Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (1.22 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a anuntat ieri ca ii va cere astazi demnitarului ungar, in numele maghiarilor din Transilvania si al UDMR, ca partidele de guvernamant din Ungaria sa nu se mai opuna acordarii dublei cetatenii pentru maghiarii de peste granite.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant.
Preocuparea parlamentarilor pentru campania electorala in detrimentul activitatii legislative obisnuite si necesare in acelasi timp rezulta nu numai din programul redus de lucru adoptat pentru aceste saptamani, dar si din subtirimea ordinii de zi.
Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
De altfel, liderul PRM nu a intarziat sa anunte ca sugestiile si recomandarile cuprinse in respectivele proiecte vor fi luate in seama in cazul in care partidul sau va ajunge la guvernare.
Campania furibunda lansata de PSD impotriva lui Basescu s-a declansat imediat dupa ce liderul PD a apreciat ca negocierile de aderare nu ar trebui finalizate decat dupa ce Romania va indeplini, cu adevarat, criteriile impuse de UE.
Printul Paul de Romania nu renunta la incercarea de a obtine o parte din averea regala. ... Poenaru s-a declarat multumit de faptul ca Senatul nu a aprobat discutarea legii de retrocedare a averii regale in procedura de urgenta, ceea ce ar fi grabit lucrurile.
Umanistii mentionati pe "lista rusinii" de catre Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) se considera calomniati, dar nu stiu pe cine sa dea in judecata.
La Biroul Electoral Central au fost depuse zeci de contestatii impotriva candidatilor la alegerile prezidentiale. Faur Isaia, devenit celebru dupa ce l-a stropit cu cerneala pe Emil Constantinescu, a depus douasprezece contestatii, cate una pentru fiecare candidat la Presedintie validat de BEC.
Elie Wiesel nu a dorit sa dea publicitatii continutul raportului pana la intalnirea cu Ion Iliescu. El a spus ca membrii comisiei au primit "sprijin deplin" de la autoritatile romane in cercetarea arhivelor si accesul la documente referitoare la situatia evreilor in Romania, in perioada 1937-1945.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Din acest motiv, Chirita considera ca presedintele CJC "a incalcat legea privind finantele publice locale”, in care este stipulat faptul ca nici o cheltuiala din fonduri publice locale nu poate fi angajata, ordonantata sau platita daca nu este aprobata potrivit legii si ca ordonatorii de credite au obligatia de a angaja si de a utiliza creditele bugetare numai in limita prevederilor si destinatiilor aprobate, pentru cheltuieli strict legate de activitatea institutiilor publice respective si cu respectarea dispozitiilor legale.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, si seful de campanie al PSD, Dan Nica, se considera prejudiciati in urma aparitiei lor pe lista candidatilor care, in opinia Coalitiei pentru un Parlament Curat, nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Presedintele Comisiei de aparare, Razvan Ionescu, a spus ca majoritatea refuzurilor primite de parlamentari, atunci cand au cerut informatii clasificate, s-au referit la achizitiile de tehnica. Ionescu a evitat insa sa numeasca institutiile care nu au oferit informatii.
Nici Alianta nu se lasa mai prejos. Liderii organizatiei judetene Iasi ai Aliantei D.A. au decis sa depuna o plangere la Biroul Electoral Judetean, cerandu-le magistratilor sa constate incalcarea legii din partea organizatiei iesene a UN PSD-PUR.
Lobby in Ungaria Cum electoratul maghiar din Romania a dat semne ca si-ar dori dubla cetatenie, asta dupa ce acordarea legitimatiei de maghiar nu le-a adus prea multe beneficii, UDMR a preluat ideea din mers si a anuntat ca mai multi reprezentanti ai sai vor pleca in Ungaria, intr-o misiune de lobby.
Biroul Permanent era ingrijorat ca viitorii deputati nu vor avea unde trage in Capitala, in primele zile de mandat. ... Conflict de interese In ciuda acestor elemente, Biroul Permanent nu a considerat, intr-o prima faza, ca ar fi vorba de vreun conflict de interese.
Pe de alta parte, Martin a opinat ca oamenii nu vor mai avea aceeasi dorinta si acelasi interes de a se prezenta la vot daca nu vor putea sa se deplaseze in mod corespunzator la sectii.
google-analytics.com