Cautare

520 de rezultate pentru "onorarii ghita munteanu" (2.79 secunde)
Ieri, gasindu-se-n treaba ne-ntrebat de nimeni si depasindu-si din nou in mod nepermis statutul de ambasador, Klemm declarase ca nu e de acord cu amnistia pentru ca dipa capul lui e neoportuna si s-a erijat si in judecator spunand ca stie el ca fugarul penal Ghita minte.
Noul proprietar al Realitatii va fi, dupa toate probabilitatile, omul de afaceri ploiestean Sebastian Ghita, om cu intererse in principal in IT, dar si in presa de nivel local, el fiind patronul unui post de televiziune si al unor ziare prahovene.
Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a declarat pentru agentia Mediafax ca ii este rusine de ceea ce se intampla in prezent la Realitatea TV, precizand ca situatia este dificila, dar spera ca se va rezolva amiabil sau apeland la institutiile statului si la justitie.
Campionului nostru Daniel Ghita i s-au alaturat in Glory, in lupta pentru un loc in primii 10 si pentru glorie, alte cateva nume din sportul romanesc:
Adrian Artene - redactor-sef cancan.ro, Anda Ghita - participant Master Chef, Daniel Onoriu - pilot, campion national si Mihnea Popescu - reprezentant Casino Life & Business Magazine.
Pe Vantu l-a rezolvat in complicitate cu Ghita, dupa cum insusi Ghita si faptele o marturisesc. ... Cu Vantu in puscarie si cu statia preluata de Ghita, Realitatea TV a intrat in insolventa si apoi in pamant.
S-a inhaitat cu Marian Munteanu pe holurile Universitatii. Munteanu - viitorul lider hristic al studentilor â€" voia sa arunce in aer amfiteatrul Odobescu din Facultatea de Litere. ... Iar Cristi Popescu le-a povestit prietenilor cum s-a aruncat asupra lui Munteanu pentru a-l opri sa arunce grenada.
Secretarul Camerei, Ioan Munteanu, a precizat ca cele 76 de proiecte de lege trebuie adoptate de plen in urmatoarele doua saptamani, avand in vedere ca pe ordinea de zi figureaza numai proiecte de lege respinse de comisii.
Anuntul a fost facut ieri de secretarul Camerei, Ioan Munteanu. Munteanu (PSD) a spus ca nu s-a luat in discutie termenul in care va fi numit un alt director al SIE si a aratat ca in lege nu se fac precizari in acest sens.
Solicitarea deputatilor PC nu se poate realiza, conform Constitutiei si Regulamentului Camerei, a declarat secretarul Camerei Ioan Munteanu (PSD). Munteanu a precizat ca solicitarea PC a fost discutata in Biroul Permanent al Camerei si s-a ajuns la concluzia ca deputatii conservatori au o cerere cu "iz de declaratie politica".
Deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru s-a aratat indignat de rezultatul desfasurarii concursului pentru postul de subprefect al judetului Covasna, concurs pe care, singurul candidat, Codrin Munteanu, preferat de PD, nu a reusit sa-l treaca.
Potrivit deputatului Ioan Munteanu, fost presedinte al filialei, social-democratii nemteni sunt dispusi se supuna deciziei luate la Bucuresti, in conformitate cu principiul "minoritatea se supune majoritatii".
Fostul sef al Directiei Silvice Iasi in perioada guvernarii Nastase, Florian Munteanu, va prelua functia de director general al Regiei Nationale a Padurilor Romsilva, a declarat marti agentiei Mediafax, ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.
Speriati de bumerangul electoral al masurilor de austeritate propuse de Guvern, o buna parte din ei precum deputatii Ioan Munteanu (el insusi vicepresdinte al UNPR), Culita Tarata si Emil Bostan sunt decisi sa voteze motiunea de cenzura.
Partidul Popular va fi surpriza alegerilor parlamentare iar formatiunea politica are toate sansele sa acceada in Parlament, la alegerile din 9 decembrie, a declarat, joi, deputatul PSD Ioan Munteanu.
Modificarile care vor fi aduse legii pietei de capital ar trebui sa prevada ca un procentaj de 20% din actiunile Bursei de Valori Bucuresti (BVB), atunci cind aceasta institutie se va transforma in societate pe actiuni, sa poata fi achizitionat de cele cinci societati de investitii financiare (SIF), a declarat Viorel Munteanu, director in cadrul societatii Muntenia Invest, care administreaza SIF Muntenia.
Reactie dura In replica la revendicarile si amenintarile sindicalistilor, Petrica Munteanu, reprezentant al conducerii societatii Plase Pescaresti, ne-a spus ca reprezentantii salariatilor au dovedit in timpul negocierilor contractului colectiv de munca pe unitate ca sint rupti de realitate.
Despre arta gratarului perfect cu Chef Cezar Munteanu si Optigrill Chef Cezar Munteanu, cel care ne rasfata cu specialitatile sale rafinate la restaurantul Cezanne, dezvaluie secretul meniurilor fine dining - gratarul electric Optigrill, cea mai recenta inovatie de la Tefal.
Veteranii "cainilor", Marius Niculae, Catalin Munteanu si Ionel Danciulescu, au fost din nou decisivi in meciul cu Gaz Metan, scor 2-0. Niculae a scos penaltiul transformat de Catalin Munteanu, iar Danciulescu a inscris al doilea gol.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
google-analytics.com