Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (4.38 secunde)
Aparitia altor formatiuni politice de etnie maghiara le da batai de cap serioase liderilor UDMR.
Senatorul PRM Gheorghe Buzatu a declarat in plen ca "posesiunile fostului rege nu au inca o situatie clara" si a propus desemnarea unei comisii care sa stabileasca situatia exacta a bunurilor regale.
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba.
Despre activitatea desfasurata de LNR-Filiala Constanta de-a lungul deceniilor nu mai este nevoie de nici un comentariu, reprezentantii acestei organizatii fiind prezenti fie in calitate de organizatori, fie de participanti, la toate evenimentele legate de domeniul maritim si naval.
Concret, precizand din start ca vrea cu orice chip progresul, el a indemnat de zor romanii sa nu "intrerupa o echipa de succes (adica cea a PSD - n.r.) intr-o perioada atat de importanta pentru tara”, deoarece asta ar fi "o eroare” mult prea costisitoare pentru noi toti.
"Sunt uimit ca PNL adopta o asemenea strategie cand, de fapt, legea trebuie votata si este in interesul tarii si nu al unui partid sau altul sa fie votata, si speranta mea este ca parlamentarii PNL-PD care vor iesi din alegeri, chiar daca vor fi, ma rog, in Opozitie sau la conducerea tarii, vor avea alta viziune", a declarat avocatul Casei Regale.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Nu am nici o legatura cu Uniunile, deci nu aveam cum sa dezbin turcii si tatarii, ba chiar i-am ajutat, de peste 10 ani.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
In prima faza, Cozmin Gusa solicitase Parchetului sa-l cerceteze pe Iliescu pentru insulta, dar procurorii au apreciat ca presedintele Romaniei nu poate fi pus decat sub acuzatia de inalta tradare si numai de catre cele doua Camere ale Parlamentului reunite, bucurandu-se de imunitate pentru orice infractiune de drept comun.
"Desi in programul initial Actiunea Populara nu a introdus autonomia Tinutului Secuiesc si dubla cetatenie, nu avem obiectiuni de principiu impotriva acestor obiective", a spus Smaranda Enache.
Tot de la PRM, George Pruteanu, care a fost condamnat penal inainte de 1989 pentru furt calificat si neplata pensiei alimentare, a fost adesea demascat in revista "Romania Mare" ca infractor, ceea ce nu l-a impiedicat sa se inscrie in acest partid atunci cand nu a mai avut loc pe liste la PDSR.
Astfel, reprezentantii PNL Constanta sustin ca "Sorin Strutinski a incalcat hotararea Delegatiei Permanente a PNL prin care actionarii media, membrii PNL, sunt obligati sa nu desfasoare o atitudine ostila fata de partid si de partenerii de Alianta "Dreptate si Adevar” PNL -PD.
"Uniunea Europeana nu trebuie privita ca o catedrala in care se lucreaza strict pe concepte morale. ... Si de ce sa nu profiti daca ai un premier ca Adrian Nastase, sa presezi inchiderea negocierilor in orice conditii", a argumentat liderul PD.
Liderii locali ai Aliantei nu au uitat de ziua de nastere a lui Traian Basescu, tinand sa-i ureze "La Multi Ani" si invitand electoratul sa-i faca cel mai frumos cadou si sa voteze D.A.
Presedintele organizatiei, Antonio Gutteres, a precizat, la o reuniune regionala desfasurata la Bucuresti, la care democratii nu au fost invitati, ca IS va sustine PSD si nu PD din cauza aliantei cu liberalii.
Hotararea judecatorilor mureseni este motivata prin faptul ca Uniunea nu este inregistrata ca partid politic, iar legea prevede ca sunt exceptate de la retrocedare cladirile folosite de partidele politice.
Drumul de acces care urma sa faca legatura intre parcarea subterana de la Palatul Parlamentului de noua cladire a Senatului nu se va mai realiza in acest an, desi fusesera alocate fonduri bugetare suplimentare in acest scop.
Reproducerea in presa scrisa, imprimarea pe bannere, pliante, carti postale, fluturasi si alte mijloace de propaganda electorala a combinatiilor de culori care sa evoce drapelul Romaniei este interzisa, au stabilit ieri membrii BEC.
google-analytics.com