Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (2.58 secunde)
Cantareata Celine Dion este nevoita sa faca fata unor clipe dificile, dupa ce sotul ei a fost diagnosticat cu cancer. Artista are grija de sotul ei ca de un copil.
Cine e de vina si care sunt motivele pentru care un partener alege sa treaca peste juramintele facute doar pentru o aventura de o noapte sau opteaza pentru o relatie paralela? ... cei care blameaza si cei care gasesc intotdeauna circumstante atenuante.
Crede in Dumnezeu si are o familie frumoasa: sotul sau, compozitorul Florin Ochescu, si fiul ei, Iulian, i-au fost mereu alaturi. A facut mereu nota discordanta prin tinuta sa vestimentara, dar si prin loo-ul sau.
O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti. O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers.
Partidul Initiativa Nationala a cerut ieri RA-APPS si Secretariatului General al Guvernului sa dea publicitatii lista tuturor politicienilor care locuiesc in mod ilegal in locuinte de protocol si sa rezilieze aceste contracte, amintind cazurile lui Mircea Geoana si Vasile Dancu.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Oana Mizil primeste de la Vanghelie un palat de 1,8 milioane de euro Oana Mizil va primi in dar de la edilul Sectorului 5 o vila de circa 1,8 milioane de euro, in centrul Capitalei, pe strada Paris.
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Dezordinea din asa zisa clasa politica nu poate fi indreptata decat prin masuri constiente si reparatorii din partea liderilor politici si ale partidelor, modificari corespunzatoare in legislatie si Constitutie.
In acest sens, acesta i-a cerut sefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei si suspendarea votului sau in Consiliul European in urma subminarii statului de drept si democratiei, lucru pe care l-a cerut si Monica Macovei.
renuntarea la proprietate si crypto-capitalism cu securistii (Autor: ... PLUS, partidul infiintat de securisti si condus de Dacian Ciolos, alege sa-si faca imagine pe baza scandalurilor pe care le declanseaza.
La o zi dupa ce jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vintu arata cu degetul catre Sebastian Ghita (foto): ... Si cei doi jurnalisti au lansat acuzatii grave la adresa noii conduceri.
Oana Stancu si Adrian Ursu, angajati de Mihai Gadea la Antena 3 Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat in emisiunea sa ca, incepand cu aceasta seara, jurnalistii Oana Stancu si Adrian Ursu vor fi noii lui colegi.
Suflet de troll Acum mai multi ani, Catavencii l-au trimis pe Radu Alexandru la Gala Verde, un eveniment intre partenerii caruia se numarau si ei.
Oana Roman a dezvaluit ca este insarcinata in trei luni si jumatate si ca se pregateste ca, impreuna cu iubitul sau, sa devina parinti. Oana Roman este insarcinata:
Oana Pellea si valorile (Autor : Radu Alexandru) Am auzit foarte recent de Oana Pellea. ... Daca ai o poveste buna, filmeaz-o frumos si lasa-ma sa o vad de la mine din sufragerie. Cu exterioare si personaje de fundal.
Imi doresc nespus ca toti aceia care vor citi aceasta carte sa ma cunoasca si mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arsinel, actorul de teatru si de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci asa, ca pe un om ca toti oamenii.
Weekend-ul trecut, realizatoarea emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars a petrecut in compania sotului sau, Cristi Brancu, si a fiul lor Teddy, momente parca rupte din basmele strabunilor, alegand o escapada la munte, departe de zgomotul orasului.
Cristi si Oana au petrecut un Pre-Craciun la doar doua ore jumatate de Bucuresti, in comuna Moeciu, sat Pestera, la Pensiunea de patru stele Prestige. Acestia nu au venit singuri, ci impreuna cu parintii Oanei si baietelul lor simpatic si pasionat de numere, Teddy.
Proiectata in stil austriaco-german de acelasi arhitect care a creat si castelul Peles, emblema regalitatii romanesti, cladirea este situata la cativa pasi de Manastire Sinaia si de centrul statiunii. Realizata in anul 1884, Vila Camelia a pastrat vitraliile si mobilierul din acel an.
google-analytics.com