Cautare

1584 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (3.16 secunde)
Fost coleg al lui Adrian Iovan, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre TRECUTUL regretatului pilot Fost coleg cu Adrian Iovan la Scoala Militara de Ofiteri de Aviatie "Aurel Vlaicu", pilotul Marian Covache ne-a povestit cate ceva despre inceputurile carierei lor si ne-a dezvaluit ce porecle aveau.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a inceput anul cu o victorie concludenta, la Lugoj, si a urcat pe locul cinci in Divizia A1 Prima echipa de la SCM-U Craiova care a disputat un meci oficial in 2012 a fost cea de volei feminin.
Sambata, liderul PIN a participat la nunta colegei sale de partid, Lavinia Sandru, care s-a casatorit cu Darius Valcov, Gusa si sotia sa fiind chiar nasii tinerei perechi. Nunta a avut loc la poalele dealului Gradiste, de langa Slatina.
Imi spune si mie cineva cine e Borcea, ce-a facut el de nunta lui a fost transformata intr-un eveniment national, cu transmisii in direct, tocsoaie cretine si articole in ziarele "quality"?
Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam. Manelistul Florin Salam a cantat spre dimineata, fiind cel care a inchis petrecerea la nunta fiului lui Liviu Dragnea.
FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
In urmatoarele saptamani, pana la Consiliul National din 3 noiembrie, liderii PSD intentioneaza sa consulte membrii de partid in legatura cu schita de oferta politica a PSD, dar si cu propunerile de modificare a Statutului.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata. Declaratiile au si momente umoristice.
Reprezentantii Directiei pentru Dialog, Familie si Solidaritate Sociala (DDFSS) Dolj sunt de parere ca banii ar trebui acordati de primarii, prin intermediul carora se oficiaza casatoriile. ... Initial, s-a propus ca banii sa nu fie acordati oricum, ci in urma absolvirii unor cursuri de informare si consiliere maritala.
Este al saptelea an consecutiv cand zboruri charter spre Barcelona se bucura de mare succes si pentru a sarbatori acest nou inceput J'INFO TOURS face cadou unei tinere perechi o casatorie inedita in timpul zborului si o saptamana de miere.
Inpolitics informeaza ca n-a trecut anul si Gabriela Vranceanu Firea a ridicat doliul dupa decesului primului sot, maritandu-se cu primarul din Voluntari, Pandele. Acesta a trecut cu arme si bagaje in tabara UNPR, armata de stransura a generalului (tradator politic) Oprea, formata din dezertori din PSD si PNL.
In fine, au stabilit locul si data!
Frumoasa vedeta nu o sa petreaca insa Pastele la Craiova, alaturi de familia sa, caci a confirmat prezenta, sambata viitoare, la nunta prietenei ei, Valeria Marini.
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
Scandalul dintre Costin Marculescu pe de o parte si Dan Capatos si Mara Banica pe de alta parte continua.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: un unchi, bunica miresei si un alt nuntas.
Semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana l-a facut pe presedintele Basescu sa descrie evenimentul ca pe un soi de nunta in care tara noastra are rolul de mireasa, care va fi alaturi de alesul inimii “la bine si la rau“.
Cum n-am studiat viata politica dintre cele doua razboaie si n-o cunosc decat in linii mari, nu stiu cum se descurcau coalitiile pe vremea aceea, daca vor fi existat.
Cum n-am studiat viata politica dintre cele doua razboaie si n-o cunosc decat in linii mari, nu stiu cum se descurcau coalitiile pe vremea aceea, daca vor fi existat.
google-analytics.com