Cautare

240 de rezultate pentru "nunta" (3.30 secunde)
N-ai cum sa nu te gandesti ca pe multi i-a oropsit o rea vatamare a capului cand vezi cum cer coliva la nunta romaneasca si zbiara dupa tortul miresei la parastasul american.
Nunta ca-n povesti a avut loc in Beirut (Liban), iar mireasa a purtat o rochie in valoare de 22.000 de dolari, brodata cu cristale Swarovski.
Spre exemplu, atat fotograful, cat si cel care va filmeaza nunta vor 100 de euro, fiecare. La toate aceste cheltuieli, mai puteti adauga si 200-400 de euro pentru inchiriatul unei limuzine, doar pentru cateva ore.
Mai exact, daca in trecut la "Nunta Zamfirei" sau la Crama de la Murfatlar (pentru degustari de vinuri) cu greu se reusea obtinerea unei rezervari, tot timpul fiind plin, acum, problema este de cu totul alta natura.
Cele mai frumoase evenimente din viata Fie ca este vorba de nunta, botez, zi aniversara sau petrecere de pensionare, cu SC Dunarea SA totul devine extrem de simplu pentru ca poate pune la dispozitie tot:
Nuntile sunt evenimente saptamânale, iar, ca exemplu, Palace a gazduit în urma cu o saptamâna o nunta la care au participat 250 de persoane.Gheorghe Constantin împlineste pe 9 iunie 40 de ani.
Nuntile sunt evenimente saptamânale, iar, ca exemplu, Palace a gazduit în urma cu o saptamâna o nunta la care au participat 250 de persoane.Gheorghe Constantin împlineste pe 9 iunie 40 de ani.
Înlocuirea lui Adomnitei constituie un avertisment si pentru secretarii de stat din Ministerul Educatiei care au gestionat defectuos relatia cu parlamentul, a avertizat premierul Tariceanu.Acesta a declarat luni ca va verifica si informatiile potrivit carora ministrul Adomnitei a folosit un elicopter al Ministerului de Interne pentru a ajunge la propria nunta, precizând ca acesta va trebui sa suporte "consecintele politice" ale gestului sau.
Cea mai importanta intrebare pe care as dori sa i-o adresez e cea despre nunta, daca se marita sau nu.
In plus, ea a fost surprinsa de paparazzii "Cancan" in mari tandreturi, pe strada, cu viceguvernatorul BNR Mihai Bogza, excat cand se pregatea de nunta cu Ion Minca, unul dintre oamenii de incredere ai lui Vadim Tudor timp de un deceniu, migrat apoi la conservatori.
Serviciile complete pe care restaurantul le ofera vor duce la reusita evenimentului dumneavoastra fie ca este nunta, botez, aniversare sau petrecerea companiei dumneavoastra.
Ati vazut vreun manelist sa taie chitanta pentru prestatia la o nunta sau sa declare bacsisul la stat? Azi vazut vreun interpret de muzica populara sa taie chitanta sau bon de casa, sa emita o factura sau orice alt act doveditor?
Mircea Badea, intruchipat de Mihai Bendeac, fuge de la propria cununie civila, enervat fiind de faptul ca sunt prea multe traditii de respectat si prea multe persoane au ceva de obiectat cu privire la nunta lui cu Carmen Bruma.
la o nunta a stat la aceeasi masa cu o doamna care are baiatul student la ASE. In sport e mai mult decat competenta.
Nu-si mai fac romanasii aia bagabonti viloaie, ii face Mittal nunta de o suta de milioane lu fie-sa. Ca de aia munceste, saracu’!
Imaginile de la o nunta inedita, cu peste 4000 de participanti, dezvaluirile incendiare ale interpretelor de muzica populara Silvana Riciu, Claudia Ghitulescu si ale Vasilica Tataru, dar si aniversarea surpriza a indragitei artiste Nico au tinut cu sufletul la gura sute de mii de romani.
-nunta marinareasca; -concurs de barci cu motor; -concurs de barci cu rame; -concursuri de inot - baieti si fete; -concurs ambarcatiuni de caiac-canoe si canotaj;
â€" Exista o diferenta intre felul cum privesc obiceiurile de nunta ale Dothraki Jorah Mormont sau Illyrio Mopatis si cum le priveste Daenerys?
Am sa-i ascult pana la sfarsitul lumii, Cu urechea lipita de urmele oilor strungii Urcate pe Arca lui Noe ca sa salveze cantecul, Prins intr-un dans nebun si neincetat Intre mica Tiganiada si Nunta, Avand la catarg, taind si raspandind zarile, Inorogul, copila, inorogul!
Preluat de la vechii daci, unde era perceput ca un zeu petitor si ca un nas ce oficia in cer, la inceputul primaverii, nunta tuturor animalelor, de-a lungul veacurilor romanii au transformat Dragobetele, acesta ajungand sa fie considerat ‘zanul dragostei’, zeitate ce ii ocroteste si le poarta noroc indragostitilor.
google-analytics.com