Cautare

66378 de rezultate pentru "nu" (3.81 secunde)
"Ion Iliescu si-a incalcat si isi incalca nu numai statutul de presedinte al Romaniei, ci si pe acela de candidat independent, inclusiv prin aparitiile in mass-media audio-vizuale", considera PNL-PD.
Biroul Permanent al Senatului a aprobat ieri un memorandum intern prin care se solicita obtinerea unui fond Phare in valoare de 1,5 milioane de euro, pentru intarirea capacitatii administrative a Senatului.
Borbely sustine ca sediul a fost pierdut din cauza primarului Dorin Florea, care nu a tinut cont de prevederile legii cu privire la sediile apartinand formatiunilor politice si a trimis instantelor de judecata un document in care se arata ca administratia locala retrocedeaza cladirea respectiva mostenitorilor fostului proprietar.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, condusa de deputatul PSD, ar putea supraveghea si controla inca doua servicii de informatii pe langa cel condus de Radu Timofte:
Senatorii nu au avut mult de dezbatut pe marginea chestiunii in discutie, intrucat interesele lor electorale au primat. ... In aceasta perioada vor putea fi dezbatute doar proiecte de legi organice, nu si ordinare.
De fapt, respectivii chiar se considera politicieni, dar… nu prea au cu ce, multumindu-se sa astepte pomana electoratului. ... Sau macar pentru o parte dintre constanteni si nu neaparat de bine.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Reprezentantii UDMR Covasna au solicitat autonomia tinutului Secuiesc si au lipit, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov, un afis cu mesajul "Autonomie pentru tinutul Secuiesc".
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Presedintele Partidului European Liberal-Democrat (ELDR), Werner Hoyer, a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PNL, ca isi exprima speranta ca incheierea negocierilor de aderare cu Romania sa nu aiba legatura cu alegerile din 28 noiembrie.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna. Lucrurile s-au rezolvat pe loc si localnicii nu vor mai suferi de frig.
Raportorul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) Leo Platvoet considera ca proiectul ucrainean de construire a unui canal navigabil pe unul dintre bratele Deltei Dunarii ar putea avea "efecte grave si ireversibile" asupra ecosistemului.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, nu vrea sa aiba de-a face cu partidul lui C.V. ... El a adaugat ca Alianta nu crede in posibilitatea unei "solutii politice" alaturi de un partid etichetat drept extremist.
Potrivit programului vizitei, pus la dispozitie de conducerea colegiului, seful statului ar fi trebuit sa participe, printre altele, la festivitatea de premiere a olimpicilor internationali, actiune care insa nu a mai avut loc.
Nu cred ca prin asemenea actiuni, chiar necivilizate, isi poate cineva castiga respectul si adeziunea electoratului", a subliniat presedintele Camerei Deputatilor.
Fundatia Hariri, infiintata de fostul premier libanez Rafic Hariri, a donat Guvernului Romaniei trei mii de calculatoare.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
google-analytics.com