Cautare

240 de rezultate pentru "nunta" (2.89 secunde)
La finalul evenimentului, gazdele si invitatii au sarbatorit cu tort si sampanie, iar Tavi Ursulescu, amfitrionul evenimentului, le-a spus, in spirit de gluma, ca Denisa si Cornel au fost mai felicitati ca la nunta!
Sau, in televiziune, piesele, "Nunta lui Figaro", "Institutorii" si "Actorul care l-a jucat pe Hamlet", filmul "Trenul de noapte", serialul "Un trio formidabil" si numeroase emisiuni de varietati.
Din 7 iunie, muzica talentatului Vladimir Cosma va rasuna pe marile ecrane din Romania, odata cu premiera filmului Funeralii fericite, care marcheaza o noua colaborare intre Horatiu Malaele si Adrian Lustig, dupa succesul inregistrat in 2008 cu lungmetrajul Nunta Muta.
Aflat la cea de-a doua colaborare cu scenaristul Adrian Lustig, dupa filmul Nunta muta, Horatiu Malaele joaca in Funeralii fericite alaturi de actori de renume ca:
Vrea sa le strice nunta? Dan Helciug: "M-am gandit la Bianca Dragusanu. E cea mai potrivita" - Victor Slav nu este inclus in "peisaj" Dan Helciug vrea sa revina in forta in atentia publicului si fanilor sai cu videoclipul unei piese noi, "Si-a fugit mireasa in lume".
Cum evenimentul este considerat nunta anului in Romania, Bianca si Victor n-au putut sta deoparte de Facebook si fanii lor.
un copil care stia poezie la 5 ani si recita "Nunta Zamfirei". Era ca in proza samanatorista, dar invers: eu eram copilul de sarac, prezentat de catre noul nomenclaturist al satului.
"Cati copii trebuie sa aibe o familie?", "Cate kilograme trebuie sa aibe tortul de nunta?", "Ce acte trebuie sa aibe masina daca e inmatriculata pe Spania?".
Sarmaua, daca indeplineste conditia esentiala a continutului ridicat de porc, se potriveste la nunta, botez, divort, avort, inmormantare, pe scurt la orice chiolhan.
Si pe el, si pe toti colegii mei de facultate", a precizat Iulia Albu despre omul de afaceri aroman. Fashion-editorul nu exclude o relatie cu el. "Daca vom fi impreuna, va vom invita la nunta", a spus ea.
"Dar atunci cand am vazut rochia si mi s-a explicat ca accesoriile, tatuajele si ritualurile ce vor urma fac parte din obiceiurile de nunta de acolo, m-am indragostit definitiv." Rochia de mireasa, in realitate salvari, fusta si bluza a fost realizata din batist, cu flori conturate cu fir de canepa, completate cu ciucuri din matase si canepa, iar top-ul din dantela, matase si canepa.
Nunta, evenimentul vietii lor, se apropie mai mult de visul implinit cu ajutorul Beau Monde Mirese. Anca Ciuciulin, redactorul-sef recomanda:
Nu pot sa spun acum daca va fi o a doua nunta, ar putea fi, dar daca va fi asa, va vom anunta", a declarat Mihai Albu pentru WOWbiz.ro.
Catalin Maruta a tinut sa ii dea replica Oanei Roman, dupa ce aceasta a acuzat trustul Pro ca a folosit imagini filmate pe ascuns la nunta sa si botezul fiicei sale, de un angajat al trustului, aflat ca invitat la petrecere.
Mai mult, Axl Rose ne-a invitat sa cantam Love Hurts la nunta sa". Vino pe 22 august sa asculti pe langa celebra "Love Hurts" piese precum "Dream On", "Hair Of The Dog", "Holly Roller","Sunshine" sau "Miss Misery" alaturi de trupa care a scris istoria rockului international !
Liturghie, ca in nunta mioritica. Acest fel de a fi, a simti, a gandi si a actiona impreuna cu ceilalti se fixeaza, la randul sau, in tipare durabile, care au proprietatea de a sistematiza traiul in comun si de a schematiza temele vietii zilnice.
Ca m-am s-o scrie diferit, in functie de la ce nunta esti nas, ca intr-un fel scrii la Bercea si in alt fel la, dar dus?
Gioconda se marita, e nunta-n cartier ! este vinilul nemuritor al copilariei mele ! cand un titan al scenei pleaca spre zenit, este o mare pierdere !
Filmografie - Liceenii (1986) - Pepe & Fifi (1994) - Nunta muta (2008)
Intr-un interviu acordat pentru Antena Stars, pilotul de raliuri a facut primele declaratii cu privire la nunta si la copii.
google-analytics.com