Cautare

65 de rezultate pentru "otilia" (2.61 secunde)
Potrivit inspectorului de specialitate, Otilia Ghita, ocupantii locurilor I, II si III, dar si cei care au obtinut mentiuni la faza judeteana a concursurilor scolare:
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi. ... - Otilia Anastase are o serie de ingeri cu conotatii feminine.
Otilia Tiganas a publicat pe blogul sau un articol intitulat: Antibiotice - viroze - febra, din care aflam: 1. Cum tratam CORECT virozele respiratorii?
"Nu stiu cine gandeste aceste ordonante, dar am impresia ca ele, in loc sa ne ajute si sa ne sustina, parca ne pun mai multe piedici si restrictii", s-a tanguit primarul din Fantanele. (Nicoleta BACIU, Otilia RADUTA)
Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune: Irina Otilia Anastase, Cirstina de la Studina, Silviu Ioan Soare si Cristian Boca. Curatorul expozitiei este Ana Amelia Dinca.
(Otilia RADUTA)
Nu am reusit, din pacate, sa fac o sala de sport, cu toate ca proiectul a fost deja depus", a mentionat Valer Iosif Muresan. Vom reveni. (Nicoleta BACIU, Otilia RADUTA)
"Am primit exact ce imi place, un obiect artizanal, bluzite, dar sincer mi-as fi dorit si un pulover, desi e foarte cald afara, dar sa il am pentru la iarna", a declarat Constantin Cinpoiasu, primarul comunei Garliciu. Si in familiile viceprimarilor a fost motiv de bucurie. (Otilia RADUTA)
Dupa ce a stat de vorba cu toata lumea, Radu Mazare si-a continuat programul, mai exact a ajuns la conferinta de presa. (Otilia RADUTA)
Dupa parerea edilului Medgidiei, singura contributie a noului guvern, condus de Emil Boc, o constituie demararea, prin intermediul Companiei Nationale de Investitii, a unui proiect intocmit in vara anului 2007. (Otilia RADUTA)
Eu am trimis sa se verifice pe ei, daca au actionat cum trebuie si daca au verificat declaratia mea de avere si se pare ca si-au dat seama ca nu am gresit", ne-a mai spus Radu Mazare (foto). (Otilia Raduta)
Potrivit sefului SPR Constanta, comisarul sef Constantin Dancu, deocamdata, nu exista ofiteri cercetati in acest caz de coruptie, ci doar agenti de politie care, in cazul in care vor fi trimisi in judecata, vor fi suspendati. (Otilia RADUTA)
Astfel, zonele importante ale strazii sunt de fapt cele mai putin iluminate", ne-a mai marturisit Viorel Farcas. (Otilia RADUTA)
Otilia Chirita - pentru functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcina - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu (7,74), Stefania Chelu - Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia (8,12) si Lavinia Mariana Ilie - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti (8,39).
Finalul celei de-a noua editie a FashionTV Summer Festival a fost marcat de un foc impresionant de artificii. (Otilia RADUTA)
Totusi, nu credem ca ii este prea usor vicelui, mai ales ca - vorba lui! - "trebuie sa ai simtul gaurii", dar si multa perseverenta, adaugam noi. (Otilia RADUTA)
) s-ar fi lamurit si nu il mai prindeau pe Mazare sa-l dea jos", a mai adaugat primarul Constantei. ( Otilia RADUTA)
Cei care ma vor determina sa plec de la primarie sunt cetatenii, si nu Basescu. Eu sunt ales si imi fac datoria pentru cetateni, nu pentru slugile lui Basescu", a continuat Mazare. (Otilia RADUTA)
Eu i-am avertizat si nu i-am amenintat, dar daca vor lua decizii gresite, s-ar putea sa treaca prin Timisoara, si nu prin Constanta, cu masinile de transport", a mai adaugat Butnaru. (Otilia RADUTA)
google-analytics.com