Cautare

69929 de rezultate pentru "pe" (1.36 secunde)
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
La randul sau, deputatul Mona Musca a tinut sa-l condamne pe actualul presedinte, Ion Iliescu, despre care sustine ca este "agentul electoral al PSD”.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Astfel, Alianta a sesizat BEJ ca pe panourile electorale au fost amplasate afise ale candidatului Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie mai mari decat cele prevazute de legislatie si ca, totodata, in afis se combina culorile ce evoca drapelul Romaniei, fapt interzis de lege.
Actuala conducere a Camerei Deputatilor incearca sa-i ajute pe cei care vor deveni parlamentari dupa alegerile din 28 noiembrie, pregatindu-le din timp actele normative legate de proceduri si de activitatea legislativa. ... Tot ieri, Biroul Permanent a aprobat inca trei memorandumuri interne privitoare la abonamentele pentru presa pe 2005.
Pe listele PRM pentru alegerile parlamentare se regasesc, alaturi de un mare numar de actuali parlamentari, doua nume noi: ... Tudor si-a depus listele de candidati la Biroul Electoral Central (BEC) in ultima clipa, lucru care a confirmat ca in PRM s-au dus lupte aprige pentru locurile pe liste.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislative”.
In legislatura 1996-2000, Bostinaru a fost presedinte al Comisiei de politica externa din Camera Deputatilor, iar la 20 septembrie 2000 a fost numit presedinte al Comisiei parlamentare de integrare europeana. La alegerile din 2000 nu a mai fost ales deputat pe listele PD.
La Biroul Electoral Judetean Gorj s-a prezentat ieri deputatul de Gorj Iriza Scarlat, care a solicitat dosarele cu semnaturi ale sustinatorilor candidaturii lui Nicolae Mischie pentru a le verifica.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani. ... Acest lucru este posibil din cauza folosirii la vot a cartii de identitate, pe care se aplica un timbru autocolant.
Problema care apare in aceasta situatie este legata de imposibilitatea delimitarii clare a activitatii senatoriale in teritoriu de activitatea electorala pentru parlamentarii care sunt propusi pe liste din partea aceluiasi judet in care sunt alesi in prezent.
Pe locul al treilea se situeaza Corneliu Vadim Tudor, care intruneste 15%, iar la parlamentare PRM este tot pe locul al treilea, cu 14%.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Nici un program, nici o initiativa legislativa pe care s-o propuna, pentru binele Constantei, atunci cand vor ajunge in Parlament?
Declaratia fostului premier CDR este cu atat mai surprinzatoare, cu cat Radu Vasile a fost unul dintre apropiatii lui Traian Basescu, mai ales dupa 2000, cand s-a inscris in PD pe ultima suta de metri reusind sa intre in Parlament.
google-analytics.com