Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (1.22 secunde)
Liderilor judeteni ai PSD li s-a cerut de la centru sa aduca macar 20.000 oameni, insa, in ciuda eforturilor, rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat.
Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale: ... Confruntarile televizate stupide nu au contribuit nici ele la clarificarile necesare, nici in domeniul ofertelor si nici in cel al doctrinelor.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
“Daca nu reusim sa intram in Parlament atunci vom decide si cautam sa discutam cu Alianta sa vedem in ce masura putem colabora postelectoral, noi fiind in afara Parlamentului“, a spus Ciuhandu.
In ultima zi de lucru inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale, Camera Deputatilor a adoptat cateva modificari ale Regulamentului propriu.
O echipa de militari din cadrul Brigazii 5 Vanatori de Munte din Alba Iulia a incercat, ca in fiecare an, sa arboreze steagul pe turla Catedralei Reintregirii Neamului, insa, din cauza vantului puternic, tricolorul de peste cinci metri nu s-a lasat ancorat, militarii fiind nevoiti sa-l coboare pentru a-l ridica apoi la incheierea ceremoniei.
Nastase a prezentat, intr-o conferinta de presa la Suceava, un exemplar al unui cotidian aradean in care, intr-o macheta electorala, scrie “Biserica Ortodoxa Romana nu doreste un presedinte homosexual pentru romani“ si prezinta alaturi o poza cu Nastase si premierul italian Silvio Berlusconi.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Aveam pulsul comunitatii, dar nu puteam fi siguri ca si rezultatul votului va fi ca si impresiile culese de la oameni. ... "Eu nu cred ca corectitudinea poate fi o calitate.
Cert este ca Mitrea a devenit o adevarata forta in PSD si nici nu s-a aliat taberei lui Nastase contra lui Ion Iliescu - doua calitati in mod sigur remarcate de viitorul presedinte al partidului de guvernamant.
Inainte sa viziteze mai multe localitati din judet, liderii PUR Constanta s-au intalnit cu organizatiile partidului din zonele respective - poate pentru ca impreuna cu PSD nu reuseau sa fie convingatori.
Presedintele Ion Iliescu a apreciat, marti seara, ca in cazul retrocedarii imobilelor nationalizate sunt mostenitori indepartati ai fostilor proprietari care stau in case de la stat si care “nu au bunul-simt sa nu se napusteasca sa ia casele oamenilor“.
Reprezentantii UDMR Covasna sustin ca, in cazul in care comisarul-sef nu-si va cere in mod public scuze, vor inainta un memoriu Guvernului Romaniei, Ministerului Administratiei si Internelor si forurilor europene.
AFP considera ca, desi campania a fost destul de terna, cheltuielile candidatilor au fost importante, in conditiile in care salariul mediu nu depaseste 150 de euro pe luna.
“Acesti bani nu au fost mentionati in cheltuielile de campanie ale PSD, deci Iliescu a folosit resursele Presedintiei in vizitele sale, pe care le calific drept electorale“, a declarat Parvulescu.
Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
La randul sau, Mircea Geoana a amplificat, in interventia sa, ideea ca Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu “nu stiu cat de greu se creeaza un loc de munca, cat de greu se pastreaza un loc de munca“.
Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
Cu alte cuvinte, PRM-istii, adica aceiasi oameni care au criticat aproape patru ani tot ce au putut la PSD-isti pentru ca apoi sa se alieze cu ei ca sa isi pastreze posturile de prin Consiliul Judetean si Primarie, se angajeaza sa faca in doua zile ce nu s-a facut in 15 ani in Romania si ceea ce italienii nu au reusit sa realizeze nici in citeva decenii.
google-analytics.com