Cautare

19097 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare 21" (5.02 secunde)
Declaratie uluitoare a presedintelui Traian Basescu. Potrivit sefului statului, contractul cu firma americana Bechtel a fost reziliat pentru ca ambii parteneri au vrut sa fure!
El considera ca prin consultarile care au avut loc, Iohannis intra din nou cu cizma in vitrina Constitutiei, pentru ca scopul sau era de-o parsivenie uluitoare:de a incerca alaturarea perdantilor in alegeri intr-o coalitie care sa depaseasca scorul PSD!
In primul rand, TREBUIE SA AI UN CREIER BRICI, care sa transmita mainilor si picioarelor, comenzile, cu o viteza uluitoare.
Desi nu intr-o padure sau linga o apa curgatoare ci chiar in centrul Bucurestiului, zeci de persoane au trait ieri o experienta uluitoare cu Samanul Alexander - Northern Deer, vindecator si fondator-pedagog al scolii spirituale "Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale" ce ne-a calauzit intr-o surprinzatoare calatorie shamanica (o practica din cele mai vechi timpuri) si ne-a impartasit aceleasi tehnici de vindecare folosite in Nepal, Siberia, Alaska, Australia sau America de sud.
Mircea Geoana a initiat, in acest an, in mod repetat, actiuni de divizare a PSD, a facut declaratii impotriva conducerii partidului, a incercat sa destabilizeze USL si a incalcat in repetate randuri deciziile adoptate statutar, beneficiind in mod explicit de sprijinul grupurilor UNPR si PDL din Senat.
Pe nonconformista Silvia Dumitrescu, cu parul vopsit in cele mai uluitoare culori, dezlantuita pe scena, inclusiv pe patine cu rotile, o stie toata lumea.
Acesta avut in ultimii trei ani 11 luari de cuvant in plen, a facut cinci declaratii politice, a participat la 31 de propuneri legislative, a facut patru interpelari si intrebari in cadrul sedintelor si a sustinut trei motiuni.
Suveranul Pontif a adresat un mesaj presedintelui Iohannis dupa tragedia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in Clubul Colectiv din Bucuresti Textul integral al mesajului Papei Francisc:
Alaturi de Ioan-Aurel Rus, au mai fost trimisi in judecata, in acelasi dosar, si Francisc Forrai, Mircea-Andrei Lucaciu si Viorel-Sorin Lechintan, toti din judetul Bistrita-Nasaud, in legatura cu infractiuni la legea privind frontiera de stat si legea privind prevenirea si combaterea criminalitatii organizate.
Printul Vladimir Ghika, primul pas pe treapta catre sfintenie "Credinciosii au avut la dispozitie peste 7.000 de scaune, iar altarul care a fost pregatit va avea o cruce foarte inalta, de peste 10 metri, pentru ca acest spatiu expozitional sa devina o biserica in toata regula si pentru ca toti crestinii sa traiasca un moment de inaltare spirituala, de apropiere de Dumnezeu si in acest perimetru generos", a anuntat purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice, parintele Francisc Dobos.
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gaandul la istoria genului:
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Potrivit declaratiilor preotului Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva de la demolare cladirea situata langa Catedrala "Sfantul Iosif".
Un exemplu ce face parte dintr-o lucrare ampla, pe cat de plina de lumina pe atat de invaluita de duh.
Ieslea ne face sa vedem semnul pe care ni l-a dat Dumnezeu: ... Astfel vom face sa creasca pacea! Craciun fericit!
In Monitorul Oficial au fost publicate noile formulare ale declaratiilor de avere pe care demnitarii trebuie sa le completeze, iar una dintre prevederile acestora face referire si la "bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si cult, colectii de arta si numismatica ".
In alte luari de cuvant s-a insistat asupra importantei aurului dacic pentru redresarea finantelor Imperiului Roman, asupra miturilor fundamentale din cultura romana ce sunt legate de acest monument, asupra minelor de aur romane de la Zlatna, asupra unei posibile cetati dacice, tot de la Zlatna, construite de Decebal ca rezerva la Sarmisegetuza, asupra posibilitatilor actuale de a face mai cunoscuta Columna lui Traian in lume, prin mijloacele pe care le ofera calculatorul, dar si prin scenografii moderne.
Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z si vedetele de televiziune Ant&Dec si-au pierdut marcajul albastru pe reteaua de socializare.
Recent, Papa Francisc vorbea despre acest extraterestru numit Isus, iar media anunta ca Vaticanul pregateste un comunicat oficial pentru momentul in care existenta unei civilizatii extraterestre va fi confirmata oficial.
Presedintele Statelor Unite ale Americii si Papa Francisc se numara printre cei care au adoptat aceasta moda in diferite ipostaze, insa Ellen DeGeneres, gazda Premiilor Oscar din acest an, a reusit sa bata toate recordurile duminica trecuta.
google-analytics.com