Cautare

709 de rezultate pentru "oana georgescu" (2.52 secunde)
În acelasi dosar, au mai fost deferiti justitiei Nicolae Mesea, consilier juridic la Primaria Ramnicu Valcea, in sarcina caruia s-a retinut aceeasi infractiune, si Ion Georgescu, administrator la SC INTER GRUP COM SRL si SC DANCOMAR SRL, ambele din municipiu, acuzat de complicitate la abuz in serviciu.Achizitie cu dedicatiePotrivit rechizitoriului intocmit de procurori, primarul Gutau si consilierul juridic Mesea, in perioada mai-iunie 2005, si-ar fi exercitat in mod defectuos sarcinile de serviciu, cu intentie, prin initierea si derularea unei proceduri de achizitie publica avand ca obiect "Dotari locuri de joaca pentru copii", cu incalcarea normelor legale.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a afirmat ca modul in care s-au comportat presedintele ANI, Catalin Macovei, si secretarul general, Horia Georgescu, la sedinta comisiilor juridica si pentru drepturile omului privind legea ANI impune demiterea lor imediata.
Georgescu: Unitatile care se autofinanteaza nu ar trebui sa intre in calcule Eugen Georgescu, reprezentantul in teritoriu al guvernului, a anuntat ca in prezent se calculeaza numarul functionarilor pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala. ... Se complica lucrurile, nu este asa usor", a spus prefectul Georgescu.
Actualul prefect de Dolj, Eugen Georgescu, care fusese instalat in functie cu doar trei saptamani inainte de decizia instantei, a spus ca atunci a fost o perioada de tranzitie. ... Cum prefectura are un singur post disponibil, dar doi subprefecti, prefectul Eugen Georgescu ar trebui sa aleaga unul dintre ei.
Iosif Buble publica "Pe surse" informatia ca PSD are un as in maneca - Florin Georgescu Premier. 'Va mai aduceti aminte de Florin Georgescu? ... Ea se numeste Florin Georgescu si, esential...
Va fi un plus de siguranta“, a declarat prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Florin Georgescu, la seminarul “Managementul riscului in perspectiva Basel II“, organizat de Finmedia.
La finele acestui an, Romania ar trebui sa inregistreze un nivel al inflatiei de 8%, pentru ca in 2006 acesta sa se reduca la 5%, a afirmat ieri prim-viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Florin Georgescu, citat de Reuters.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) nu poate renunta la avizarea normelor de creditare ale bancilor comerciale, intrucat sistemul bancar nu are suficienta experienta pentru a evita eventualele riscuri care pot aparea, a declarat ieri prim-viceguvernatorul bancii centrale, Florin Georgescu, citat de Mediafax.
Pe de alta parte, GANDUL afirma ca licenta OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasa la propunerea Laurei Georgescu, presedintele CNA.
Ceu acest prilej, Eniko Georgescu a lansat noua sa colectie de pantofi, My fairy tale. ... Iata cinci motive pentru care gazdele evenimentului, respectiv Alina Gavrila - Director General la Moda Mania (www.moda-mania.ro) si Eniko Georgescu - creatoarea colectiei de pantofi ne-au sugerat sa participam la acest party.
DRACA DE ANI SI REGIMUL IMPOSTURII Daca nu stiati ce jigodie e Horia Georgescu, ati avut ocazia sa aflati la "Exces de putere", chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.
Oana Roman a nascut astazi prin cezariana, preferand sa fie anesteziata local, pentru a putea sa o tina pe micuta Maria Isabela pentru prima oara in brate. ... Potrivit primelor informatii, micuta a primit nota 10 la nastere, iar Oana Roman se simte foarte bine.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Oana Mizil primeste de la Vanghelie un palat de 1,8 milioane de euro Oana Mizil va primi in dar de la edilul Sectorului 5 o vila de circa 1,8 milioane de euro, in centrul Capitalei, pe strada Paris.
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Deputatul Oana Mizil si-a anuntat in plen demisia din grupul PSD Deputatul Oana Niculescu-Mizil si-a anuntat marti, 13 martie 2012, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din grupul parlamentar al PSD.
Potrivit jurnalul.ro, sotia lui Gunther Krichbaum este Oana Harvalia, consilier personal al fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei. ... Astfel, Oana Harvalia a fost director executiv al Fundatiei "Parinti si Copii", ea fiind la acea vreme si secretar PNTCD.
Acum a venit randul arhitectului Oana-Maria Bogdan sa loveasca opinia publica cu o declaratie nefericita, spun unii, dar mai degraba ambitioasa si plina de zel. Oana Maria Bogdan este membru in conducerea partidului PLUS, un personaj destul de important, cu putere decizionala.
La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto):
google-analytics.com