Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (2.15 secunde)
Mai mult, acesta a observat ca "au inceput iar acele emisiuni trucate ale noii echipe PSD, care de fapt este vechea echipa PSD, si care nu sunt altceva decat flescaiala si spoiala”.
In ciuda neregulilor semnalate pana in prezent de Asociatia Pro Democratia (APD), care a monitorizat prima jumatate a campaniei electorale, directorul Adrian Sorescu a remarcat faptul ca politicienii romani "incep sa respecte partea formala a lucrurilor", fapt ce denota o "civilizare" a clasei politice.
In comunicatul BEJ Galati se arata ca afisele PSD+PUR sunt mai mari decat dimensiunile legale si ca nu incap in caroiajul panourilor electorale amplasate de catre municipalitate.
Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a acuzat de plagiat partidul de guvernamant pentru copierea mai multor initiative liberale. El a dat ca exemplu in acest sens ultima propunere a Guvernului privind intabularea gratuita a terenurilor.
Curtea Constitutionala a respins toate contestatiile formulate impotriva candidatilor la Presedintie, astfel incat pe buletinele de vot se vor regasi toti cei 12 candidati validati de Biroul Electoral Central.
Maghiarii din Romania cred ca prin dobandirea dublei cetatenii - romana si ungara - se face un pas catre refacerea Ungariei mari.
Inaugurari de conducte de apa, taieri de panglici de drumuri comunale, deschiderea de centre sociale, nimic nu este imposibil pentru un candidat care vrea sa convinga electoratul sa-l voteze.
Caracterul pur electoral al bunavointei si intelegerii demonstrate de Guvern in ultimul timp nu poate fi pus la indoiala, indiferent de explicatiile date de cei in cauza.
Da, avem fonduri, nu ne putem plange din acest motiv. Am mai instalat geamuri termopane la Gradinita nr. 1 si vom continua cu instalarea acestor tipuri de geam la liceu, urmand ca in functie de sumele care ne mai raman sa continuam la gradinita nr.3.
Acesta sustine ca asa ceva nu s-a mai intamplat in trecut, ca trei-patru zile inaintea unor alegeri, a unora foarte importante pentru Romania, Comisia Europeana sa fie in pozitia sa ia o decizie de importanta strategica pentru raporturile dintre Romania si UE.
Nu sunt un tip arogant. Sigur ca imi place sa dau o replica, nu imi plac oamenii incompetenti, lenesii, cei care nu isi fac datoria", a declarat Nastase joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ieri ca nu aproba criticile referitoare la participarea sa in campania electorala. "Nu inteleg aceasta nervozitate a unora in legatura cu participarea mea la campanii electorale. Nu sunt in campanii electorale.
Acesta a gasit o noua expresie de a lua in deradere titulatura aliantei pesedisto-umaniste, vorbind adesea de "Nationala Uniune NU PSD+PUR". ... Pesedistii nu s-au lasat mai prejos si si-au pus mintea la contributie pentru a demonstra ca si ei pot dezlega rebusul initialelor politice.
In plus, multi dintre cei care iau parte la videoconferinta sint functionari publici si, potrivit legii, nu au voie sa se implice foarte mult in politica.
Traian Basescu, candidatul la Presedintie al Aliantei D.A., considera ca doar o confruntare intre el si Adrian Nastase este utila electoratului, dar ca acest lucru nu-i convine acestuia.
"Puteau, potrivit practicilor de pana acum, sa-si faca macar travaliul politic in plen pentru a-si explica punctele de vedere, dar nu au facut-o", a precizat Tudor Mohora.
Pentru prima data in istoria acestor intruniri, pozitia adoptata de Guvernul ungar nu a fost acceptata de majoritatea liderilor care au reprezentat comunitatile maghiare din tarile vecine.
Acum nu trebuie sa facem decat sa acceleram schimbarea de atunci, mentinand, de fapt, un proces de continuitate", a spus Nastase.
Cum Constitutia - rusinata toata ca nu este bagata de nimeni in seama - tace malc, opozitia a cerut BEC sa interzica Uniunii PSD+PUR afisarea posterelor cu Iliescu zambind alaturi de sigla si sloganurile electorale ale partidului de guvernamant si sa nu mai permita difuzarea, pe posturile radio-tv, a materialelor electorale in care apare acelasi Iliescu.
Conform legii anticoruptie din 2003 si a modificarilor ulterioare, orice ales trebuie sa isi declare averea la 15 zile dupa validarea mandatului, iar cei mai multi dintre demnitarii de rang judetean nu au facut acest lucru.
google-analytics.com