Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (3.83 secunde)
Robert Turcescu (38 de ani) si Oana Sarbu (46 de ani) au decis sa-si spuna "adio", dupa o relatie care dura de mai bine de 10 ani.
Pentru ca dragostea trece prin stomac, iar Oana Turcu stie asta foarte bine, prezentatoarea ii face mereu surprize dulci Agentului Vip, cum ar fi un desert delicios pe baza de GranCrema, inghetata de baut cu cafea espresso, in combinatii cu ingrediente afrodisiace.
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
Lili Olteanu, Director Educatie la TopLine si dr. Oana Spanu, Medic Specialist Dermatolog, reprezentant La Roche Posay, care au interactionat cu publicul prezent pe tot parcursul conferintei. Valentina Pelinel le-a impartasit din experienta sa pentru un mod de viata sanatos si frumos in acelasi timp:
Pina intr-atit incat te intrebi ce urmaresc, oare, cu adevarat potentialul candidat cotrocenist si al sau partid? ... Teoria conspiratiei spune ca asta i-ar fi adus si moartea, cativa ani mai tarziu.
Haineala vrea sa blocheze numirile procurorilor-sefi prin CCR Avizul consultativ pe care Consiliul Suprem al Magistraturii il da in privinta numirii sefilor de Parchete ridica o problema de constitutionalitate, a declarat, duminica seara la Digi24, presedintele institutiei, Oana Schmidt Haineala.
Un celebru doctor din Romania reactioneaza virulent dupa ce cantareata Oana Radu si-a incurajat fanii sa cumpere pastile de slabit, si le catalogheaza ca fiind niste "minciuni gogonate".
Recent, s-a lansat la Bucuresti cartea Bucate delicioase pentru copiii cu alergii alimentare, de Alina Constantinescu si Oana Popescu Evenimentul a avut loc la Galeria de Arta CALEA VICTORIEI 33 (Teatrul de Revista Constantin Tanase, Calea Victoriei nr.
In tot acest timp, Oana nu prea a fost vazuta pe la spital. Cu toate astea, se pare ca Oana sufera in tacere. Te iubesc mama mea....iar daca tacerea ar putea 'vorbi', ai sti cat de mult te iubesc", a scris Oana pe pagina ei de Facebook.
Magda Marincovici este una dintre boieroaicele presei medicale si nu numai. Este licentiata in Filologie la Universitatea Bucuresti, specialitatea Romana -secundar Franceza si absolventa a Institutului de Teologie Romano-Catolica Bucuresti. ... A mai scris la Privirea, Ora, Oameni in top si la multe alte publicatii.
Oana Sorescu a devenit primul trainer in Tehnicile de Eliberare Emotionala EFT MR din Romania, in urma cursurilor si examinarilor care au avut loc in Brighton, Sussex, Marea Britanie, in perioada 1-3 aprilie 2016.
Kovesi, in lacrimi - Olguta si Plesoianu o distrug! ... Asa cum s-a anuntat, chiar Laura Kovesi a fost cea care a dat vestea ca a primit vizita politiei si a fost informata de calitatea ei de suspecta.
Pentru Leonard Doroftei, 48 de ani, pub-ul situat la una dintre peluzele Stadionului Ilie Oana din Ploiesti inseamna, in primul rand, o afacere de familie.
Oana si Viorel Lis au oferit un interviu exclusiv. "Daca nu era Oana nu mai eram. M-a salvat de multe ori", a spus Viorel in primul interviu dupa ce a ajuns la Urgente.
Oana Sarbu, una dintre cele mai apreciate voci ale Romaniei. Oana Sarbu: "In ultimii doi ani am suferit foarte mult.
Ghinionul nu a ocolit-o pe Oana Zavoranu nici in Noul An. Se pare ca cineva incearca sa ii fure identitatea, iar bruneta a tras un semnal de alarma pentru fani, pe pagina ei de Instagram, pentru ca acestia sa nu creada ca persoana care posteaza este chiar ea.
Oana Lis, declaratii in exclusivitate de ziua ei de nastere. ... Ce cadou i-a facut Viorel Lis si daca este impacata cu tot ce a trait pana acum, ne spune Oana.
Centrul Forta Vietii a fost partener la eveniment si a oferit un premiu in valoare de 1.000 de lei sii vouchere cu reduceri semnificative la pachetele si serviciile centrului, plus vauchere cu reduceri la consultatiile cu Quantum Analyzer.
Peste 600 de admiratori ai creatiilor Lizei Panait au participat aseara la prezentarea celei mai noi colectii semnata de aceasta si intitulata Romantique.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
google-analytics.com