Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (1.90 secunde)
Sa fie foarte clar, domnilor din UDMR, ca noi nu vom permite ca intr-un judet romanesc, subliniez, nu unul secuiesc, sa se incalce legea“, a apreciat liderul PSD Covasna.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
“Programarea conferintei de aderare s-a facut cu mai multe luni inainte, nu are nici o legatura cu campania electorala“, a declarat ieri Puscas, ca reactie la acuzele care i se aduc comisarului european pentru extindere Günter Verheugen.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor. ... Pe mine nu ma mai emotioneaza.
Nici macar presedintele institutiei aniversate, Nicolae Vacaroiu, nu a fost prezent, el fiind reprezentat de vicepresedintele Senatului, Gheorghe Buzatu (PRM). ... De altfel, constatand ca nu exista mesaje din partea celor trei sefi de institutii, gazda reuniunii, presedintele Academiei Romane, Eugen Simion, s-a multumit sa remarce:
Asta daca Guvernul nu va aproba o marire mai substantiala a salariilor si pentru angajatii din administratie care nu au statut de functionari publici.
Insa nu in toate situatiile se intampla asa. ... Halet insa nu a dorit sa ni se destainuiasca, pe motiv ca "ar fi impotriva prevederilor Constitutiei”.
Nu neaparat pentru ca nu se astepta ca Organizatia PSD Constanta sa-i poarte sambetele, dar chiar si prefectul judetului, Gheorghe Martin, sa se intoarca impotriva sa, a fost deja prea mult.
“Vom cauta fie sa facem o opozitie constructiva, fie sa participam la guvernare in urma unor negocieri pe baza unor principii la care nu putem renunta, cum sunt proprietatea si valorile crestine“, a spus liderul taranist.
In solicitarea adresata BEC, Octav Cozmanca sustine ca, daca nu vor fi luate masuri impotriva raspandirii unor astfel de materiale electorale defaimatoare, s-ar crea un precedent periculos si ar fi pusa in pericol desfasurarea corecta a campaniei electorale.
“Prin intreaga atitudine politica, Traian Basescu nu a facut decat sa-si atraga antipatia unor importanti lideri europeni, asfel incat prezenta PD in arcul guvernamental nu ar face decat sa aduca deservicii intereselor Romaniei.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Liderul PD nu s-a sfiit sa-l atace dur pe contracandidatul sau, pe care l-a caracterizat ca aparator al intereselor marilor corupti.
Cateodata este bine sa nu mai detii o functie prin cine stie ce partid sau o oarecare institutie, ca sa poti spune ce te taie capul, fara a mai fi nevoit sa-ti masori vorbele.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
a€žNu voi negocia cu nimeni si n-am nevoie de recomandarile nici unui presedinte de partid pentru turul doia€œ, a spus Basescu.
Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara. ... Principalii absenteisti au fost deputatii partidului de guvernamant, dintre care10 nu s-au prezentat la lucrarile Camerei. ... Nici activitatea in comisii nu i-a atras mai mult pe deputatii pesedisti.
google-analytics.com