Cautare

30 de rezultate pentru "onorarii" (6.43 secunde)
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Potrivit procurorilor anticoruptie, avocatii firmei BEST Recuperare Creante SRL, recuperatorul SNLO, au beneficiat de onorarii fabuloase in raport cu munca prestata, o simpla instiintare fiind platita cu 480.000 de lei.
3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile. ... "Pe 30 aprilie, in evidenta contabila a asociatiei sunt inregistrate cheltuieli judecatoresti, taxe si onorarii de avocat in valoare de 20.900,52 lei.
Societatea, infiintata anul trecut in Bucuresti si mutata ulterior in Teleorman, beneficiaza de onorarii considerabile din bugetul statului, dupa ce anul trecut fosta conducere a Societatii Lignitului i-a incredintat pentru recuperare creante in valoare de 128 de milioane de lei.
Noi percepem onorarii de 0,98% din incasari. ... Din cele 50 de milioane de euro, firma ROVIGO a beneficiat de onorarii reprezentand 0,98% din totalul incasarilor, adica aproape o jumatate de milion de euro.
Mai precis, din imprumutul extern BEI 20328, contractat de Ministerul Finantelor de la BEI si subimprumutat apoi CNADNR, in valoare de 210 milioane de euro, Compania a oferit 1,4 miliarde de lei drept onorarii pentru lucrari de cadastru, desi nu erau prevazute in contractele initiale.
Toate aceste onorarii sunt valabile in cazul constructiilor cu o supra-fata construita desfasurata de pana la 500 mp si cu un teren aferent tot de pana la 500 mp.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
In schimbul unor onorarii uriase, SC BEST Recuperare Creante, cu sediul intr-un apartament in care patronii firmei nu au calcat niciodata, a fost angajata sa recupereze, in numele SNLO, creante in valoare de 128 de milioane de lei.
Adera la ideile de stinga (o stinga autentica, nu una de parada cum e cea de la noi azi.) Apara oameni sarmani, fara sa le pretinda onorarii.
Unii spun ca fostul edil sef le-ar conduce in continuare din umbra si ar beneficia de "onorarii” si "dividende” corespunzatoare.
Suma totala, de 253,11 miliarde, a fost suma cu care au fost achitate aceste onorarii", a declarat Cristian David, ministru delegat.
Mai mult decat atat, autoritatile publice nu au urmarit activitatea firmelor de avocatura, iar notele de onorarii arata ca in unele cazuri procesele erau de competenta juristilor proprii, fara a fi necesara angajarea unei firme externe.
De asemenea, au fost promovate lunar hotarari de Guvern prin care s-au alocat temporar sumele necesare onorarii cererilor de plata si rambursarii catre beneficiarii finali a cheltuielilor eligibile.
- Plata drepturilor stabilite prin lege pentru cadrele militare si renuntarea la emiterea de acte normative de amanare repetata a onorarii acestora.
In primul rand, suntem foarte hotarati in asumarea propriului trecut, a onorarii memoriei victimelor Holocaustului si luptei impotriva manifestarilor antisemite si xenofobe, anunta Klaus Iohannis pe 31 martie la Washington.
O modificare a tendintelor cu privire la dobanzi si la cursul de schimb ar aduce pe multi in imposibilitatea onorarii datoriilor.
El a mai aratat ca o firma de consultanta care pregateste un dosar fiscal al unei multinationale ia onorarii "de la 100.000 de euro in sus".
O parte din onorarii nu se incaseaza. Spre exemplu, de la Fondul de Lichidare, practicienii ar trebui sa incaseze peste doua milioane de euro, acest subiect fiind discutat si cu presedintele ANAF, Sebastian Bodu, dupa ce Ministerul Finantelor a cerut lichidarea cu lichidatori judiciari in 38.000 de dosare.
Statisticile spun ca in 2005 lichidatorii de profesie au incasat onorarii in valoare de 18 milioane de euro, recuperand creante de 360 de milioane de euro.
google-analytics.com