Cautare

709 de rezultate pentru "oana georgescu" (3.03 secunde)
Florin Georgescu:
Dinescu, semnata de fostul director al SRI Costin Georgescu. Astfel, C.V Tudor a mai cerut conducerii CNSAS sa-l audieze si pe Costin Georgescu pentru a declara daca semnatura ii apartine sau nu.
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Liderul PNL Sector 2, Mihai Georgescu, a declarat ca decizia excluderii din partid a lui Theodor Stolojan a fost amanata, motivul fiind o consultare mai larga a forurilor de conducere ale filialei.
Pe de alta parte, senatorul PSD Cristian Radu Georgescu este convins ca motiunea impotriva ministrului Justitiei, Monica Macovei, are toate sansele sa treaca de Senat.
Dan Lucian Georgescu - jurist; ... Saveta Georgescu - educatoare; 11. Elena Tiron - invatatoare; 12. Emanuel Mircea - economist; 13.
Comisarul sef Ionel Georgescu (foto), pana in prezent director adjunct al Directiei Generale Anticoruptie, a fost imputernicit la comanda DGA, dupa ce detasarea lui Irinel Paun la aceasta unitate a incetat. Imputernicirea lui Georgescu va avea efecte incepand de azi, 21 aprilie.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Prezidat de profesorul Nicolae Marinescu, evenimentul s-a bucurat de prezenta prefectului judetului, Eugen Georgescu, a presedintelui consiliului judetean, Ion Prioteasa, viceprimarilor Marinica Dinca si Teodor Sas. ... Este cazul profesorului universitar doctor Ioan Georgescu, care a primit diploma de excelenta, pentru intreaga cariera medicala.
Nici prefectul Eugen Georgescu nu stie. ... E complicat", a marturisit prefectul Eugen Georgescu. Intrebat daca s-a intors la munca, Ionel Ciobotea a raspuns enigmatic:
Nici prefectul Eugen Georgescu nu stie. ... E complicat", a marturisit prefectul Eugen Georgescu. Intrebat daca s-a intors la munca, Ionel Ciobotea a raspuns enigmatic:
Pe buletinele de vot va mai figura si Ionut Georgescu (Partidul Ecologist Roman), a carui cerere de renuntare la candidatura a fost respinsa de Biroul Electoral de Circumscriptie, ca tardiv formulata.
Potrivit declaratiilor oficiale ale prim-viceguvernatorului BNR, Florin Georgescu, denominarea monedei nationale nu are nimic de-a face cu stabilizarea, denominarea leului insemnand o recalculare a preturilor, tarifelor, veniturilor, creantelor, la raportul 1 leu nou/10.000 lei vechi, fara a se manifesta nici o masura confiscativa.
“Dintre furnizorii activi de servicii, avem 61 pentru telefonie fixa, 4 pentru telefonie mobila si 515 pentru Internet“, a declarat ieri presedintele ANRC, Dan Cristian Georgescu, cu prilejul Zilei Comunicatiilor.
red.), a declarat prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu (foto). ... Sigur, in functie de variante, cu anumite preturi“, ne-a linistit Georgescu.
Operatorii de telefonie mobila vor preturi mai mari "Operatorii de telefonie mobila incearca sa demonstreze ca un apel dintr-o retea in alta este foarte scump, iar noi le demonstram ca nu e chiar asa", a declarat, presedintele ANRC, Dan Georgescu.
La inceputul acestei luni, prim-viceguvernatorului Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Florin Georgescu, a afirmat ca Romania va inregistra la sfarsitul anului un nivel al inflatiei de 8%, pentru ca in 2006 acesta sa se reduca la 5%.
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la aproximativ 13 milioane pana la sfarsitul acestui an, ne-a declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Activitatea IFN-urilor, reglementata treptat BNR va elabora treptat normele de aplicare a ordonantei privind activitatea institutiilor financiare nebancare (IFN), primele reglementari urmand sa fie finalizate pana la 4 mai, a declarat ieri prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu.
Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), a explicat in cursul zilei de ieri ca schimbarea companiei se poate face si in cazul retelelor de telefonie fixa, dar pentru acest lucru este nevoie de plata sumei de 13 euro.
google-analytics.com