inspectoratului este acuzat ca a violat o tanara, la o petrecere. Totul s-ar fi intamplat la o petrecere organizata la o cabana din judet.
Ramura de tineret a partidului sau Zanu (PF) va organiza, sambata, petrecerea aniversara anuala a lui Mugabe.
Revista a ajuns la editia cu numarul 100 si a serbat calatoria sa printr-o petrecere cu oameni frumosi si buni, care iubesc cuvantul nobil, asezat cu maiestrie intr-o revista ce continua sa ramana singulara intr-un peisaj aglomerat de publicatii dedicate mai degraba rasfoitului.
Fancy Kids Events va ajuta sa transformati o zi de nastere, o zi aniversara sau o oarecare zi importanta din viata copilului dumneavoastra, intr-un moment de neuitat atat pentru sarbatorit cat si pentru invitatii sai prin ingredientele necesare unei petreceri de poveste.
De asemenea, in perioada 1 - 30 septembrie, cumparaturile de minim 150 RON efectuate in cadrul ParkLake Shopping Center aduc garantat, in limita stocului disponibil, unul dintre cele 4000 de vouchere in valoare de 50 RON fiecare, dar si posibilitatea de a participa la tombola aniversara.
Peste 500 de invitati au luat parte la aceasta lansare, inchinand un Carlsberg in cinstea locatiei care va da tonul la petrecere si voie buna in Centrul Vechi.
Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere. ... Dupa-amiaza, aduna-ti prietenii la o petrecere surpriza, dar cheltuieste cat mai putin posibil.
Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, si-a aniversat ieri la sediul PSD implinirea a 48 de ani, alaturi de cativa deputati si demnitari ai partidului, iar pe seara a organizat o petrecere la care a invitat peste 150 de persoane.
"Nu voi sarbatori, pentru ca in general fac cate o petrecere de ziua mea. ... Nu ca nu ar avea chef de petrecere, dar luni trebuie sa mearga la munca, asa ca trebuie sa gasesc un week-end ca sa avem timp sa petrecem pana dimineata", a spus premierul Tariceanu.
Galatiul, un oras trist Este parerea consilierului local PC, care considera ca locuitorii municipiului nu au prea multe modalitati de petrecere a timpului liber. ... Practic locuitorii Galatiului nu au multe optiuni de petrecere a timpului liber".
Mircea Geoana a marturisit ca nu este in ‘‘dispozitie de petrecere‘‘ la aniversarea zilei de nastere, deoarece recent si-a pierdut tatal, a carui memorie a evocat-o inca odata.
se va organiza, probabil, o petrecere la unul dintre restaurantele preferate, cu mici si bere din belsug, cu dansuri tiganesti si poate si cu unele manele consacrate (la urma-urmelor, Strauss, la vremea lui, era si el un fel de manelist, dar mai neamt, ca sa zic asa?).
google-analytics.com