Cautare

1585 de rezultate pentru "nunta sabin si nicoleta ilie" (2.59 secunde)
Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
Nu de alta, dar la Realitatea se batea in continuare moneda pe "subiectul zilei" care de fapt e acelasi de cateva zile si va mai fi de acum inainte - turnatorii, securistii, militienii, a fost X sau Y sau presedintele cu dosar -, iar la Pro de regula sunt stiri cu morti, raniti si violati.
Dupa nunta lor spontana in Las Vegas, JLo si Ben mai vor o nunta. ... A doua nunta va avea loc pe proprietataea lui Ben si va tine trei zile.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Liderul liberalilor gorjeni, deputatul Dan Ilie Morega, si-a gasit "nasul" intr-un contracandidat femeie, cel putin in campania electorala premergatoare alegerilor care vor avea loc la inceputul lunii iunie, in cadrul organizatiei judetene Gorj a PNL.
Ilie Sarbu: ... Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului. Se ascut sabiile inaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului de luni si marti.
Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas". ... Cel care l-a infiintat a fost omul de afaceri Ilie Alexandru.
"La targul Piata Taraneasca si Mester (Esti) am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin sfesnice", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva. Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala. ... Tot la standul Nicoletei, puteai gasi si:
La Kanal D, in cadrul emisiunii "Teo Show", sunt invitate la aceasta ora cateva vedete de la noi, printre care si Bogdan Marin zis Bodo, solistul trupei Proconsul.
Brigitte Sfat admite ca nu-i este usor lui Ilie Nastase sa fie fidel. "Am avut probleme cu Ilie, s-a indragostit de alta dupa ce ne-am casatorit civil. ... Am aflat cu 2 - 3 zile inainte de nunta.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Ilie Sarbu (PSD), despre Klaus Iohannis:
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
Senatorul Sabin Cutas si Florin Anghel, presedintele filialei Prahova a PC, si-au anuntat luni candidaturile pentru presedintia partidului. Termenul stabilit de conducerea PC pentru depunerea candidaturilor la functia de presedinte al partidului si a proiectului de platforma al candidatului expira luni, la ora 24,00.
Liderul senatorilor PC, Sabin Cutas, a declarat miercuri ca discursul presedintelui Traian Basescu nu contine "lucruri noi", el adaugand ca a inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare iar seful satului doreste sa se implice pentru a ajuta un anumit partid.
Cum a incercat "cineva" sa profite de nunta regala din Marea Britanie pentru a "se juca" pe piata valutara cu leul.
Recent, in deschiderea celui mai mare targ de nunti de la Romexpo a avut loc o prezentare inedita de rochii de mireasa si costume de ceremonie, in care locul modelelor a fost luat de vedete.
Pe 11 noiembrie, la CinemaPro, de la ora 19.00, a avut loc o proiectie - eveniment - Bilet de Iertare, scurtmetraj de Alina Serban & Singura la nunta mea (selectie Cannes 2018 - ACID).
Un fotograf de nunta sustine ca si-a dat seama, in urma numeroaselor evenimente de acest gen la care a participat, ca exista cateva semne in timpul petrecerii care sugereaza ca mirii urmeaza sa ajunga la divort in cel mai scurt timp.
La deschiderea Mia Musica Luxury Events, sala a fost amenajata intr-un stil modern si elegantt. In cadrul evenimentului de deschidere, au fost prezentate colectii de rochii de mireasa si costume de ceremonie in tendintele noului an.
google-analytics.com