Cautare

495 de rezultate pentru "oana nicolau" (3.87 secunde)
Oana Roman este foarte activa pe paginile de socializare si de foarte multe ori a fost tinta haterilor. In exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta sustine ca a fost amenintata de un infractor periculos, cu opt ani de puscarie si sapte dosare pentru tortura.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
OANA de 18 ani din jud.
O noua zi, o noua problema pentru Oana Zavoranu. Vedeta a fost asteptata la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa dea socoteala intr-un dosar in care este acuzata de santaj.
Oana Mizil a slabit 24 de kilograme fara sa tina dieta! La ce metoda a apelat pentru a da jos kilogramele in plus, dar si ce trucuri inedite de frumusete a invatat de la bunica.
Oana Lis trece printr-o perioada foarte dificila! Recent, sotia fostului edil al Capitalei a fost diagnosticata cu cancer de piele.
Oana Roman a fost asaltata cu mesaje jignitoare din partea fanelor lui Marius Elisei! Ce replica a avut vedeta dupa ce a fost pusa la zid, dar si ce ii transmite fostului sot.
Critici inversunati ai productiilor posturilor nationale de radio si televiziune inca de pe vremea cand erau in opozitie, liberalii si democratii vor sa purice acum, pe indelete, modul in care au inteles Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau sa pastreze echidistante institutiile pe care inca le conduc.
Conducerea Senatului a respins ieri un proiect venit de la presedintele - director general al SRTV, Valentin Nicolau, prin care se propunea infiintarea unui canal special, a unei televiziuni parlamentar-senatoriala, care sa prezinte activitatea desfasurata pe scena politica romaneasca.
Astfel, in fotografii se regasesc Titel Petrescu, Constantin Dobrogeanu-Gherea, Gheorghe Bujor si Alexandru Nicolau.
Andrei Ioan Chiliman (Uniunea Social Liberala), Theodor Paleologu (Partidul Democrat Liberal), Gheorghita Liviu Goncea (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Mihai Alexandru Iorgulescu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Victor Dan Dumitrescu (Partidul Ecologist Roman), Ovidiu Ioan (PP-PS), Emil Marian Nae (Partidul Socialist Roman), Denes Aron (UDMR), Cristian Marius Balaneanu (Partidul "Totul pentru Tara"), Cristian Trasca (Partidul Poporului PP-LC), Gabriel Tiberian (PRM), Carmen Nonica Alistar (PNG-CD), Flor Pomponiu (Partidul ProDemo), Gheorghe Nedelcu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Gigel Andrabulea (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Claudia Mirela Costescu (Partidul Verde), Cornel Chiuaru (PNDC) si Zaharia Theodor Cristian Nicolau (Forta Civica).
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Am trait acei ani si multi batrani de la Mircea Nicolau, Pr. Branzasi sau Sebastian Mocanu imi spuneau ca Miscarea pentru Romania e o facatura securistica.
3, Grup Scolar Harnaj, Grup Scolar Edmond Nicolau, Scoala nr. 173, Scoala de Muzica si Arte nr. 3, Scoala de Arte si Meserii nr.
Krypton Unpugged - Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) - lanseaza, dupa nici opt luni de la infiintarea trupei, albumul "O parte din noi".
Davis, pila lui Buzescu, Ganea, fata comisarului Ganea, mana dreapta a directorului Ene si Nicolau, nepoata subcomisarului N. Cornelia, care lucreaza la comunicatiile directiei, cea care a facut si intrebarile pentru calculator".
Nepoata Noricai Nicolai nu este vinovata de uzurpare de calitati oficiale. Verdictul a fost dat de procurorii Parchetului General, la sfarsitul anchetei pe care au facut-o dupa ce presa a prezentat imagini in care nepoata senatorului liberal era surprinsa in timp ce se folosea de o cartela de vot.
Valentin Nicolau publica pe Inpolitics articolul "Golemul portocaliu", pe care il puteti citi in continuare. 'Oricat ai fi de ticalos, nu poti sa nu-l apreciezi si sa nu-l aperi.
Blogul lui Valentin Nicolau, noriimei.ro : Pulimea si intelectualul gonflabil sunt sustinatorii fideli oricarui conducator-mascarici. Ce e pulimea? Nimic mai putin decat cei asemenea presedintelui-mascarici, dar care n-au avut ambitia sa se catare intr-atat de sus, incat sa aiba puterea de a-si pune ibovnicele ministru.
Blogul lui Valentin Nicolau (Norii mei): Nici viitorul nu mai e ce-a fost... Regele si Hahalera Am scris candva o piesa de teatru, Ultimul Imparat, despre un mascarici care, uzurpand tronul regelui, vestea Sfarsitul si chema Apocalipsa.
google-analytics.com