Cautare

240 de rezultate pentru "nunta" (3.51 secunde)
Astfel, oferta firmelor e variata - de la invitatii de nunta, la rochii de mireasa, accesorii, pantofi, verighete, servicii video si foto", a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI "Oltenia".
NUNTA ANULUI in ROMANIA! Nunta cu mare fast in lumea magnatilor: ... NUNTA FASTUOASA la Oradea: ... Printre cei 600 de invitati se afla si membri ai familiei regale a Suediei Nunta cu mare fast in lumea magnatilor:
Iosif din Bucuresti, in data de 20 Ianuarie 2019 a avut ca tema Nunta din Cana: ... Schimbarea apei in vin la nunta din Cana Galileii este prima minune savarsita de Isus.
Va fi un eveniment fabulos, nunta fiind programata deja la cel mai mare restaurant din Constanta. Nunta va fi organizata conform traditiilor machedonesti. O nunta ca in povesti cu 1.000 de invitati La nunta Simonei Halep vor fi invitate 1.000 de persoane.
Cistigurile de la nunta ar putea fi impozitate, caz in care mirii ar trebui sa declare cadourile primite. Intentia de a pune bir pe cistigurile de la nunta se afla inca pe masa Guvernului.
Peste 450 de invitati la nunta pugilistului Lucian Bute Fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, se casatoreste, sambata, la Galati, cu Elena Aprozeanu, la nunta fiind asteptati peste 450 de invitati.
Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
Nunta maaare, neamule! ... Ce treaba avea nunta de rromi difuzata parca fara limita de spatiu (n-au facut rabat, au filmat si ici-si acolo, si mirele, si tot tacamul) cu cei doi Columbeni care dau autografe tinerilor parca lipsiti de ghizi catre adevaratele valori?
Dupa nunta lor spontana in Las Vegas, JLo si Ben mai vor o nunta. ... A doua nunta va avea loc pe proprietataea lui Ben si va tine trei zile.
nu cred ca vor avea un candidat unic, entuziasmul lor e ca la nunta Viitoarea formatiune de dreapta nu are nici o sansa sa devina un partid serios.
Cum a incercat "cineva" sa profite de nunta regala din Marea Britanie pentru a "se juca" pe piata valutara cu leul.
Ea asteapta mirii sa ii invete tainele dansului la nunta. In cadrul Targului de nunti, Francisca si-a gasit rochia de mireasa pentru nunta stabilita in toamna acestui an, in timp ce Monica Rosu, ce a primut inelul de logodna de curand, a descoperit modelul potrivit pentru rochia de mireasa.
Pe 11 noiembrie, la CinemaPro, de la ora 19.00, a avut loc o proiectie - eveniment - Bilet de Iertare, scurtmetraj de Alina Serban & Singura la nunta mea (selectie Cannes 2018 - ACID).
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
Au fost miri care si-au dorit ca petrecerea de nunta sa aiba loc in locatia noastra. Avem o capacitate intre 300 si 800 locuri, colaboram cu firme de decor, iar meniurile de nunta sunt accesibile.
Sambata, liderul PIN a participat la nunta colegei sale de partid, Lavinia Sandru, care s-a casatorit cu Darius Valcov, Gusa si sotia sa fiind chiar nasii tinerei perechi. Nunta a avut loc la poalele dealului Gradiste, de langa Slatina.
Imi spune si mie cineva cine e Borcea, ce-a facut el de nunta lui a fost transformata intr-un eveniment national, cu transmisii in direct, tocsoaie cretine si articole in ziarele "quality"?
Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. ... Manelistul Florin Salam a cantat spre dimineata, fiind cel care a inchis petrecerea la nunta fiului lui Liviu Dragnea.
In seara respectiva, in cladirea Caminului Cultural din localitate, se desfasura nunta fiului unui gospodar al satului â€" Stefan Necula. ... In aceste conditii, nunta s-a reluat, iar nuntasii nu s-au mai interesat de cauza penei de curent.
Mai bine la nunta decat la o sedinta de partid Presedintele PSD Cluj, Ioan Rus, si senatorul PSD de Cluj Vasile Dancu au lipsit de la intalnirea conducerii partidului cu liderii de organizatii judetene, care a avut loc sambata la Bucuresti, intrucat au fost la nunta unui prieten.
google-analytics.com