Cautare

316 de rezultate pentru "pavel" (6.27 secunde)
Dan Pavel: "Dan Diaconescu este exponentul unei revolte populiste degradante" Desi urmeaza un spinos an electoral, interesul romanilor pentru mizele politice este unul foarte scazut, existand chiar si o revolta populista degradanta al carui principal exponent este seful OTV, Dan Diaconescu, declara analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel: "Prin comasarea alegerilor Basescu si PDL schimba regulile in timpul jocului" Prin comasarea alegerilor sau amanarea localelor, Traian Basescu si PDL vor sa schimbe regulile jocului, in timpul jocului, sustine analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel: "Miscarea Populara nu va schimba situatia de la urne" Chiar daca PDL va reusi sa isi schimbe formal imaginea, prin intermediul Miscarii Populare, situatia de la urne va ramane, cel mai probabil, neschimbata pentru pedelisti, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel despre Mircea Geoana: "Mai bine s-ar duce direct in UNPR" Mircea Geoana este un om incert care vrea sa-i incurce pe altii, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, care crede ca, mai bine, ex-pesedistul s-ar inscrie direct in UNPR.
Dan Pavel: ... Cine incearca sa justifice ce face guvernul asta bezmetic se face de ras ca Sever Voinescu", explica Dan Pavel.
Dan Pavel: "Romanii nu sunt interesati ca opozitia este in greva" Pentru cei mai mult dintre romani nu conteaza deloc ca opozitia este in greva parlamentara, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Dan Pavel:
Dan Pavel:
Dan Pavel: ... care va avea loc, in functie de procedurile uzitate, intr-un viitor apropiat, preconizeaza analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics. ... Singura intrebare este cand va avea loc, inaintea alegerilor, dupa, sau chiar in timpul acestora?", intreaba Dan Pavel.
Dan Pavel:
Dan Pavel:
Prin iesirile sale virulente, este foarte posibil ca Traian Basescu sa pregateasca momentul in care va refuza sa-l nominalizeaze pe Victor Ponta in functia de premier, afirma analistul politic Dan Pavel, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca asa ceva s-ar solda cu o criza politica de proportii.
Dan Pavel: "Traian Basescu se agata cu dintii de fiecare zi la Cotroceni" Este cat se poate de clar ca presedintele Traian Basescu face tot ce este posibil pentru a-si incheia mandatul la termen, afirma analistul Dan Pavel, pentru Inpolitics.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului din cadrul Santierului Naval, Stelian Pavel, salariatii au fost chemati de patronatul societatii la tratative inainte de termen in speranta ca vor putea stopa plecarea la munca in strainatate a angajatilor. ... Toti angajatii asteapta o noua majorare a salariilor", ne-a declarat Stelian Pavel.
Potrivit declaratiilor secretarului general al sindicatului societatii, Stelian Pavel, majoritatea salariatilor a plecat pentru a munci in strainatate pe salarii mult mai mari decat cele primite pana acum.
Inpolitic il citeaza pe analistul Dan Pavel, care crede ca Guvernul o sa cada in fucntie de interesele financiare ale liderilor de partide politice.
Formatia FC Olt Slatina a inceput prost seria partidelor amicale, pierzand sambata cu 3-0 (Pavel ’8, Chelu ’17, Velianu ’29), in deplasare, cu Atletic Bradu, ultima clasata in Liga a III-a, seria 4. ... Pampea, Dita, Velianu, Serban, Popa, Feraru, Ion Preda, Murineanu, Popescu, Chelu, Marin Pavel.
dans sportiv - Pavel Uncu - Galina Uncu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
In urma cu doua luni, la sfarsitul lunii septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Muzeului de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara. ... Muzeul de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara este o fundatie privata pentru arta moderna si contemporana romaneasca, situata in Bucuresti, Romania.
Si artista Claudia Pavel stie acest lucru, asa ca a apelat la terapia cu Lumina Intens Pulsata (IPL) pentru a scapa de pilozitatea nedorita.
google-analytics.com