Cautare

240 de rezultate pentru "nunta" (3.49 secunde)
Un deputat a fost atat de scrupulos, incat si-a trecut si banii pe care i-a primit la nunta. ... Deputatul liberal Ionut Stroe si-a uimit colegii trecandu-si in declaratia de avere banii obtinuti din nunta din 2009.
Cred ca acesti bani pot fi folositi doar pentru cumpararea invitatiilor de nunta. ... Eu deja mi-am planuit nunta pentru la anul, in martie.
Acestia vroiau o nunta altfel si alesesera o saptamana de miere in Barcelona.Ineditul este ca nunta va avea loc in zbor.
participare masiva la evenimentul monden al anului, nunta Gabrielei Vrinceanu-Firea cu Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, fost pesedist, actual uneperist.
' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase.
Frumoasa vedeta nu o sa petreaca insa Pastele la Craiova, alaturi de familia sa, caci a confirmat prezenta, sambata viitoare, la nunta prietenei ei, Valeria Marini.
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
ce Capatos a sustinut ca nunta dintre Marculescu si Ella ar fi doar pentru a face ceva bani si nu din dragoste, Marculescu nu a ezitat sa-l atace pe prezentatorul de la "Un show pacatos". ... Cat despre nunta cu Ella, Marculescu a declarat:
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana l-a facut pe presedintele Basescu sa descrie evenimentul ca pe un soi de nunta in care tara noastra are rolul de mireasa, care va fi alaturi de alesul inimii “la bine si la rau“.
Judecand prin prisma unor intamplari autohtone care ne arata ca, in nu putine cazuri, bombanelile incep nu mult dupa nunta, presupun ca si atunci se petrecea ce s-a intamplat dupa '89 cu Conventia Democrata sau ce se intampla acum cu alianta dintre liberali si democrati.
Judecand prin prisma unor intamplari autohtone care ne arata ca, in nu putine cazuri, bombanelile incep nu mult dupa nunta, presupun ca si atunci se petrecea ce s-a intamplat dupa '89 cu Conventia Democrata sau ce se intampla acum cu alianta dintre liberali si democrati.
nunta sa a fost data la televizor mai abitir decit Revolutia din decembrie 1989.
nunta sa a fost data la televizor mai abitir decit Revolutia din decembrie 1989.
Adelina Pestritu si Speak viseaza sa aiba in curand o nunta ca-n basme. Recent, frumoasa prezentatoare a postat pe pagina de Facebook doua fotografii cu un salon de nunti despre care scrie ca este asa cum viseaza ea.
Dupa o cina fastuoasa, Lucretia nu este condusa la patul nuptial, pentru ca Papa vrea ca nunta sa fie consumata peste 5 luni, poate din cauza varstei fragede a miresei, sau poate rezervandu-si posibilitatea de a anula casatoria in cazul in care isi schimba obiectivele politice.
Am venit cu fotografii vechi, manuale vechi, o plosca de nunta - la 100 de RON, o cutie de bomboane veche, un carusel vechi - la 100 RON, o icoana veche - la 70 RON si tablouri vechi.
"N-am avut in program nunta de diamant.
La fata locului a ajuns o echipa de politisti, care a stabilit ca in cele trei autoturisme se aflau mai multe persoane de etnie roma, majoritatea din comuna Breasta, care venisera in sat la o nunta. Inainte de a ajunge la nunta, romii au oprit la sectia de votare.
Dupa ceremonia din sala de festivitati a Primariei, edilul sef al Capitalei s-a intalnit cu 150 de familii de pensionari care sarbatoresc nunta de aur, adica 50 de ani de casnicie.
google-analytics.com