Cautare

13912 de rezultate pentru "o amintire cu ultimul regeal romaniei" (3.14 secunde)
Amintirile sunt o haina magica ce nu se uzeaza din pricina folosirii - Robert Louis Stevenson. ... Fiecare amintire pastreaza in ea o emotie, o imagine, o stare. Clipe care au ramas in loc doar pentru ca au o semnificatie deosebita pentru sufletul nostru.
Iata cum, pe negandite, si 2005, dupa ce ne-a imbatranit cu unul sau mai multi ani, in functie de soarta harazita fiecaruia, s-a metamorfozat intr-o amintire, mai mult sau mai putin placuta.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Arta de a fura timpului o faramitura de clipa - Fotografia Fotografia este vraja, este dragoste, amintire. ... Te ajuta sa iti repui gandurile in ordine, cand vezi fotografia cuiva drag, iti aduci aminte de acea persoana cu mare drag, iar intensitatea batailor inimii creste.
-Amintirea este o cale de a imbratisa lucrurile pe care le iubesti, lucrurile care te reprezinta, lucrurile pe care nu vrei niciodata sa le pierzi - Anonim -Ai grija de toate amintirile tale.
Moneda pictata de 50 eurocenti infatiseaza fidel portretul regelui Mihai I din timpul tineretii sale, si este o amintire in onoarea ultimului rege al Romaniei. ... Piesa va fi livrata in capsula acrilica, cu certificat de provenienta.
Amos News face cunoscuta pozitia Guvernului Romaniei cu privire la colaborarea inter-institutionala si reprezentarea Romaniei in domeniul Afacerilor Europene.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul. O arhiva video in care numeroase personalitati isi exprima puncte de vedere, amintiri, toate legate de zona Calarasiului.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
- A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei. Membru al Partidului Social Democrat, Andrei Alexandru a fost o prezenta activa in dezbaterile politice, permitandu-si de-a lungul anilor chiar si pozitii adeseori incomode si perceptii nu totdeauna agreabile.
Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Aflam ca nume sonore ale politicii ultimilor ani, intr-o impletire halucinanta cu structuri din cele mai diverse ale statului, s-au ocupat doar din cand si cand cu guvernarea tarii, principala lor ocupatie fiind aceea de a-si ingropa conturile personale.
Am aflat cu mare durere vestea incetarii din viata a lui Augustin Buzura, personalitate a culturii nationale, scriitor care a marcat epoca sa, prin calitatea scriiturii si prin demnitatea cu care a infruntat incercarile vietii.
Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
Matrix Reimprinting este o tehnica a Psihologiei Energetice, care combina EFT cu ultimele descoperiri din fizica cuantica si din noile stiinte: ... La nivel energetic, corpul este alcatuit din meridiane si centri care interactioneaza cu organele, sistemul imunitar si gindurile noastre, influentindu-ne starea de sanatate fizica si psihica.
BERBEC Pentru un vis, merita sa te lupti pana in panzele albe, chiar daca dai piept numai cu opozitii.
Profitand de un interviu la ProVest, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa celor care au sustinut teza ca Tamplarul si Electricianul din Irak nu erau doi amarati plecati in lume pentru a castiga o paine, ci doi agenti trimisi de Serviciile Secrete romanesti pentru a-i spiona pe americani.
De altfel, tatal sau vitreg este cel care a sustinut-o cel mai mult in drumul sau muzical. ... - Imi place foarte mult sa calatoresc si mai ales sa zbor cu avionul. ... Am si fost protagonista unor acrobatii in aer, cu instructor, bineinteles.
google-analytics.com