Cautare

518 de rezultate pentru "onorarii ghita munteanu" (3.43 secunde)
Recent, a venit rindul celei de a treia "reprize" in meciul SRI-Basescu, arena de lupta fiind procesul lui Sov cu Sebastian Ghita.
Visam la propriul salon de acum 15 ani, de când eram înca în scoala si am început sa profesez ca si cosmeticiana", a spus Monica Ghita, administratoarea firmei Wake-up and Make-up SRL (Monique Salon).
Jurnalistii Deutsche Welle analizeaza ultimele evenimente din Romania si arata cum a jucat SRI in dosarul Ponta-Ghita. Dosarul Ponta-Ghita-Blair a devenit notoriu. ... Una in stare sa-i creasca amicului politic al lui Ghita actiunile la bursa popularitatii romanesti. ... Anonima, potrivit careia Dosarul Ponta-Ghita-Blair e suta la suta productia DNA.
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Potrivit procurorilor anticoruptie, avocatii firmei BEST Recuperare Creante SRL, recuperatorul SNLO, au beneficiat de onorarii fabuloase in raport cu munca prestata, o simpla instiintare fiind platita cu 480.000 de lei.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
3.) Despre candidatura lui Sebastian Ghita la alegerile din 2012 - cu Sebastian Ghita am o relatie de prietenie de notorietate (ca exemplu am facut impreuna Revelionul 2011/12 la Viena, asa cum a fost relatat si in mass media)!
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
Una dintre acestea il dau pe omul de faceri Sebastian Ghita ca fiind adevaratul cumparator. Un argument in acest sens il constituie promovarea excesiva din ultima luna a lui Dan Diacoenscu pe "Romania TV" postul patronat de Ghita.
Deputatul PSD, Sebastian Ghita:
Octavian ANDRONIC) Numaratoarea inversa a zilelor care i-au mai ramas Codrutei Kovesi in fruntea DNA a inceput odata cu confesiunile filmate si difuzate in contumacie de fostul sau partener de sindrofii viticole, Ghita.
Deputatul Ion Munteanu a anuntat ca voteaza motiunea de cenzura! Deputatul Ioan Munteanu, vicepresedinte al UNPR, va sustine prin vot motiunea de cenzura initiata de PSD si va vota impotriva reducerii pensiilor si salariilor bugetarilor.
SCANDAL monstru in PNL din cauza lui Marian Munteanu (Autoare:
3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile. ... "Pe 30 aprilie, in evidenta contabila a asociatiei sunt inregistrate cheltuieli judecatoresti, taxe si onorarii de avocat in valoare de 20.900,52 lei.
Societatea, infiintata anul trecut in Bucuresti si mutata ulterior in Teleorman, beneficiaza de onorarii considerabile din bugetul statului, dupa ce anul trecut fosta conducere a Societatii Lignitului i-a incredintat pentru recuperare creante in valoare de 128 de milioane de lei.
Noi percepem onorarii de 0,98% din incasari. ... Din cele 50 de milioane de euro, firma ROVIGO a beneficiat de onorarii reprezentand 0,98% din totalul incasarilor, adica aproape o jumatate de milion de euro.
Ficusul din sediul partidului, cotat cu sanse mai mari decat Marian Munteanu Eroare strategica majora la Partidul Liberal.
rfi.ro Klaus Iohannis se dezice de orice implicare in nominalizarea lui Marian Munteanu (Autor: Alexandra Cruceru, Redactor) Presedintele Klaus Iohannis nu a propus, nu a sustinut si nu a impus conducerii PNL candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Generala, transmite Administratia Prezidentiala.
Trofeo Jesolo - Andreea Munteanu, victorioasa la barna si locul 3 la sol Sportiva romana Andreea Munteanu, la primul sau an de seniorat, a castigat finala de la barna si a ocupat locul al treilea la sol, duminica, in cadrul concursului de gimnastica artistica "Trofeo Citta di Jesolo", de la Treviso (Italia), ajuns la ediția a saptea.
Paul Damixie remixeaza piesa "Unde te duci?", lansata de Ana Munteanu Link YouTube "Unde te duci?" REMIX Ana Munteanu si Paul Damixie fac echipa si ne aduc o varianta noua a piesei Unde te duci?”.
google-analytics.com