Cautare

316 de rezultate pentru "pavel" (3.15 secunde)
Dupa mai multe incercari si jocuri de culise, clasa politica de la Chisinau a gasit o noua candidatura la functia de prim-ministru, cea a lui Pavel Filip, care urmeaza a fi votat in urmatoarele zile de Parlament.
Serviciul de second opinion se face in mod gratuit, pe baza dosarului medical al fiecarui pacient. Persoana de contact: Eva Pavel Mobil: ... Eva Pavel Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973E-mail: [email protected]
Ce au in comun Claudia Pavel, Mihai Albu si Anca Serea?
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah. ... M-am bucurat sa o descopar in public si pe mamica artista Claudia Pavel careia ii multumesc pentru prezenta.
Presedintele Basescu si premierul Tariceanu sint criticati si de un alt comentator politic de la "Ziua”, Dan Pavel, in comentariul "invata Basescu si Tariceanu din greseli?”.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
Marcel Pavel si Stelu Pandelescu au marturisit in exclusivitate la Xtra Night Show ca se bucura sa faca o piesa impreuna si spera sa nu fie ultima lor colaborare.
La 34 de ani, Andrei Pavel e clar ca nu mai poate, desi are o inima mult mai mare decat a multora care se bat cu caramida in piept cu ce fac ei pentru Romania.
Marcel Pavel a acceptat provocarea "oracolului" de la Xtra Night Show. Artistul a relatat despre inceputurile sale in muzica si nu numai!
Marcel Pavel a sustinut un concert la protestul organizat, duminica, la Orhei, de catre Partidul Politic SOR, insa fara un public prea mare, transmite tv8.md.
Consilierul municipal Lucian Caprariu a trecut de la PC la PPCD, iar consilierii judeteni Petru Pavel Ganciu, Peter Mitu si Andrei Ritzinger au migrat de la PNL catre Fundatia Mileniul 3, o formatiune politica ce a functionat doar la Braila.
Cioroianu a prezentat un proiect de contract care ar putea fi semnat intre SRR si directorul magazinului “Muzica“, Eugen Pavel Rotaru.
Potrivit primarului localitatii, Florin Pavel, firma Tech Safety a castigat licitatia de constructie a unui campus in localitate, iar lucrarile au fost demarate pe 5 martie 2008.
PS Calinic Botosaneanul a dat citire unui mesaj al Inalta Prea Sfintitului Daniel, Mitropolit al Moldovei si Bucovinei. "In aceste momente de durere si de grea incercare, va amintim cuvintele Sfintului Apostol Pavel, care zice:
Suparati pe absenta primarului, toti consilierii PSD si doi dintre cei liberali (Pavel Badea si Emilian Stefarta) s-au ridicat si au parasit sala.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Dau fiecarui pasager cite o portocala si o banana si pun un CD cu Pavel Stratan, "Eu beu ". Multi dintre calatori au devenit prieteni buni cu soferii, pleaca a nu stiu cita oara in Italia cu acestia si se cunosc deja destul de bine.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
Domnul Pavel Badea spunea ca nu aveti nici o sansa. M.D.: Eu nu candidez impotriva nimanui. Am spus ca exista un candidat foarte clar.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Carneci, Petru Cretia, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plamadeala, Gabriel Andreescu, Ioana Craciunescu si Rodica Palade.
google-analytics.com