Cautare

520 de rezultate pentru "onorarii ghita munteanu" (2.69 secunde)
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
In schimbul unor onorarii uriase, SC BEST Recuperare Creante, cu sediul intr-un apartament in care patronii firmei nu au calcat niciodata, a fost angajata sa recupereze, in numele SNLO, creante in valoare de 128 de milioane de lei.
Adera la ideile de stinga (o stinga autentica, nu una de parada cum e cea de la noi azi.) Apara oameni sarmani, fara sa le pretinda onorarii.
Deputatul Ioan Munteanu, secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, a precizat ca tema mesajului ce urmeaza sa fie transmis de presedinte Parlamentului este "politica interna a Romaniei".
Pe de alta parte, secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Munteanu, a precizat ca, la solicitarea reprezentantului UDMR, membrii Biroului i-au invitat la discutii pe aceasta tema pe presedintii comisiilor juridica, de invatamant si pentru drepturile omului, comisii care trebuie sa dezbata Statutul minoritatilor nationale.
Situatia creata s-a datorat faptul ca ministrul Muncii, Marian Sarbu, nu a semnat inca numirea Valentinei Munteanu (foto) in functie de director al DMPS, Activand in calitate de director adjunct la Serviciul de Protectia Adultului din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, viitorul director al DMPS, Valentina Munteanu, se declara o persoana foarte ambitioasa si serioasa.
Valentina Munteanu (foto), care a ocupat functia de director executiv adjunct la Directia Generala de Asistenta si Protectie a Copilului, va fi investita azi in functie de prefectul judetului, Liviu Brailoiu. Valentina Munteanu a absolvit in 1990 Facultatea de Inginerie Economica, Inginerie Manageriala la Universitatea Bucuresti.
La doua saptamani de la numirea in functia de director executiv la Directia de Munca si Protectie Sociala, Valentina Munteanu (foto), are de pus la punct mai multe probleme.
Contracandidatul lui Hrebenciuc, Ioan Munteanu,: ... La fel si noua" Contracandidatul lui Hrebenciuc va fi deputatul de Neamt Ioan Munteanu, care si-a anuntat ieri public intentia de a intra in competitie functia de lider de grup. ... La fel si noua", a justificat, intr-o declaratie pentru EVZ, deputatul Ioan Munteanu.
Stelian Tanase ii desfiinteaza pe liberali si pe Marian Munteanu: ... Gabriel Zamfirescu Jurnalistul Stelian Tanase a avut o iesire furibunda dupa ce a aflat ca PNL l-a lansat pe Marian Munteanu in cursa pentru fotoliul de edil la Primaria Municipiului Bucuresti.
Pe de alta parte directorul Parcului Industrial, Viorel Munteanu, ne-a precizat ca a fost necesara majorarea capitalului societatii care administreaza acum parcul industrial cu suma de 23.253.333 de lei.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Ion Munteanu, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Patrimoniului Autentic Horezu, participa zilele acestea la IASGO 2013, ce se desfasoara la Palatul Parlamentului.
Intr-un articol recent din Ziua, d-na Munteanu, o distinsa redactoare a ziarului, spunea ca dintre cei zece finalisti ai emisiunii "Mari Romani" numai maresalul Ion Antonescu nu a avut un avocat, iar mie imi reprosa direct ca, in loc sa fiu aparatorul personajului, am fost, prin ce am spus, parca acuzatorul lui.
- Pasti cu Ghita. ... Ghita apare, Kovesi NU dispare! - Ghita s-a plimbat prin 9 tari din UE. Cu buletinul lui, presupun.
Pentru ca daca ne referim la Sebastian Ghita si la dezvaluirile lui, nu putem sa ne gandim cu simpatie sau cu mila fata de el, a continuat acesta.
Caz in care s-ar putea confrunta si cu o fosta colega, Corina Cretu, cu care Ponta vrea si el sa atace Cotrocenii - Deocamdata, conform unui sondaj INSCOP, Iohannis conduce intr-un top al candidatilor in care concureaza cam de unul singur - O videoconferinta a procurorilor DNA cu fugarul Ghita, care se pare ca a obtinut azil politic in Serbia, desface capacul unei oale sub presiune care va face explozie peste doar vreo 2 zile - Investigata de Inspectia Judiciara pentru ignorarea prevederilor legale privitoare la completele de 5, Cristina Tarcea face dezvaluiri despre o posibila implicare (in ce?) a lui Dorneanu, afirmand ca acesta ar fi chemat-o sa discute intr-o camera intunecoasa si fara telefoane mobile.
Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga.
Cum vedeti noul proiect de la Realitatea TV, cu Sebastian Ghita in postura managerului? ... Deocamdata Sebastian Ghita da banii, Vintu a ramas cu actiunile, iar oamenii din managementul editorial sunt aceiasi.
O televiziune publica, spre deosebire de cele private, de ce face domnul Voiculescu, domnul Vantu, domnul Ghita, domnul Sarbu, fac din banii lor, trebuind sa respecte legea si reglementarile CNA. ... A ramas, in schimb, televiziunea domnului Ghita... ... Apropo, in ce relatii mai sunteti cu domnul Sebastian Ghita?
google-analytics.com