Cautare

240 de rezultate pentru "nunta" (3.39 secunde)
Daniel Octavian Bejan) Nunta fara incaierare si conversatie fara injuraturi nu exista.
Acestea au fost coronitele de mireasa si florile de nunta (prin 1995 - 1996) si mai târziu (1997 - 1998), rochiile de mireasa si toaletele de ocazie“, a explicat Iliescu.
Revenind la romanii din vestul tarii care merg in Ungaria pentru a petrece, mai putem preciza ca o nunta cu aproximativ 100 de invitati costa la un restautant din Arad aproximativ 20.000 lei, in timp ce in Ungaria pretul este cu 30% mai mic.
Totodata, Sorinel Pustiul a spus ca este la latitudinea oamenilor care vin la o nunta sa ii ofere atentii si nu le impune el o anumita suma. "Eu nu am cum sa le impun oamenilor care vin la o nunta sa-mi dea mici atentii, tipsu‘ cum se spune.
Vedeta tv a confirmat casatoria cu primarul Pandele, dar a spus ca formeaza un cuplu doar de o luna de zile si ca nu se va chefui foarte mult la nunta, deoarece amandoi mirii sunt abia iesiti din doliu - Firea dupa sotul ei, Pandele dupa tatal sau, informeaza Click.
In 2008, Chivu a suferit o operatie la umar si a avut mana imobilizata la propria nunta In 2007, el a fost lovit cu cotul in nas de un adversar, in timpul unui meci oficial si a fost nevoit sa se opereze, dupa ce a fost diagnosticat cu fractura a piramidei nazale.Un an mai tarziu, in 2008, resiteanul a fost operat la Milano la umar, iar la nunta sa cu Adelina Chivu din acelasi an a fost nevoit sa poarte o fasa care sa ii imobilizeze bratul.
Autoritatile au aflat de frauda femeii dupa ce o persoana anonima le-a semnalat prezenta pe Facebook a unor poze de la nunta ei, ceremonia fiind una costisitoare, potrivit Daily Mail.
"Dupa ce a spus da, senatorul s-a dus impreuna cu iubita la Clubul Diplomatilor pentru a negocia si a semna un precontract pentru nunta.
Au facut nunta la Casa Dobrogeana din Constanta, cand Adina era gravida cu Eduard Stefan. ... Si la nunta erau asa frumosi.
Cei doi s-au impacat de Paste si, dupa ce au petrecut o vara intreaga prin vacante, cei doi si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt si se pregatesc iar de nunta.
In tot acest timp, au dat semne ca relatia lor este atat de inchegata, iar sentimentele atat de puternice, incat sunt la un pas de nunta. ... Mai intai, la nunta Oanei Roman, apoi, in platoul emisiunii sale, unde s-au casatorit doi invitati.
Zilele trecute, GEORGE (fostul Jorge) a facut spectacol total la o nunta unde a fost invitat sa cante. Rand pe rand, spre deliciul invitatilor, pe scena s-au perindat Beyonce, Elvis si Freddie Mercury, iar artistul era, de fapt, unul singur:
- aranjamente florale - rochii de mireasa si costume pentru mire - marturii si invitatii - service foto-video - artisti si formatii pentru nunta - inele de logodna si verighete - service NOI si PREMIERE pe piata romaneasca.
Numai ziarele au scris despre nunta. ... Asa ca nu a fost vorba de nunta, nimeni nu a parasit pe nimeni, pur si simplu am discutat intre noi, ca doua persoane mature, si ne-am dat seama ca lucrurile nu mai sunt ca la inceput.
Exista rochii sacou care pot fi purtate deopotriva la o nunta sau la un party in club, exista jeansi reinterpretațtti, sacouri with a twist, insa aproape toate piesele din colectie sunt albe si cu infleunte bridal, a marturisit Sore.
Dupa nunta, tatal eroinei a rugat-o pe aceasta sa ramana alaturi de el in Sparta, insa iubindu-si mult sotul, ea a refuzat si a plecat in Itaca. ... Pentru a-l testa, Penelopa i-a cerut servitoarei sa mute patul nuptial in camera lor de nunta.
Cadoul nasilor pentru nunta finilor au fost surprizele muzicale.
Dupa nunta, tatal a rugat-o pe aceasta sa ramana alaturi de el in Sparta, insa, iubindu-si sotul, ea pleaca in Itaca. ... Pentru a-l testa, Penelopa ii cere servitoarei sa mute patul nuptial in camera lor de nunta.
Taryn Wright, in varsta de 31 de ani, din Grays, Essex, purta masura 10 la haine cand l-a cunoscut pe sotul ei, iar pana la nunta ajunsese deja sa isi cumpere imbracaminte masura 12, scrie feminis.ro. ... "Dupa nunta, viata mi s-a schimbat complet.
Am aflat cu 2 - 3 zile inainte de nunta. Am fost distrusa, nu aveam nici un chef, eu radeam la televizor, dar imi venea sa ma zgarii pe ochi, sa imi scot inima din piept.
google-analytics.com