Cautare

2233 de rezultate pentru "papa declaratii" (7.20 secunde)
Papa 7, Seroni 84 Echipele de start. ... Papa, Dican, E. Florescu - Mailat, M. Roman II, Jaja Silva; Rezerve: M.
Papa Francisc a condamnat in termenii cei mai duri de pana acum invazia ruseasca in Ucraina pe care a numit-o "o agresiune armata inacceptabila" si a spus ca Mariupol, asediat cu brutalitate de invadatori, este un "oras martir", dar si ca orasele ucrainene risca sa fie "reduse la a fi niste cimitire" relateaza Reuters.
Papa Francisc a vizitat, ieri, 19 copii refugiati ucraineni aflati la Spitalul de Copii Bambino Gesu din Roma. Tinerii pacienti au fugit din Ucraina in primele zile ale razboiului, care a inceput pe 24 februarie, cand Rusia a invadat Ucraina.
Fostul Papa Ioan Paul al II-lea a fost, la randul sau, foarte prudent in aprecieri, opinia prevalenta in lume fiind ca nu trebuie creditata teoria "ciocnirii civilizatiilor", a lui Samuel Huntington.
Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a lansat un apel la adresa sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril I al Moscovei, pentru a-si uni eforturile in vederea incheierii ostilitatilor din Ucraina.
De putina tequila", a spus Papa, starnind rasetele celor prezenti. Calugaritele posteaza pe Tik Tok despre viata lor din manastiri.
Conducerea de la Kremlin a transmis, prin purtatorul de cuvant Dmitri Peskov, ca este pregatita sa discute cu Statele Unite ale Americii si cu Papa Francisc despre o solutie care sa duca la pace in Ucraina.
Papa Benedict al XVI-lea va fi ingropat alaturi de 90 de Papi in cripta bazilicii Sf. ... Papa Benedict al XVI-lea a murit la varsta de 95 de ani, dupa ce a fost rapus de boala.
Papa ii roaga pe credinciosi sa nu uite de surorile si fratii lor ucraineni. Suveranul Pontif se gandeste si la mamele care si-au pierdut fiii in razboi.
Papa Francisc sustine ca regula celibatului este una temporara. Celibatul le-a fost impus preotilor catolici in secolul al XI-lea. Biserica din Germania i-a cerut Papei anularea casatoriei.
Papa Francisc a fost internat, miercuri, la spitalul Gemelli din Roma, unde va fi supus unei operatii abdominale, a anuntat Vaticanul intr-un comunicat, potrivit Reuters.
Papa Francisc a surprins in ultima vreme cu unele luari de pozitie referitoare la homosexualitate si "placerea sexuala", asa cum a numit-o El.
Aceste declaratii nu au fost facute pentru cetatenii moldoveni asa cum s-a crezut, ci pentru cetatenii romani care ar fi putut rezona la aceste declaratii si i-ar fi putut aduce inca cateva voturi.
Banca Nationala a Romaniei isi mentine pozitia de a nu face declaratii publice privind liberalizarea contului de capital pana la finalizarea negocierilor cu Fondul Monetar International si nimeni din banca centrala nu este autorizat sa faca declaratii pe aceasta tema, a declarat consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu (foto), citat de Mediafax.
Smaranda Scridon, directorul executiv al DGFP Bihor, informeaza ca urmatoarele declaratii fiscale pot fi depuse prin mijloacele electronice de transmitere la distanta: ... Pentru depunerea prin mijloace electronice de transmitere a declaratiilor, contribuabilii utilizeaza serviciul "Depunere declaratii" existent pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor, portalul ANAF.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta.
Fiscul doljean habar nu are câte declaratii de venit s-au depus pâna la scadenta.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
Pe de alta parte insa, reprezentantii Politiei din localitate afirma ca nu s-a intamplat nimic, de vreme ce exista declaratii de la localnici, respectiv de la Metin Cerchez, care sustin ca nu a avut loc absolut nici un incident, nici o altercatie.
“Declaratia lui Geoana ma surprinde, pentru ca din partea unui fost ministru de Externe si actual presedinte de partid ma astept la foarte multa responsabilitate cand se fac astfel de declaratii. ... Eu nu pot confirma aceste declaratii“, a spus Tariceanu.
google-analytics.com