Cautare

57739 de rezultate pentru "pentru inama mea" (7.18 secunde)
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Sunt medic, insa poezia e o salvare a mea Bogdan O. ... Cand ai de dus la bun sfarsit o carte de poeme sau un roman, ai nevoie de foarte mult timp pentru a te detasa de problemele care, in mintea unui medic, rasuna aproape in fiecare minut.
Fiica mea e convinsa ca va vana arici si e bine ca ideea asta a facut-o sa plece uitand de mine. ... stiu precis ca cei cu un etaj mai jos se pregatesc pentru baie. ... Cei de deasupra mea, barbatul si fiul, au inceput o partida de scrima.
Pentru toate acestea si inca 22 de milioane de motive am decis sa candidez la Presedintia Romaniei! ... Voi chema alaturi de mine oameni care au valoare pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce au facut. Nu pentru ca apartin vreunui partid politic.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... Chiar ma amuzam cu Titus Andrei recent, la un festival, pentru ca el a fost martorul intalnirii noastre si a fost prezent la discutia dintre noi doi.
Pe urma, maica-mea - ca sa nu se spuna ca am o mama tarfa, cu zeci de ibovnici, s-a maritat.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
Experienta mea, insa, a avut loc in timp ce cortextul meu nu functiona deloc. ... Aceste cuvinte mi s-au intiparit in minte si mi le-am reamintit cand am inceput sa scriu despre experienta mea. ... Erau niste vietati foarte diferite de lumea mea reala de pe aceasta planeta.
Este un lucru apasator pentru un copil care trebuie sa vorbeasca despre parintii lui. ... • Pentru mine a fost un moment extrem de greu atunci cand am luat o anumita hotarare. Am scris mai multe scrisori pentru Dana, pentru Andrei, pentru Mihnea.
Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo.
Asta mi-ar mai fi lipsit, sute sau mii de mesaje de la necunoscuti, ingrijorati pentru mine sau pentru ei, plus hatereala care vine la pachet, ca am fost platita sa zic ca am, ca mint, ca sint inconstienta sau altele asemenea pe care am vazut ca le-au incasat altii.
Un craiovean acuza ca a platit bani multi pentru o polita de asigurare si a incasat la scadenta jumatate din cat a cheltuit.
In biografia mea scrie ca m-am nascut la Bazargic, in anul 1938, pe 19 mai. ... Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei. ... De la mama mea.
Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
- Casa mea era la poalele unui deal pe care am mers la sanius, am cules flori si plante medicinale, i-am admirat schimbarile cromatice in fiecare anotimp si mai tarziu, cand mama mea zacea fara cale de intoarcere, am simtit ca dealul este viu si vegheaza ca un preot.
Ia-ma sub ocrotirea dragostei tale si opreste izvorul lacrimilor mele, caci toata oboseala mea a fost zadarnica. Pentru a-mi castiga numai o raza de mangaiere ma incredintez tie (se spune necazul). ... In tine imi pun toata increderea mea, Sfanta Rita, roaga-te pentru mine acum si pururi si-n vecii vecilor.
Dulcea mea amica. ... Si, daca-mi dai voie sa vorbesc de mine, de acea dureroasa dar adanca si intinsa fericire pe care atingerea in treacat a manei tale, zambetul tau, privirea ta trecatoare au rasfrant-o asupra unei vieti atat de izolate si lipsite de fericire precum este a mea:
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Anul 2002 a prilejuit intalnirea mea cu America, mai precis cu New York-ul.
Viata mea, in ce are ea esential, nu a fost schimbata de politica; pentru ca altfel nu as fi acceptat sa fac politica.
google-analytics.com