Cautare

2233 de rezultate pentru "papa declaratii" (4.33 secunde)
Colonelul Figel mai facuse declaratii aproape identice, cu mult timp inainte, si intr-o alta conversatie, inregistrata prin telefon, cu Robert Salas. Exista in SUA si alti veterani Air Force care au acceptat sa faca declaratii inregistrate pe banda privind implicarea unui OZN in incidentul de la centrul Echo.
In privinta declararii averilor, proiectul stabileste mai clar categoriile de demnitari si functionari care sunt obligate sa depuna declaratii de avere (de exemplu, sefii Serviciilor secrete), extinde sfera persoanelor care depun aceste declaratii (cum ar fi membrii Consiliului Economic si Social, membrii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, membrii clerului, personalul din sistemul de stat de sanatate si de invatamant), precum si termenele de depunere si procedura de inregistrare si de publicare a acestora.
Dupa ce am incercat sa accesam pagina de internet a Consiliului Judetului pentru a citi noile declaratii ale consilierilor si am constatat ca aceasta nu functioneaza, am accesat site-urile Camerei Deputatilor, Senatului si Prefecturii.
PNL Suceava a depus vineri plangeri penale pentru fals in inscrisuri oficiale si in declaratii impotriva liderului PLD, Theodor Stolojan, precum si a altor 11 persoane din Suceava insarcinate cu strangerea semnaturilor pentru inscrierea PLD ca partid politic.
Saptamina a inceput atit la nivel central, cit si local, cu declaratii razboinice facute de ambele tabere, cea a lui Basescu si cea formata din pesedisti, peremisti, pecisti si penelisti, si s-a terminat cu declaratii acuzatoare facute de PSD si de motivare a deciziei de renuntare la ideea "demisiei in cinci minute" semnate de PD.
In conformitate cu ultimele reglementari legale, cei care vor avea obligatia sa depuna declaratii de avere sunt presedintele si membrii staffului administratiei prezidentiale, parlamentarii, ministrii, secretarii de stat, subsecretarii de stat, asimilatii acestora, precum si consilierii de stat din aparatul de lucru al premierului, membrii CSM, judecatorii, procurorii, magistratii asistenti, asimilati acestora precum si asistentii judiciari, personalul auxiliar de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si parchetelor, judecatorii Curtii Constitutionale, membrii Curtii de Conturi si personalul Curtii de Conturi, presedintele Consiliului Legislativ si presedintii de sectie, Avocatul Poporului si adjunctii sai, presedintele si vicepresedintele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Preluarii Datelor cu Caracter Personal;
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
Vesnicele declaratii saptaminale de partid au alternat cu citeva precizari politicianiste care au mai resuscitat plaja politica locala, in plin sezon al vacantelor. ... "Scut de organizatie" Printre cele mai tari declaratii ale saptaminii trecute se numara cea a social democratului George Cubasa, care spune:
"Exista si o a doua nuanta a acestei declaratii, pe care cred ca, totusi, trebuie sa o luam in considerare, respectiv aceea ca nu ar trebui sa alimentam cu atata usurinta o zona atat de sensibila.
Conform acelorasi statistici, parlamentarii au sustinut 2.042 declaratii politice in cursul anului trecut. Cele mai multe declaratii politice au fost sustinute de parlamentarii PSD (116 la Camera Deputatilor si 558 la Senat), urmati de parlamentarii PNL (60 de declaratii la Camera Deputatilor si 410 la Senat).
Cred ca atat presedintele Romaniei, cat si Calin Popescu-Tariceanu ar fi trebuit sa ia atitudine impotriva acestei declaratii. Prin tacerea lor, reprezentantii Guvernului au devenit complici ai acestei declaratii care denota nu doar impertinenta, ci si nesimtire", a declarat Ioan Mang.
Calinoiu, dur in declaratii Mana dreapta a lui Florin Carciumaru, respectiv presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, l-a atacat si el dur pe ministrul economiei Adriean Videanu pentru declaratiile pe care acesta le-a facut recent la Targu Jiu.
Agentia Nationala pentru Integritate (ANI) a anuntat ieri ca a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Mangalia in cazul fostului primar al municipiului pentru fals in declaratii.
"Exista parlamentari care se lauda la finalul mandatului cu 120 de declaratii politice, fara nici o valoare. In mod normal ar trebui sa existe o dezbatere in urma acestor declaratii politice, ar trebui sa fie luate o serie de masuri daca in text exista sesizari serioase", crede Adriana Saftoiu.
Vineri, Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre presedintele Senatului a infractiunii de fals in declaratii.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
In opinia acestui partid vandut lui Basescu, Geoana nu are "dreptul moral" de a vorbi despre stanga romaneasca, dupa ce nu s-a abtinut de la emiterea unor declaratii politice ridicole, dupa "premierea cu 25.000 de euro a romanilor intorsi din strainatate, trimiterea de cosmonauti pe luna si instalarea de GPS-uri pe tractoare".
Grupul parlamentar PSD din Senat a avut, marti, o intensa activitatea politica, adresand Guvernului 11 intrebari si 14 interpelari, dar si 11 declaratii politice.
"Vad foarte multe declaratii in ultima vreme cu privire la instabilitatea politica, ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranta si pentru investitori, si pentru cei care se uita la Romania in momentul de fata.
Noua lege de functionare a Agentiei Nationale de Integritate, iesita cu forcepsul de pe bancile parlamentului, i-a obligat si pe alesii neamului din Dolj sa publice noile declaratii de avere si cele de interese. ... Ultimele sale declaratii de avere sunt aproape trase la indigo.
google-analytics.com