Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (4.46 secunde)
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Oana Mizil agita apele in USL Calarasi Scandal in USL Calarasi. Presedintele PSD Calarasi, Oana Mizil, sustine ca Uniunea Social Liberala (USL) nu mai functioneaza corespunzator in judet din cauza liderilor locali ai PNL, care ii "hartuiesc" primarii social-democrati.
8 doamne au ales sa destainuie Huffington Post ce le-a impins sa isi insele sotii si cum aventurile le-au deschis ochii si le-au incurajat sa isi schimbe viata. ... Lipsa de atentie Am facut alegerea mai usoara in viata si m-am maritat cu barbatul acesta.
familist.ro informeaza Sotul meu a devenit homosexual - ce se mai poate face? Daca te gandesti la o solutie, o metoda de tratament”, ei bine, nu se mai poate face nimic!
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit. Pasiunile Feliciei sunt lectura, scufundarile si spectacolele. ... Artista l-a cunoscut pe sotul ei intre doua repetitii: ... fluturele si floarea. - Cum v-a cucerit sotul dvs., regizorul Cristian Mihailescu ?
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia. Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, a fost gazda evenimentului, alaturi de sotul sau.
Am vorbit cu politiciana din partidul lui Ciolos care si-ar dori o lume fara proprietate privata. Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor:
Oana Bogdan, membra in conducerea PLUS, numita de Ciolos roata motrice din spatele partidului: Cred ca un pas important al omenirii va fi cel al renuntarii la proprietate / Am fi mai buni daca nu am avea proprietati si am trai in grupuri in loc de cupluri (Autor:
Lucian Bolcas, Gheorghe Funar, Ilie Ilascu, precum si Oana Zavoranu ar urma sa se numere printre candidatii PRM pentru alegerile parlamentare, Corneliu Vadim Tudor.
Oana Mizil pare sa fi rupt, iremediabil, relatiile cu colegii sai din BPJ. ... Deci, inclusiv Oana Mizil s-a exprimat, atunci, pentru inlaturarea sefului Senatului. O saptamana mai tarziu, Oana a uitat de mandatul primit de la Colegii din Birou, votand in CExN impotriva excluderii lui Mircea Geoana!
Oana Turcu lucra pe atunci in televiziune, asa ca era un impediment sa apara in fata camerelor cu anumite imperfectiuni ale tenului. ... Din conjugarea acestor doua experiente, vedeta a reusit sa-si construiasca o a treia cariera, pe coordonate internationale, de data aceasta.
Binecunoscuta artista Oana Zavoranu a fost numita ieri consilier de imagine al Partidului Romania Mare, partid in care s-a inscris de curand. ... Printre atributiile cantaretei, in afara de promovarea imaginii partidului si a presedintelui acestuia, se numara si atragerea a cat mai multi tineri in randurile partidului.
Romexpo organizeaza, in perioada 25-28 februarie 2016, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa, si terapii complementare. Oana Sorescu, specialist in EFT, va sustine in fiecare zi a festivalului, intre orele 13:00-14:00, seminarii de eliberare emotionala.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia!
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
OANA STANCU SPERIE OPOZITIA. MAI RAU DECAT PUTEREA Referitor la lobby-ul lui Basescu pentru o companie (cazul Rosia Montana), Oana Stancu a afirmat, azi, ca e un motiv temeinic de suspendare. ... Oana pluseaza, speculand inteligent faptul ca aduce rating trustului Intact.
Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. ... nastere, vedeta a fost nevoita sa se interneze din nou, de aceasta data cu fiica ei. ... Fetitei i-a fost administrat un tratament, iar acum starea ei este mult mai buna.
google-analytics.com