Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (1.78 secunde)
De altfel, informat pe tema aprecierilor lui Cozmanca, Gusa nu s-a sfiit sa afirme ca "numai cineva de la varful PSD (adica din actuala conducere - n.r.)” putea sa dea presei asemenea documente, iar actiunea se potriveste perfect cu degringolada si cu luptele interne din PSD actual.
Apatia muncitorilor nu l-a impiedicat insa pe Iliescu sa laude realizarile guvernarii PSD si sa indemne calduros asistenta sa nu cada prada instinctelor "aventuroase” ci sa aleaga continuitatea - in traducere sa mai crediteze PSD pentru inca un mandat.
UDMR se afla la limita pragului electoral, fiind creditata cu aproximativ cinci la suta din sufragiile electoratului si risca pentru prima data sa nu mai intre in Parlament.
Astfel, se aduc “grave calomnii“ candidatilor Opozitiei, in special celor din Alianta D.A., “in termeni agresivi si personali, care nu au nici o legatura cu monitorizarea facuta de Coalitie“, in timp ce candidatii PSD, PUR si PRM lipsesc din cuprinsul acestor buletine, se precizeaza in sesizare.
In ultimii ani, au fost unii care au vrut sa ne faca sa credem ca nu mai avem nevoie de umbrela, dar s-a dovedit ca in Romania soarele nu arde toata ziua.
Liderul PNL a apreciat ca dezbaterile televizate organizate pana acum nu au fost concludente pentru cursa electorala. ... Calin Popescu-Tariceanu nu a dezmintit faptul ca toti membrii Aliantei D.A.
in acelasi comunicat se mai arata ca, potrivit datelor detinute de CNSAS, nici unul dintre cei 12 candidati la Presedintia Romaniei nu a desfasurat activitati de politie politica.
Contrar asteptarilor, frumoasa opozitie adormita nu s-a trezit pe deplin, dar amici necunoscuti au intervenit in ecuatia electorala, lansand o nimicitoare lovitura contra PSD si candidatului sau prezidential Adrian Nastase:
Si aici nu ne referim neaparat la denigrarea imaginii unui partid de catre altul. ... Caruta, plina cu ciulini si de care atarnau sticle goale, nu reprezenta altceva decat guvernarile din ultimii 14 ani in viziunea formatiunii conduse de Corneliu Vadim Tudor.
Opozitia nu este catusi de putin dispusa sa acorde credit partidului de guvernamant - organizatorul alegerilor - si de aceea va efectua o numaratoare paralela a voturilor.
Argumente, nu acuzatii nefondate Pe de alta parte, liderul PSD Satu Mare a tinut sa raspunda acuzatiilor lansate ieri in cadrul unei conferinte de presa de reprezentantii Aliantei PNL-PD.
si UDMR l Dar nici PRM, PNt-CD si PNG nu au ramas de caruta.
"Nu e chestie electorala. ... N-am cunoscut treaba aceasta, dar nu pot decit sa apreciez asa ceva, adica e un gest de generozitate”.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
Sigur este ca prezenta la vot arata ca numarul pesimistilor nu este in scadere, mult prea multi dintre concetatenii nostri demonstrand, prin lipsa de interes afisata, ca nu sunt dispusi sa crediteze nici un partid politic.
Dupa cum reiese din aceste estimari, nici unul dintre candidatii la functia suprema in stat nu a obtinut 51 la suta din totalul alegatorilor romani, pentru a putea fi declarat castigator din primul tur.
Nicolae Vacaroiu a precizat ca cererile pentru deplasarile in strainatate ale parlamentarilor dupa 13 decembrie nu au mai fost aprobate, deoarece pana in acel moment va trebui incheiata gestiunea.
Acest lucru nu l-am reusit. ... In privinta scorului meu personal, nu-mi faceam iluzii si nu era scopul meu de a schimba scaunul de primar cu fotoliul de la Cotroceni.
Nicolae Mischie a fost foarte suparat cand a fost silit nu numai sa paraseasca functia de lider al PSD Gorj, dar si sa se retraga din partidul de guvernamant.
google-analytics.com