Cautare

29 de rezultate pentru "patricia" (2.66 secunde)
Patricia Kaas revine la Bucuresti pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului pentru a surprinde si incanta din nou publicul din Romania.
mai ales in cazul unui artist atat de talentat precum este Patricia Kaas. ... Pe langa concertele ce o tin extrem de ocupata, aceasta avand programat un super concert chiar la Bucuresti, luna aceasta - pe 23 iunie, Patricia Kaas isi dovedeste talentul si in domeniul cinematografiei.
Patricia Kaas a interpretat peste 20 de piese ale lui Edith Piaf, comemorand astfel 50 de ani de la trecerea in nefiinta a artistei ce i-a oferit inspiratie.
Ieri, Patricia Kaas a concertat la Iasi, urmand ca intr-una din zilele urmatoare sa soseasca la Bucuresti pentru concertul de la Sala Palatului, evenimentul fiind programat pentru data de 23 iunie, cu incepere de la ora 20.00. ... Patricia Kass va canta live in fata fanilor romani melodii precum:
Patricia Kaas a vorbit recent intr-un interviu despre concertul pe care il va sustine la Bucuresti duminica, pe 23 iunie. ... si in acelasi timp, ceva foarte apropiat mie..." Edith Piaf a fost cea care a inspirat-o pe Patricia la inceputul carierei muzicale.
Desigur, alaturi de ea in backstage va sta si catelusa Tequila, de care Patricia nu se desparte niciodata, uneori catelusei fiindu-i permis chiar accesul pe scena. Se pare ca animalutul este cel mai mare sustinator al artistei, acesta latrand de fiecare data cand publicul o aplauda pe Patricia.
Desi in primavara acestui an declarat in direct la tv ca a invins leucemia, iata ca boala crunta a revenit, iar Patricia a pierdut lupta, pe un pat de spital.
Joi si vineri (11 si 12 aprilie) biletele pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas si Megadeth sunt mai ieftine cu 25%!
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Iulia Managarova, Ramona Farcau, Oana Manea, Adina Meirosu, Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Aurelia Bradeanu, Alexandrina Barbosa, Daniela Babeanu, Adriana Nechita si Iulia Puscasu.
Zvonuri neconfirmate oficial Potrivit afirmatiilor unui corespondent al unui post de televiziune central, unul dintre cei doi romani nominalizati este Viorel ßerbanescu, angajat al misiunii Romaniei pe langa Uniunea Europeana, iar seful de Cabinet va fi Patricia Brunell, director in Secretariatul General al Comisiei Europene.
ßeful de cabinet este frantuzoaica Patricia Bugnot, un functionar cu experienta in Comisia Europeana. Bugnot a fost director in secretariatul general al Comisiei Europene - responsabila cu ameliorarea procesului de legiferare.
Patricia Bugnot (Franta), sef de cabinet; Jochen Richter (Germania), sef adjunct de cabinet; Johann Haggman (Finlanda) - mem-bru; Catulina Soares Guerreiro (Portugalia) - membru;
Pretedintele PD-L Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, si-a insotit fiicele Patricia si Cezara la deschiderea anului, care a avut loc in clasele elevilor, deoarece la ora aceea ploua la Cluj-Napoca.
Boc are incheiata si o polita de asigurare la ING pe numele sau si al celor doua fiice, Cezara si Patricia.
"Voi avea inca o fetita, sotia se gandeste sa ii punem numele de Ana Tereza", a spus Ovidiu Brailoiu. Cealalta fetita a edilului se numeste Patricia. (A. ANTON)
Patricia GHEMES) Luni, 12 noiembrie 2012, la Teatrul "Traian Grozavescu", avut loc lansarea candidatilor Uniunii Social Liberale Lugoj pentru alegerile parlamentare.
Pentru a completa gama de produse din sectorul cosmetic a fost cumparat brandul istoric de make-up Patricia Milton. Astazi prin rebranding se numeste Patriciami.
Talida Tolnai, Tereza Pislaru, Mirela Nichita - portari, Valentina Elisei Ardean, Iulia Curea, Ramona Farcau, Adriana Nechita, Cristina Varzaru - extreme, Oana Manea, Florina Chintoan, Georgiana Ciuciulete - pivoti, Mihaela Senocico, Aurelia Bradeanu, Adina Meirosu, Diana Drutu, Daniela Babeanu, Gabriela Perianu, Patricia Vizitiu - linia de 9 metri.
Silvia Navarro (Cristina Gonzales) - Begona Fernandez - 5 goluri, Marta Gonzales - 5, Beatrice Fernandez - 4, Nerea Pena - 4, Veronica Cuadrado - 3, Elisabeth Pinedo - 2, Alexandrina Cabral Barbosa- 2, Dolores Martin - 1, Macarena Diaz, Jesica Alonso, Vanessa Amoros (Nuria Benzal, Patricia Elorza, Elisabeth Chavez - nu au jucat).
google-analytics.com