Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (2.80 secunde)
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
Potrivit luju,ro, fostul sofer al judecatorului Adrian Neacsu, Angel Gabriel Rosca, dezvaluie cum a ajuns in posesia sa un telefon de serviciu care ar fi apartinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, si cum a depistat in memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de "fostul detinator cu Oana Haineala, Alina Ghica si Monica Prejmereanu (purtator de cuvant al CSM - fost ofiter DGIPI), personaje care de anul trecut fac toate jocurile in CSM".
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe.
Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a laudat sistemul medical romanesc, aratand ca nasterea fetitei sale a avut loc fara niciun fel de problema, ca a platit 2.000 si ceva de euro, dar dupa 15 minute de la nastere Oana Mizil se putea juca pe calculator.
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc.
Secretul tineretii medicului Oana Cuzino. Am renuntat la un singur ingredient Prezentatoarea tv Oana Cuzino, de profesie medic, pare ca a gasit elixirul tineretii si frumusetii vesnice. Medicina a ajutat-o foarte mult, deoarece e specializata in ramura geriatriei, cea care studiaza si trateaza bolile batranetii.
Oana Sorescu este primul trainer acreditat din Romania, certificat in Tehnicile de Eliberare Emotionala si specialist in Reprogramarea Matricei Mentale, prin Academia lui Karl Dawson, creatorul tehnicii Matrix Reimprinting si unul dintre cei 29 Master EFT din lume.
Oana Zavoranu doneaza haine de sute de mii de euro. ... "Mai dati si voi, nu fiti chitre!", le indeamna Oana pe bloggeritele fashioniste si pe vedetele din show-biz-ul romanesc. "Mi-e dor de mama mea si de soacra mea, de 47 de ani, care a murit recent de cancer.
MIHAI SOMANESCU) Oana Bogdan, una dintre favoritele sefului PLUS, Dacian Ciolos, face valva dupa ce a declarat ca ar fi mai bine daca oamenii ar renunta la proprietate, s-ar desfiinta agricultura si nu s-ar mai domestici animalele.
Oana Radu s-a ingrasat din nou, dupa ce reusise in urma cu patru ani sa dea jos peste 60 de kilograme. ... Acum patru ani, Oana Radu a reusit sa slabeasca 60 de kilograme si a ajuns sa cantareasca 58 de kilograme.
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Alessia Georgescu, fiica sa, eleva in clasa a V-a la Colegiul Catolic, este cea mai frumoasa amintire de la sotul ei, care a ajutat-o sa treaca peste suferinta pierderii acestuia.
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei. I-a avut ca frati pe Cesare Borgia, Giovanni Borgia si Gioffre Borgia.
Lucretia Borgia - Continuare - Punctul de cotitura Lucretia cu copilul sau sunt trimisi la Nepi "motivul acestei calatorii, e acela de a cauta putina consolare si distractie de la durerea provocata de moartea ilustrului Alfonso d'Aragona, sotul sau" scrie Burcardo.
FARCAS) In 1996, dar si ulterior, pana prin anul 2000, am examinat cazul extrem de stufos al doamnei M.C. Rezum in continuare doar principalele elemente din relatarile ei.
Senatorul PSD Ion Iliescu a marturisit de curand ca avea "relatii mai apropiate" cu Mona Musca si l-a cunoscut si pe sotul acesteia, care era "mana dreapta a Elenei Ceausescu". "Il cunoscusem pe sotul sau, care era un foarte bun specialist.
De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa".
In urma cu doi ani, mai precis pe 20 noiembrie 2017, Miruna Ioani a publicat pe blogul sau (Si blondele gandesc), un text intitulat: Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv!
Madalina Manole are monument funerar pe care sunt trecute versurile unei poezii Sotul regretatei artiste s-a ocupat ca la mormantul Madalinei Manole sa fie ridicat un monument din marmura alba.
Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "Sotul meu, Corneliu, lucreaza din 2012 jucarii din lemn:
google-analytics.com